Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:58 | December 19, 2018

i min necessär just nu

Skin Treat body wash och body lotion här // Swiss Clinic dagkräm här // ansiktsserum här // nattkräm här // ögonkräm här // Benefit ögonbryns-primer här Laroche-Posay ansiktsrengöring här // torrshampoo Ref här // Ref Leave-in värmeskydd här // Ref Shampoo här // Ref hårinpackning här

Hej godingar!

Jag har bytt ut i princip alla mina produkter i necessären de senaste månaderna och ville visa er lite nytt. Jag fick ju som ni vet utslag runt mina ögon i höstas och kunde knappt sminka mig ett tag. Då var det en läsare (vad hade jag gjort utan er?) som tipsade mig om den här rengöringen och på bara några dagar var mina utslag som bortblåsta, haha. Tänk att det kunde vara så enkelt som att byta ut min ansiktsrengöring. Synd att jag inte visste det innan jag slängde allt smink i min necessär och köpte nytt, hehe.

Oavsett vad så är jag så glad, det gjorde ganska ont också nämligen! Nu är min hy som vanligt igen och jag kan t.o.m. använda aktiva produkter igen. Eller ja, jag gör ju sällan det, jag är inget fan av för mycket syror. Min hy brukar bli torr och jag får massa finnar som aldrig försvinner, oavsett hur länge jag använder produkterna. Nu verkar jag däremot ha hittat en aktiv ansiktsserie som passar mig och den kommer från Swiss Clinic och innehåller en hel del syror men jag upplever den som mycket mer skonsam än tidigare produkter jag har testat.

Som ni vet så slarvade jag jättemycket med skönhetsprodukter när jag var yngre, nu har jag däremot blivit väldigt duktig på att ta hand om mitt ansikte men glömmer ofta bort att kroppen är lika viktig. Jag har ett samarbete på Instagram med ett märke som heter Skin Treat den här veckan, i samband med det har jag fått testa deras produkter och jag älskar dem så de kommer få följa med i min necessär hädanefter.

Jag gillar nämligen inte känslan av att vara insmord, haha, någon som känner igen sig? Jag vill i alla fall att krämer ska sjunka in i huden snabbt och den här godingen är så lätt i konsistensen, like! Till håret använder jag just nu REF’s Intense Hydrate-serie, eftersom jag har extensions behöver jag en riktigt återfuktande hårvårdsserie. Några andra favoritmärken är Oribe, Redken och Shu Uemura och jag skulle vilja påstå att REF håller precis lika hög standard.

REF’s Leave in heat protection är dessutom helt magiskt att ha i innan fön. Jag är lite slarvig av mig och vill att det ska gå snabbt i badrummet på morgonen så ibland glömmer jag den och blir lika förbannad varje gång, haha. Kommer jag på det så åker den i när håret är halvtorrt och det har funkat lika bra det. Håret lägger sig på plats på ett helt annat sätt under dagen och blir inte lika “flygit”, kan man säga så?

Jag tror ni förstår vad jag menar i alla fall! Sist men inte minst så använder jag Benefits BrowVo! och jag som brukar vara sämst på att få in en bra rutin med produkter som ska boosta brynväxten har faktiskt använt den varje kväll i snart över en månad. Tyvärr tog jag ingen förebild och vet helt ärligt inte om mina bryn har blivit så mycket bättre men jag lovar att återkomma när jag har använt den ett tag till. Jag har hyfsat fylliga bryn men vissa mindre luckor där jag hoppas de ska växa till sig lite.

Puss på er!


2 kommentarer2 kommentarer om “i min necessär just nu”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ogillar också känslan av att vara insmord som i kladdig men det finns heller inget värre än att vara så torr så huden frasar… Krämer som går in i huden snabbt är guld!

    Jag kan varmt rekommendera Xlash’s produkter. Kört deras fransserum i några veckor nu och swoosh sa det så växte fransarna sig så långa så folk frågar om jag gjort sån där “lash botox”. Har använt deras brynserum tidigare och det funkade lika bra, iaf på mig 🙂

    Reply
  • Hej där, haha, jag håller verkligen med! Jag blir däremot sällan torr vilket jag är glad för. Tack för tipset om Xlash, jag beställde deras brynserum men de måste ha skickat fel produkt för jag fick deras ögonfransserum på posten, haha. Jag har ganska långa och böjda fransar i mig själv och längre hade blivit för långt så jag ska maila dem och hoppas att de kan skicka rätt annars köper jag ett nytt till brynen. Så sugen på att testa och älskar när man får rekommendationer från någon som det verkligen har funkat för så tack för det. Kram!

    Reply