Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:53 | December 31, 2018

gott nytt år!

Gott slut och gott nytt år mina älsklingar!

Som ni säkert har snappat upp under förra veckans tillbakablick från året som har gått så lämnar jag 2018 bakom mig med en känsla av harmoni och tacksamhet. Jag är otroligt nöjd, både över min personliga utveckling men också över att jag vågade fullfölja min dröm och starta mitt nya företag.

Jag har inte kunnat dela allt som jag har velat med er under uppstartsfasen men från och med lanseringen i början av året kommer ni få ta del av det mesta. Jag hoppas att ni är fler där ute som antingen redan driver eget eller drömmer om att göra det, för jag har så mycket tips att dela med mig av och ser fram emot att ha er med mig under resans gång. 2019 kommer blir en enda stor utmaning för min del och jag älskar utmaningar!

Något annat jag älskar är januari månad, precis som att jag älskar måndagar antar jag, haha! Det är en nystart efter en tids ledighet och reflektion och istället för att fokusera på vad vi hade kunnat göra bättre under 2018 så tycker jag att vi ska se framåt. Ditt år kanske inte blev riktigt som du hade tänkt dig när det kommer till relationer, framsteg eller arbete men är det något vi borde ha lärt oss vid det här laget så är det att det finns inte mycket annat att göra än att hoppa upp i sadeln igen.

Igår kom Michaela, Damon, Petra, Markus och Puck ut till landet och vi värmde upp med middag och myskväll. Snart ska vi tjejer börja dekorera och göra Nyårsfint här hemma och killarna kommer ha fullt upp i köket. Jag önskar er ett gott slut och ett gott nytt år mina favoriter, tack för ytterligare ett fantastiskt år tillsammans med er här i bloggen, jag ser fram emot många fler!

Puss & kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “gott nytt år!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gott Nytt År!! Önskar dig ett fint 2019 och att du fortsätter att inspirera och få oss att tänka till även kommande år. Allt gott! ♥ Kram Li

  Reply
 • Tack fina Li för din värmande kommentar, Gott Nytt År och tack för att du lämnade ett avtryck här i bloggen. Massa kramar!

  Reply
 • Fin bild på dig<3

  Reply
 • Tack fina du 🙂 God fortsättning!

  Reply