Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:17 | December 6, 2018

julklappstips till henne

julklappstips till henne

steamer här // pyjamas här // halsduk Acne här // mobilskal Marlene Birger här // doftljus här // örhängen Cult Gaia här // doftljus fresh cotton här // korthållare Gucci här // bh här // trosor här // vattenkanna Klong här // fotoalbum här // handkräm här

Hej älsklingar, 

Jag älskar som bekant juletider och har därför satt ihop ett par collage till er med julklappstips. I det här inlägget fokuserar vi på julklappar till henne, alltså mamma, syster, någon annan släkting eller flickvän. Fotoalbumet är min personliga favorit! Ska du ge bort en present som verkligen betyder något och är personlig så tror jag att alla blir glada för ett personligt album fyllt med bilder från er tid ihop. Den här variant från Printworks är dessutom väldigt fin tycker jag, ett album du kan ha framme på soffbordet och bläddra i lite när som, det ser ju faktiskt ut som en snygg coffee table-bok, tycker ni inte?

Doftljust känns som ett säkert kort och något alla gillar och använder! Ett extra plus är om de är snygga i sig eftersom de blir en fin inredningsdetalj i hemmet som man lätt kan byta ut. Jag tror inte att jag är ensam om att älska doftljus va? En matchande handkräm är inte helt fel heller. När vi ändå är inne på kategorin inredning så är ett lite dyrare tips den underbara vattenkannan från Klong. De har verkligen lyckats med att göra något som är så praktiskt som en vattenkanna till något snyggt.

Likaså har Steamery när de designade en steamer i svart, tips! Mitt liv har förändrats sedan jag köpte en steamer. Förr hade jag flera plagg i min garderob som jag aldrig använde för att jag var för lat för att ta fram strykbräda och strykjärn. Jag har dessutom flera blusar och skjortor som inte riktigt tål strykjärn och då är en steamer det bästa som finns. Enkelt att ta fram och det går så snabbt att använda den, älskar!

Jag tycker det är så mysigt att ge bort en fin pyjamas i julklapp. Själv sover jag utan men tar alltid på mig en pyjamas när jag stiger upp, äter frukost och gör mig i ordning så jag har hur många om helst. Vill man inte chansa på julklappar som behöver vara i rätt storlek så är är accessoarer i form av korthållare, halsduk eller mobilskal ett litet tips. Jag köpte min korthållare från Gucci för säkert 2-3 år sedan och använder den fortfarande varje dag.

Har ni börjar köpa julklappar än? Jag tänkte börja nu i helgen! 


4 kommentarer4 kommentarer om “julklappstips till henne”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Superfina idéer, men, måste bara passa på varna lite, doftljus är inte för riktigt alla, jag tex får ofta svår migrän av de flesta doftljusen direkt jag känner lukten av dem. Behöver alltså ofta inte ens spendera någon längre tid kring dem för att de ska göra mig sjuk.

  Bara ett tips i all välmening, det kan bli fel också, om man vet med sig att någon är doftkänslig, eller kanske snarare om man faktiskt inte vet, kanske man ska vara lite försiktig med saker som luktar starkt. 🙂

  Reply
 • Bra tips tycker jag! Jag har också vänner som inte gillar för starka dofter men jag tänker att om man köper en julklapp till någon känner man förhoppningsvis denne tillräckligt bra så att man har koll på det. Kram fina du!

  Reply
 • Så fina tips!

  Reply
 • Kul att du gillar <3 Kram

  Reply