Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:52 | December 3, 2018

vecka 49 – begravning i Skåne, bloppis och julbord med tema Ugly Christmas Sweater

veckans planer

Hej godingar! Måndag och ny vecka, min vecka ser inte ut som den brukar riktigt för i kväll ska jag hoppa på ett tåg och åka ner till Malmö. Jag startade min morgon med ett svettigt Megaformer-pass och vid lunch ska jag till bästa Emelie och fixa håret. I morgon är det farfars begravning, det känns helt ok. Vi blir inte så många, alla släktingar är för gamla och pappas sida kommer från Västergötland och uppåt så det blir för långt att resa för dem. Just nu känns det inte jobbigt alls, mer mysigt att få ta farväl ordentligt. Jag och pappa kommer gå ut och äta lunch efteråt, prata gamla minnen och på kvällen hoppar jag på tåget och åker tillbaka till Stockholm igen. Jag missar lite mer än en hel arbetsdag så resten av veckan kommer bli fullt ös. Jag ska på lanseringen för Michaelas bok, fota ett samarbete på landet, jobba två dagar med Matilda, skicka in två utkast och på ett event hos The Case Factory. På fredag har Petra bjudit in till julbord med tema Ugly Christmas Sweater och jag har beställt världens bästa tröja. Jag hoppas så att ingen annan har den, haha!

veckans bästa

Det ska bli mysigt att komma hem till Skåne en sväng, även om det bara är för ett dygn. Jag ska hem till Sofia och äta middag i kväll och vi har inte setts sen midsommar och efter middagen åker jag hem till pappa. Jag ser fram emot att äta frukost tillsammans i morgon, jag tänkte gå genom lite gamla bilder och fotoalbum under morgonen och rannsaka mig själv. Jag har inte varit hemma i Skåne på över ett år och jag vet inte riktigt varför. Det kanske är något undermedvetet som gör att jag drar mig för att åka dit, lite soul searching står på schemat helt enkelt och det ser jag fram emot.

veckans sämsta

Begravningen hade ju varit lätt att skriva här men jag drar mig inte så mycket för den som sagt, jag tycker det ska bli fint att få ta farväl av farfar en sista gång. Däremot hade jag önskat att jag kunde stanna i Skåne lite längre nu när jag väl ska hem men jag har för mycket jobb innan jul så det går tyvärr inte den här gången.

veckans tips

Petra har lanserat sin sidan Her Hour! Jag har följt tjejernas arbete med sajten på kontoret i flera månader och det är så kul att få se resultatet. På HerHour.com kommer Petra, Paulina och Uchenna samla den bästa inspirationen och reportagen och det första jag sa till Matilda när de lanserade förra veckan var att det här kommer bli riktigt farligt för min shoppingbudget. Tjejerna har nämligen stenkoll på mode så jag kommer få kämpa för att stå emot. Jag vill ha allt dem tipsar om!

Och på tal om mode, missa inte min Bloppis hos Sellpy, det har kommit upp så mycket fint och flera plagg som inte blivit sålda kostar i princip ingenting nu. Jag vill bara att allt ska gå till nya, glada ägare. Många plagg som lagt upp nu har jag fått mail och frågor om jag vill sälja vidare och nu ligger dem uppe här.

veckans låt

Idag lyssnar jag på lite lugnare måndagsmusik, för mig handlar musik helt och hållet om vilket humör jag är på och idag går The few tings med JP Saxe på repeat. Så mysig låt, väldigt stämningsfull och jag älskar hur låten byggs upp från väldigt lugn till nästan lite peppande. Lyssna!

Kika in lite senare så tittar vi på bilderna från min helg, puss & kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “vecka 49 – begravning i Skåne, bloppis och julbord med tema Ugly Christmas Sweater”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här