Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:34 | December 18, 2018

kavaj med midjeskärp och ankelboots

kavaj här // jeans här // tröja här // boots här // örhängen här

Hej tisdag!

Jag har lyckats få tag i den mest figursmickrande kavajen jag någonsin har haft i min ägo. Nämligen den här rackaren med brett skärp i midjan, jag är alldeles förälskad och har fått så många komplimanger för den redan. Jag har en hel del kavajer med markerad midja nu, Matilda tyckte nästan att det borde hamna på min lista över trendigaste plagg i min garderob i år, haha. Jag får helt enkelt inte nog och har ni ingen kavaj med tillhörande skärp så ta ett skärp ni har hemma och markera midjan med.

Det här är ett sånt plagg som jag hade velat skicka iväg till en skräddare eller fabrik och kopiera rakt av i fler färger. Jag hoppas att Stories tar in modellen i nya färger och material, tänk så fin den skulle vara i vit eller beige? Magi! Det har blivit lite fler mörka outfits nu när det är kallare och blötare ute och den här looken livade jag upp med ett par örhängen i strass så blev det hela genast lite festligare. Håller ni inte med?

Puss & kram!

Bilden till höger = mitt mood de senaste veckorna, hurra!


6 kommentarer6 kommentarer om “kavaj med midjeskärp och ankelboots”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här