Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:11 | December 13, 2018

julklappar till honom

rakborste med ställ här // ansiktskräm Hermés här // plånbok här // Airfryer här // klocka här // parfym här //  nyckelring i läder här // datorväska här // morgonrock här // trådlösa Apple airpods här

Hej hjärtan och Glad Lucia på er!

Att hitta julklappar till pappsen, mannen, pojkvännen eller brorsan kan alltid vara lite tricky, det tycker i alla fall jag. Så i år har jag satt mig ner och tänkt igenom noga för att kunna ge er lite inspiration till vad som kan vara uppskattat. Här har jag satt ihop en bra blandning av teknik, personvård och accessoarer.

Jag tycker att rakborsten och stället är en riktigt lyxig sak att ge bort, dessutom är hudkrämen i den lilla plåtburken väldigt fin till. Om man dessutom delar badrum med mannen i fråga kan det ju vara kul om produkterna är snygga, haha! Pappa önskar sig en ny morgonrock och jag gillar den här från Gant.

Korthållare och datorväska slår aldrig fel och jag tycker att nyckelringen från Sandqvist är en fin accessoar. Bra om man vill ge bort något litet extra till de andra klapparna. Klockan från James & Son är riktigt snygg tycker jag, killar kan väl inte ha för många klockor? Så det borde vara ett säkert kort.

Sist men inte minst vill jag tipsa om en Airfryer. Hade inte Matthias redan skaffat två åt oss (ja, vi har en både i stan och på landet) hade det varit ett självklart val för mig. Vi älskar vår Airfryers. Den ger oss ett enkelt och mycket mer hälsosamt sätt att tillaga mat på och jag som inte är ett stort fan av potatis och pommes i vanliga fall tycker det blir så gott när man tillagar det i den här lilla rackaren.

Lycka till i julklappsdjungeln! 


4 kommentarer4 kommentarer om “julklappar till honom”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här