Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:03 | December 26, 2018

glitter, smoking och bling till Nyårsafton

glittrig blus & Other Stories här // glittrig klänning här // örhängen Lily and Rose här // glittriga byxor här // skuggpalett här //  parfym YSL här // smokingkavaj här // skor här

Hej hjärtan, 

Vilken lugn stämning det är under mellandagarna. Jag älskar varje stund med familj och vänner som kommer över och försöker verkligen passa på att njuta fullt ut. Trots att hela Sverige är på paus passar jag på att jobba, i vanliga fall brukar mailen gå varm men det märks verkligen att alla är lediga så jag pysslar med företaget och framförallt det sista fixet med hemsidan.

Det är snart nyår så jag plockade ihop ett collage med inspiration till nyårskvällen. Det är väl egentligen den enda dagen på året som jag kan tänka mig att gå klädd i glitter, haha, men är det någon kväll på året det ska göras är det ju på nyårsafton! Jag hittade dessutom en massa fint som finns i butik just nu och kunde inte låta bli att visa er. Blusen från Other Stories tycker jag är hur fin som helst och lagom uppklädd.

Lily and Rose är mitt senaste favoritmärke när det kommer till örhängen med lite bling. De finns på Åhléns och jag har både de här sötnosarna och de jag visade upp i ett annat inlägg här, tips! De vida glittriga byxorna funkar både till blus och smokingkavaj och jag hade egentligen tänkt att jag skulle ha långklänning på Nyår men börjar bli lite sugen på smoking faktiskt.

Vad ska ni ha på er på Nyårsafton?


2 kommentarer2 kommentarer om “glitter, smoking och bling till Nyårsafton”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag “råkade” köpa en paljettkostym från Zara för några veckor sedan. De har renoverat och byggt ut butiken där jag bor och hade precis öppnat igen efter att haft stängt i fyra långa månader. Skulle bara kika in lite snabbt men fick syn på den direkt och kunde inte låta bli att prova. Satt som en smäck och skrek mitt namn, fastän jag vanligtvis inte är så glittrig av mig. Redan hunnit använda den två gånger och kör igen på nyår, känner mig galet snygg i den så fastän otippat köp är jag helnöjd 😀

    Reply
  • Åh, det låter som drömmen, jag såg en glittrig kostym som var så jäkla snygg men den fanns inte kvar i min storlek, så typiskt men visst är det fint med kostym på tjejer, jag älskar det! Kram fina du.

    Reply