Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:20 | December 4, 2018

helsvart och kalla fötter angående hårfärg

bikerjacka LXLS här (glöm inte min kod LINN25 som ger 25% rabatt hos LXLS)// väska Carin Wester här // byxor M.i.h liknande här // tröja &otherstories här

Hej godingar!

Det är inte ofta jag går klädd i helsvart längre, så länge jag inte ska träna för jag har nästan alltid svarta träningskläder. Och säkert en-två dagar varje vecka, när jag inte har några möten inbokade, går jag till kontoret i träningskläder om jag redan har eller ska träna. Jag tycker det är så befriande att slippa tänka på vad jag ska ha på mig om jag ändå bara ska sitta framför datorn. Då blir det också lite roligare de dagarna när jag väl klär upp mig lite för då känner jag mig extra fin. När vädret har varit som det har (läs grått och regnigt) har jag däremot blivit sugen på mer svart igen.

Jag var ju hos frisören igår och kan vi inte komma överens om en sak, att när jag får för mig att jag ska bli mörkhårig så måste ni tala mig ur det, haha! Jag ångrar mig nämligen varje gång och den här gången lyckades jag ångra mig precis i rättan tid. Tanken var nämligen först att vi skulle lägga i en mörk toning i mina ljusa toppar för att jag skulle gå över helt till min egna hårfärg. Så för en vecka sedan testade jag en färgbomb, jag var lite nyfiken och ville se hur det såg ut. INTE BRA, haha! Jag har ju mörka ögon och bryn så jag försvann liksom helt och kände mig bara blek och grå.

Nej, jag gillar kontraster så istället körde vi på ett snäpp ljusare den här gången och så fort mina blekta toppar har växt ut helt funderar jag på att lägga i lite ljusa slingor. Galet det där, att man kan vara mörk i grunden men inte känna sig som sig själv i mörkt hår. Knepigt men jag har å andra sidan varit ljus sen i tonåren så det kanske inte är så konstigt ändå.

I skrivande stund sitter jag vid matbordet i pappas kök hemma i Malmö och ska läsa genom och svara på alla era fina kommentarer. Jag har inte varit hemma på över ett år så det känns lite konstigt men mysigt. Det är strålande sol och ska bli tio grader varmt idag så jag ska ta en promenad med Charlie innan farfars begravning som är klockan elva.

Ha en fin tisdag favoriter, puss & kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “helsvart och kalla fötter angående hårfärg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men hur mörk är du naturligt så att säga? Jag tänker att den hårfärg du har nu är din naturliga för minns att du var ljusare förr. Du tog ingen bild? =)

  Reply
 • Yes, utväxten är min riktiga färg och jag har varit mycket ljusare förut. Bilder kommer, kram! <3

  Reply
 • Tycker det är sjukt snyggt som du har det nu!

  Reply
 • Tack fina du! Kram

  Reply
 • Vänta, vänta, vänta nu… Hemma i… Malmö? Du pratar skånska alltså? Gud vad det kändes som att du precis vände upp och ner på hela min världsbild! Kan INTE föreställa mig det, hör ju en helt annan röst när jag läser din blogg?! Haha! Blev totalt blockad nu, min hjärna kan liksom inte hantera dina texter, blir jättefel i mitt huvud. Måste nog bearbeta detta en stund innan jag kan gå vidare! Haha

  Reply
 • Hahahaha! Jag veeeet, visst är det hemskt när man har gått och trott något så länge och så visar det sig inte stämma. Avskyr när ens världsbild förändras så. Men jag är skåning och har alltid varit. Jag tycker ju inte att jag pratar särskilt grov skånska men mina vänner i Stockholm tycker att jag pratar jättemycket skånska, haha. Så det beror nog på vem man frågar. Kram fina du!

  Reply