Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:17 | December 17, 2018

vecka 51 – sista veckan innan jul, integrationsevent och födelsedagsmiddag

Hej måndag! Jag var ju livrädd förra veckan eftersom jag hade både konferens, julbord och julfest inbokat tre dagar i rad och så mycket jobb. Som det ser ut nu så jobbar jag sju dagar i veckan och att festa till det måste tyvärr bortprioriteras helt så redan i torsdags bestämde jag mig för att hålla mig nykter hela helgen. Jag har smuttat på ett glas bubbel eller en öl men mest för att ha någonting i handen och jag har haft världens roligaste helg ändå, mer alkoholfritt till folket! Det har blivit sena kvällar men jag har haft så mycket energi och bra feeling. Kvalitetshäng med min favorit Matilda (kika in lite senare för bilder från vårt dygn på underbara Grand), julkonsert med min älskling, träningspass på Becore, jag har ätit julbord och snackat och skrattat i timmar med närmsta vänner och i lördags blev det julfest hos Johan och Sophia och jag minglade i flera timmar innan jag hoppade in i bilen och körde hem runt midnatt. Dagtid har jag jobbat och jag har helt enkelt fått det bästa av två världar den här helgen, men nu kikar vi på veckan som kommer tycker jag!

veckans planer

måndag

Idag startade jag, Michaela, Emelie och Louise morgonen med adventsyoga och mysig frukost här på No18. Fan vad jag älskar vårt kontor alltså och de har haft adventsyoga varje måndag under hela december. Det kunde inte bli bättre. Nu har vi tagit plats framför datorerna och jag har min administrativa dag idag. Jag sitter i träningskläder och tänkte inte byta om för redan förra veckan bokade jag ett Megaformer-pass på Becore i kväll. Yogapasset i morse var inte särskilt fysiskt ansträngande som tur var och det är 24 timmars avbokningspolicy på Becore så det är bara att släpa sig dit.

tisdag 

I morgon jobbar jag med Matilda hela dagen, vi ska fota lite och annars pilla med hemsidan och designen på packningslistan som går i tryck den här veckan. Lunchen ska jag spendera tillsammans med Tekla och hennes dotter Zelda, förra veckan flyttade de hem från LA och det är så mysigt att ha dem nära igen.

onsdag

På onsdag blir det kontorsdag med undantag för ett lunchpass Barre och på kvällen är det Jul för alla tillsammans med Nema Problema och två bloggläsare ska följa med. Jag har sett fram emot det här sedan jag anmälde mig för en månad sedan. Integration är så viktigt och om ni vill hänga med kan ni anmäla er här och maila mig på [email protected], vi kommer mötas upp utanför en stund innan det drar igång.

torsdag

På torsdag jobbar jag med Matilda igen och vi ska hänga på kontoret hela dagen. Jag ligger i fas med det mesta inför jul så vi kommer främst sitta och pilla med all information och detaljer på hemsidan. Att-göra-listan är lång inför lanseringen i januari så jag kommer jobba mer eller mindre hela julledigheten men allt är så jäkla roligt nu och känns så bra så det gör mig inte det minsta. På julafton tänkte jag ta lite ledigt i alla fall, haha!

fredag

Jag och Matilda missade en halvdag för ett par veckor sedan så vi tar igen den under förmiddagen och vid ett kommer pappa fram till Centralstationen om allt går som det ska. Jag ska avsluta det här fantastiska jobbåret tillsammans med Johan, vi äter lunch och så möter pappa upp oss när vi är klara. Då knatar vi hem och så tar han bilen, vår packning inför jul och Charlie med sig och åker ut till landet. På kvällen ska vi nämligen ut och äta middag och  fira Teklas födelsedag så vi tar taxi ut till landet på natten så att vi får vakna upp där på lördag morgon. Underbart!

veckans bästa

Oj, jag är inne i en riktigt bra period och tycker att allt är tio poäng just nu, haha. Så kan jag svara allt? Mitt jobb är fantastiskt just nu, jag ska få hänga med Tekla som flyttat hem från LA, pappa kommer till Stockholm, det är snart julafton, Charlie mår bra och snart ska jag få spendera ett par veckor på mitt favoritställe i världen, nämligen landet.

veckans sämsta

Inget! Eller jo, jag hade hoppats att fler av er ville följa med på Nema Problemas “Jul för alla”. Jag hoppas att det är några av er som har anmält er och går dit själva eller med någon vän, det går också bra så klart och ni måste inte gå med oss. Ni brukar vara så engagerade och hänga med på allt vilket jag älskar med mina bloggläsare. Och jag tycker bara det är så otroligt viktigt med integration och att vi hjälper våra medmänniskor. På “Jul för alla” på onsdag kommer det både svenskar och nyanlända och fokus är så klart på att alla ska få fira jul oavsett var man kommer ifrån men också att vi svenskar ska kunna hjälpa nyanlända med t.ex. språket, att nätverka och skaffa kontakter för att komma in i samhället på bästa sätt. Ni kan läsa mer om eventet och anmäla er här!

veckans låt

Det här är min absoluta favoritlåt genom tiderna i kategorin jullåtar. Den är så jäkla stämningsfull och pampig på något sätt! Det första jag ska göra när jag vaknar upp på landet på lördag är att sätta på den på högsta volym och klä klart julgranen. Jag passar på att lyssna på julmusik den här veckan för snart är allt över igen och redan den 27e är den officiella julen slut för mig. Jag brukar vänta tills den första eller andra januari med att ta ner allt julpynt och ta ut granen för alla andras skull men hade jag fått bestämma så hade det plockats ner redan under mellandagarna. Jag antar att det är för att jag älskar julen så mycket och när det bästa är över vill jag inte påminnas om att julen redan är över, haha. Någon som känner igen sig?


2 kommentarer2 kommentarer om “vecka 51 – sista veckan innan jul, integrationsevent och födelsedagsmiddag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här