Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:57 | December 10, 2018

vecka 50 – konferens på hemlig destination, produktionsstart och Instapoesi

veckans planer

Hej måndag! Det blev en lugnare helg än jag hade räknat med men det var ganska bra för jag har haft så mycket jobb i helgen. Med undantag för lite adventsmys hos Mattias syster igår så jobbade jag hela dagen men det är jag glad för idag. Låt oss kika på veckan!

Måndag: Jag har precis kommit till kontoret och ska dyka ner i dagens att-göra-lista. Klockan tolv kommer Johan hit och vi ska köra långlunch och jobba vidare på min budget och i eftermiddag blir det ett megaformer-pass. Jag har fortfarande träningsvärk efter passet jag var på i lördags så vi får se hur bra det kommer gå, haha.

Tisdag: I morgon kickstartar jag och Matilda vår vecka, vi ska fota på förmiddagen och sen har jag ett möte med Björn klockan elva. Björn har varit med under hela uppstartsfasen av mitt nya företag och vi ses en gång varannan-var tredje månad. Han har nämligen grundat och drivit flera olika bolag och har fungerat som ett grymt bollplank för mig som aldrig jobbat med produktion tidigare. Om jag inte är för trött på kvällen ska jag på ett yogapass på mitt gym, det var över en vecka sedan jag yogade och jag känner hur min kropp saknar det.

Onsdag: Onsdag blir min administrativa dag den här veckan, jag kommer sitta klistrad framför datorn hela dagen bortsett från ett träningspass på lunchen. Jag brukar inte träna tre dagar i rad men jag kommer inte hinna träna mer resten av veckan, det är därför.

Torsdag: På torsdag har vi mini-konferens/julavslutning med övernattning, jag och Matilda. Vi ska gå genom året, vad som har gått bra men också utvärdera vad vi kan bli bättre på. Sen blir det spa, fördrink och middag men mer än så kan jag inte berätta för Matilda vet inte vart vi ska än, det får bli en överraskning.

Fredag: På fredag jobbar vi under förmiddagen och vid lunch går jag hem till Charlie och jobbar resten av dagen hemifrån. På kvällen blir det fördrink hos oss med Stina, Kristian, Oscar och Lina och sen ska vi på julbord på Hallwylska tillsammans. Det var längesen vi hängde alla sex så det ska bli underbart.

Lördag: Jag har tre kvällar i rad med sociala tillställningar och på lördag avslutar jag veckans julfirande hos Johan och Sofia i deras nya hus ute i Djursholm. Jag tror vi blir runt 70-80 pers och känner jag värdparet rätt kommer det bli riktigt stökigt, hehe.

Söndag: Inga planer! Så jäkla skönt och jag kommer antagligen gå en promenad med Charlie sen ligga på soffan resten av dagen hoppas jag. Känner jag mig pigg så kanske jag tar en runda på stan och inhandlar lite julklappar.

veckans bästa

Går allt som det ska så sätter vi igång produktionen i fabriken den här veckan. Det innebär att jag har produkterna i mitten/slutet av januari och jag kan knappt förstå att det är så nära nu. Jag har däremot vant mig vid att det dyker upp hinder längst med vägen som innebär förseningar men hoppas att allt flyter på som det ska nu. Sedan vi satte designen och den sista kvalitetsändringen på produkterna så har allt bara varit så roligt. Det är skönt att ta en paus från den kreativa processen ett tag men pausen blir inte jättelång för jag har redan en massa nya produktidéer som jag kommer börja ta fram prover på i slutet av december.

veckans sämsta

Mörkret! Nu har jag fått nog alltså, det underlättar inte att vi har haft så många grå, regniga här i Stockholm då det har känts som att solen aldrig ens har gått upp. Jag räknar dagarna till den 21a december då det vänder och blir ljusare igen, nu är det inte långt kvar, tack för det.

veckans tips

Jag har så många starka kvinnor i min omgivning som inspirerar mig varje dag, en av dem är som ni vet Michaela och förra veckan nylanserade hon inte bara sin sida Forni, utan släppte även sin bok “På andra sidan natten” som är proppfull med underbar Insta-poesi. Jag har redan köpt två exemplar som jag ska ge bort i julklapp och ett till mig själv. Några av dikterna säljs dessutom som posters med illustrationer hos Wallart här. Jag och Mattias har redan bestämt att vi ska köpa en som vi ska ha i matsalen och till vardagsrummet, mäkta stolta vänner!

veckans låt

Ok, håll i er nu, haha. Jag får en del skit av min vänner för att jag har konstig (framförallt väldigt spretig) musiksmak och det här är kanske en av de mest udda låtarna. Jag kan inte hjälpa det, det spelar sällan någon roll vilken genre det är, jag kan alltid nosa upp en låt som får mig att bli glad, ledsen eller känna efter lite extra och det är precis det jag letar efter i musik. Stackars mina vänner som i ena stunden måste lyssna på en riktigt Bollywood-dänga och i nästa Forever and ever med Demis Roussos. Men är den inte helt jäkla underbar? Jag lyssnade jättemycket på den här låten i tonåren och i bilen häromdagen när jag hörde “War is over” med Celine Dion så kom jag att tänka på hennes man Rene som påminner mig jättemycket om Demis Roussos och så kom jag på att jag var tvungen att lyssna på min favoritlåt med honom och sedan dess har den gått på repeat. Så kan det gå!


4 kommentarer4 kommentarer om “vecka 50 – konferens på hemlig destination, produktionsstart och Instapoesi”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här