Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:12 | December 11, 2018

vita byxor och beiga toner på kontoret

Hej tisdag!

Hur mår ni idag? Jag försöker ljusa upp lite i vintermörkret med ljusa kläder men regnar det ute så får man improvisera och fota inomhus. Tur att vi har ett så vackert kontor att ta bilder på. Jag hinner bara precis landa på kontoret nu och sen har jag ett möte klockan elva men ville kika in och säga hej till er först!

Jag hoppas ni får en fin tisdag, puss och kram!

tröja Soft Goat här // vita byxor liknande här // kappa River Island här // boots Twist & Tango här

Lite kul ändå att jag tipsade er om en kashmir-kam för några veckor sedan men glömmer att använda min egen, hehe, skärpning!

De vanligaste missuppfattningarna ni läsare har om mig är 1. att jag pratar Stockholmska och 2. att jag är kort. Och när jag ser bilden till vänster förstår jag att det händer för ibland kan jag se riktigt kort ut på bilder.


7 kommentarer7 kommentarer om “vita byxor och beiga toner på kontoret”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker det är så svårt med ljusa byxor när det är blaskigt ute för det stänker alltid upp på mina vader så man ser ut som en dalmatin. Några bra tips att undvika det? eller är det helt enkelt att byta om till kontoret som är det enda alternativet?

  Reply
 • Hej där, haha tyvärr har jag inga bra tips. Jag brukar köra samma skor hela dagen men drar upp byxorna lite extra i midjan när jag går ute. De blir ju lite skitiga ibland och då använder jag Vanish-spray innan jag slänger in dem i tvättmaskin. Jag älskar Vanish, haha. Kram!

  Reply
 • Fin outfit!

  Reply
 • Tack 😀 <3

  Reply
 • Fina bilder!! Kan du inte någon klä dig som om du ska till en fest och ta bilder då? Skulle vara roligt:) Kram

  Reply
 • Hej där, jag kan absolut bli bättre på att fota festoutfits, det handlar oftast om att vi har bråttom iväg när vi väl är färdiga och ska på fest så då blir det inga bilder, haha. Kram!

  Reply
 • *någon gång

  Reply