Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:38 | December 24, 2018

God Jul

God Jul älsklingar!

Jag hoppas att ni mår bra idag? Helgen gick i en rasande fart och vi har ägnat oss åt julstök 24/7 här ute på landet! Igår kom även Mattias mamma ut och vi tillagade julskinkan, körde Bingolottos uppesittarkväll och fixade med alla julklappar. Jag och pappa har gått långa promenader i snön med Charlie och nu när det inte är särskilt kallt så njuter till och med hon och skuttar runt på det mjuka underlaget.

Idag kommer Mattias syster med familj och så blir det sillunch, Kalle Anka, jultomte och julklappsöppning, julbord och sen spelar vi något roligt spel och myser resten av kvällen. Jag älskar julen men har stor respekt för de som inte tycker om den lika mycket. Jag är tacksam för att mina föräldrar alltid gjorde julen till en högtid som kretsade kring barnens bästa och att jag har så fina minnen från när jag var liten.

Så är det tyvärr inte för alla och jag hoppas att ni som inte känner för julen som jag gör kanske har lyckats fly hundratals mil från allt som heter jul och firar den på en vit sandstrand någonstans. Vi som är kvar här hemma och firar hoppas jag tänker en extra gång innan vi startar ett onödigt gräl eller dricker för många snaps till sillen idag. Och tänk på att allting faktiskt inte måste bli perfekt eller precis som ni har tänkt er idag!

Jag brukar sikta högt och gå all in med julförberedelserna men julafton är en sådan dag då jag tycker det är ok om allting skiter sig och blir kaos, det hör nästan till. Vår julgran har t.ex. redan tackat för sig och ser riktigt hängig ut, haha. Vi köpte den alldeles för tidigt men jag har maxat den med julgransprydnader och ljus så den syns knappt där bakom. Istället för att fokusera på detaljer idag tänkte jag luta mig tillbaka och känna tacksamhet för min fina familj och att jag har haft ett alldeles fantastiskt 2018.

Jag hoppas att ni får en helt fantastisk julafton och önskar er en riktigt god jul!


6 kommentarer6 kommentarer om “God Jul”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här