Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:30 | December 30, 2018

mitt 2018 – oktober, november, december

Oktober

När oktober kom så kom också den vackra hösten! Jag matchade löven i Humlegården med min kappa och njöt av de få soldagar vi fick. Det var en väldigt grå och regnig höst i år men vi fick ju å andra sidan världens längsta sommar.

Jag fortsatte att jobba med mitt favoritmärke Elizabeth Arden. Jag använder fortfarande deras kapslar och älskar dem!

Vi åt frukost på Nyko Kitchen och i den här lokalen hängde jag mycket under tiden jag pluggade, men då hette stället Mocco.

Jag fick in ytterligare en drömkund, nämligen Estée Lauder!

Deras Double Wear Foundation är en av mina topp tre bästa foundations någonsin. Det var alltså ett nöje att jobba med den och kul att så många av er också tycker så mycket om den.

Jag skrev ett inlägg och visade upp några av mina tester från fabriken och fick världens bästa respons från er läsare, jag blir fortfarande alldeles lycklig när jag tänker tillbaka på det inlägget. Ni är mitt bästa stöd och jag älskar även när ni kommer med konstruktiv kritik så tack för det!

Vi åt frukost på Gretas Haymarket. Där serverar de frukost hela dagen så som ni säkert förstår är det mitt favoritställe. Hade jag öppnat en restaurang hade jag gjort precis samma sak, jag äter gärna frukost till både frukost, lunch och middag.

Nu när jag har sett bilder på mitt hår från början av året så inser jag hur snabbt det har växt. Nästa gång hoppas jag att de sista blekta topparna försvinner vid klippningen och då tänkte jag slinga det ljust igen. Jag saknar att vara blond men är glad att jag låtit min egna hårfärg få växa ut.

Det var dags att ljusa upp lägenheten efter två år med mörka väggar i sovrummet och vardagsrummet. Jag provmålade innan byggarna tog över och båda rummen blev ljusgrå, nästan vita.

Mira bjöd in till ett event med Ref och vi spenderade natten på fantastiska Ruin Retreat, där vill jag gärna övernatta igen, vilket drömmigt ställe!

Helgen därpå hade jag ett samarbete med Spring Wines och fick bjuda ut tio vänner på Skaldjursfrossa på landet. Vi beställde maten på Lisa Elmqvist i Östermalmshallen och det är de godaste skaldjur jag har ätit.

Det var en superlyckad kväll som slutade med många skratt och dans in på småtimmarna. Fan vad jag älskar mina vänner alltså, vilket år vi har haft!

Morgonen efter dukade jag och Michaela upp frukost till alla, tände en brasa och sen kollade vi på film och bakishängde hela dagen, underbart!

Vi hade frukostmöte på The Bakery ett stenkast från kontoret och det gick fortfarande att sitta ute men det här blev sista uteserveringen i år.

November

I november blev det mycket höstmys på landet och det var vackrare än någonsin! Charlie fick leka sök i löven och vi gick många långpromenader.

Pappa kom upp till Fars dag och vi firade honom hela helgen. Först fick ha skräddarsy skjortor hos Shirtonomy, vi åt middag på Noi och sen firade vi vidare ute på landet, världens bästa papps!

De här power tjejerna, Jossan och Vanja, släppte sin bok Livsstilsbibeln och vi firade det med ett jättemysigt frukostevent på Söder.

Jag levde och lever fortfarande i mitt kashmir-set från Sara Biderman x Davida.

Jag skrev ett långt inlägg om min kärlek till Charlie och att jag är så rädd att förlora henne. Och tänka sig, att skriva till er och läsa alla era fina kommentarer hjälpte verkligen för det har blivit så mycket bättre och jag tänker inte på det flera gånger om dagen längre som jag gjorde innan.

Lanseringsevent för Sara Biderman x Davida i en svit på Nobis! Jag älskar som sagt mitt set men hade kunnat ha alla plagg i den här kollektionen, älskar!

Den första snön kom när vi var ute på landet en helg, så mysigt!

Jag signade ett samarbete med grymma Campadre och jag började med ett inredningsinlägg där jag gjorde julfint i lägenheten.

Michaela bjöd in till ett event i kaffets tecken och jag fick äntligen testa maten på L’Avventura. Vilket ställe alltså och en underbar tisdag mitt i veckan.

Jag och Matilda körde frukostbuffén och morgonmöte på Miss Clara.

Och det roligaste av allt, vi var i studion och fotade alla produkterna till hemsidan. Jag har fixat med den hela julledigheten och i januari kör vi igång, wohoo!

Jag skrev ett inlägg om mina träningsrutiner och efter några veckors träning på Becore så satt mitt handstående som en smäck igen. Jag har nog aldrig känt mig lika stark som nu!

December

Det blev december och vi avancerade från frukost på café (vi har typ testat de flesta nu, haha) till hotellfrukost och den här lyxiga hittar ni på The Strand vid Nybrokajen.

Under första adventshelgen åkte vi ut till landet med Jonathan och Mikaela och vi köpte vår julgran, jag bakade pepparkakor och vi kollade på julfilmer och hade en superlugn helg.

Veckan därpå var jag en runda i Malmö och kom hem lagom till min älsklings lanseringsevent. Forni och Hamilton har ju skrivit Instapoesi i boken På Andra Sidan natten. Jag har läst flera dikter redan men tar några sidor i taget så att jag kan reflektera över de vackra dikterna och låta dem sjunka in ordentligt.

Vi spenderade ytterligare en helg i stan och började med det barnförbjudna julbordet på Le Rouge och fest hos Petra och Markus.

På lördagen klädde vi upp oss lite och gick ner på stan…

…vi skulle nämligen äta asiatiskt julbord på Berns och det var lika gott som det låter, godare till och med.

Vi fotade jul-, mellandags och nyårsmode på landet till mitt samarbete med Campadre. Jag älskar den här klänningen!

Och så överraskade jag Matilda med mini-konferens och staycation på Grand Hotel. Vi hängde i deras spa, åt middag på Ciccios och hade världens mysigaste dygn tillsammans men allt det här har ni ju redan sett här i bloggen nyss så här tycker jag att vi knyter ihop säcken och avslutar årets tillbakablick.

Wow, vilket år det har varit! Jag hoppas att ni har haft ett lika härligt 2018 och är laddade för allt vad 2019 har att erbjuda!

Gott slut älsklingar!


5 kommentarer5 kommentarer om “mitt 2018 – oktober, november, december”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lite regnig och trist höst i år ja, men desto varmare och soligare sommar! Borde tagit lite bilder själv där i Humlegården, jag skulle nog också matchat i färg med min kamelfärgade rock! 😉

  Hoppas du får en fin Nyårsafton och Gott Nytt År! /Mvh John

  Reply
 • Så snyggt! Längtar tills det blir lite varmare så att jag kamelfärgade kappan får komma ut och rastas igen, hehe. Gott nytt år bästa du, kram!

  Reply
 • Älskar dessa inlägga och älskar din blogg! Hittade hit tidigare i år och nu är det en av mina favoritbloggar.
  Var kommer den snygga jackan du har på dig i oktoberdelen?
  Kram

  Reply
 • Vad kul att du gillade sammanfattningen av mitt år 2018 och att du har hittat hit. Det gör mig så glad fina du! Den kamelfärgade kappan kommer från Morris och den finns på rea här. Massa kramar! https://www.nobodesign.se/jackor-kappor/10442-morris-kappa-felice-camel.html

  Reply
 • Vad kul att du gillade sammanfattningen av mitt år 2018 och att du har hittat hit. Det gör mig så glad fina du! Den kamelfärgade kappan kommer från Morris och den finns på rea här. Massa kramar!

  Reply