Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:57 | December 12, 2018

jul-, mellandags- och nyårsfin

röd klänning Whyred här

Hej älsklingar!

December går så fort. Jag hade så många saker på min to-do-list förra veckan men den bara swishade förbi. Jag som verkligen älskar julen vill se till att försöka fånga varenda stund av förberedelser, julklappsinköp, pynt och lussekatter. I detta inlägg tänkte jag visa er lite fina jul- och nyårskläder som jag har beställt från min samarbetspartner Campadre. Som ni vet så är Campadre en exklusiv shoppingsajt med upp till 80 procent rabatt och de har så mycket varumärken som jag älskar.

Till julafton tänker jag den här klänningen från Whyred. Den är perfekt när man vill fånga julkänslan utan att det blir för gulligt. Jag känner mig julfin och älskar snittet runt kragen som gör att det blir mer elegant. I år har jag klätt julgranen i omgångar, jag började med ljusen när vi köpte den vid första advent. Nu har jag fyllt på med kulor och polkastänger.

I mellandagarna kommer vi ha fullt av gäster på besök. Då tänkte jag använda min nya kavaj från Whyred. Jag har blivit tokig i kavajer med markerad midja och jag älskar att den här går att knyta. Tidigare har jag använt skärp för att få till den siluett som jag vill ha så den här är definitivt en ny favorit i min garderob. På annandagen har vi bjudit hit Stina, Kristian, Oscar och Lina, då kommer den här bli perfekt.

kavaj med markerad midja från Whyred här

Till nyår är jag inne på att köra helsvart. Det är väl lite av en klassiker, men det finns nog en anledning till det, haha. Jag som gillar att klä mig i ljusa toner till vardags tycker i alla fall att svart är klockrent när det ska vara mer uppklätt.

svart klänning här // fuskpäls här 

Den här klänningen passar perfekt till nyår. Den har lite lite glitter i sig, utan att det blir för mycket, och dessutom en fin slits vid sidorna. Till den bär jag en superfin fuskpäls. Jag älskar plagg som känns riktigt kvalitativa och den här har är otroligt välgjord.

Glöm inte bort min kod Linn10 som ni anger i kassan för att få ytterligare 10% rabatt på hela Campadres sortiment, enjoy!


9 kommentarer9 kommentarer om “jul-, mellandags- och nyårsfin”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilket härligt julinlägg och du är lika strålande vacker som alltid 🙂

  Reply
 • Åh tack gulliga du, god fortsättning <3 Kram

  Reply
 • Himla vacker du är Linn o så fin jul-klänning <3

  Reply
 • Tack kära du, massa kramar <3

  Reply
 • Wow sista outfiten var bara wow!!!

  Reply
 • Wow du är sååå snygg i allt Linn❤️
  Stor julkram

  Reply
 • Men tack fina du, god fortsättning. Massa kramar <3

  Reply
 • Supersnygga outfits som jag hade kunnat kopiera rakt av! Du inspirerar verkligen på den punkten (också) med dina välkomponerade och stilrena outfits! Måste även säga att du verkligen är i toppform, snyggt vältränad 😄 Ha en mysig helg!

  Reply
 • Tack snälla du, vad glad jag blir för det! Jag ser fram emot våren nu med lite bättre, ljus, väder och mer inspiration till att klä mig snyggt och fota outfits, hehe. Kram fina du!

  Reply