Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:34 | December 27, 2018

min jul i bilder

Hej hjärtan! Hur mår ni? Jag hoppas att ni har haft en mysig jul, jag tänkte på att vi skulle kika på min innan julen är över helt, hehe.

Jag började min julaftonsmorgon med att öppna alla fina julklappar jag har fått från mina samarbetspartners. Bl.a. en jättefin klänning från Gant som jag ska jobba tillsammans med i vår…

…och tjejerna på Graaf Ledin PR som sitter på vårt kontor skickade ett jättefint bud med hudvård från en av deras kunder Nspa. Jag fick världens drömmigaste paket från Giorgio Armani fullproppat med vackra läppstift och smink som jag tänkte testa nu i mellandagarna…

…och de här vackra underkläderna från Understatement var bara lite av allt som trillade in med bud dagarna innan jul. Jag hade egentligen inte behövt fler julklappar än de här, så mycket fina saker och jag är så tacksam för alla grymma märken jag får jobba med.

Sakta men säkert vaknade resten av huset till liv, jag hängde upp mistlar lite här och var och Charlie fick en ny jultröja i julstrumpan som åkte på direkt.

Världens bästa papps fick en röd kravatt i julstrumpan som jag visste skulle passa riktigt fint till hans skjorta från Shirtonomy. Vi tog en liten familjebild med Charlie framför öppna spisen.

Sen började jag duka…

…men kom inte längre än så här och bytte aldrig om till min julklänning heller.

Det fick bli en ofärdig juldukning i år för jag började känna mig febrig och fick ta två värktabletter innan jag mådde bättre igen men lagom tills dess så trillade gästerna in.

Alltså Charlie, haha, känns inte tröjan väldigt “Jul med Ernst”?

När resten av gästerna trillade in började vi ställa fram maten.

Mattias fina syster Patricia kom i ett diadem med egen mistel så hon fick sin beskärda del av pussar, haha.

Vi börjar alltid julafton vid lunch och då dukar vi upp det mesta som ska finnas på ett julbord…

…och på kvällen kör vi samma upplägg men då med lite fler rätter som kanske inte är typiska för julen…

…så det blir lite variation också. Jag älskar att börja tidigt på julafton så att dagen känns riktigt lång.

Ingen jul utan julmust! Jag älskar julmust och har levt på det hela veckan.

Solen kikade fram för första gången på flera dagar lagom till lunch och det hade snöat för fullt dagarna innan. Det är nog det jag alltid önskar mig mest av allt, en vit jul.

Och en vit jul fick vi!

Vi var klara med lunchen i tid till Kalle Anka…

…och då dukade vi upp godis, kakor och glögg.

Pappa, Charlie, Mattias mamma Anki och hennes hund Molly fick ställa upp på en bild för de var så juliga och fina ihop.

Den här lilla älsklingen var helt slut efter allt jultumult men blev genast mycket piggare när jultomten kom.

Charlie fick en hel del klappar och ni som följer mig på Instagram har sett hur tokig hon är i att få öppna presenter, det spelar egentligen ingen roll vad som finns i paketet, hon bara älskar att vara med och öppna dem.

Och jag som knappt hade hunnit önska mig något hade inga förväntningar och blev därför kanske lite extra glad för allt jag fick. Det var kläder, presentkort på NK, ett hopprep och lite andra träningsgrejer jag har velat ha till gymmet, en ny väska till Charlie, pengar och världens finaste ring av Mattias.

Men den har jag inte hunnit ta några bilder av än för vi har varit sängliggandes sedan dess. Eller Mattias i alla fall,  jag har haft feber fram och tillbaka men ändå orkat vara uppe en hel del och hängt med pappa. Vi har kollat en ny serie och börjat se om alla Harry Potter-filmerna, så mysigt så jag klagar faktiskt inte.

Har ni haft en fin jul?


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här