Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:07 | November 30, 2018

en fredagslista

Vad lyssnar du på idag?

Monkey Mindset, min nya favoritpodd! Jag lyssnar ju mest på “utbildningspoddar” eller vad ska man kalla det? Nischade poddar? I alla fall, poddar som inte bara handlar om ett par människor som sitter och pratar om livet och vardagen. Jag hittade Monkey Mindset när jag började meditera mer för ett tag sedan (jag har f.ö. slarvat jättemycket med meditationen de senaste veckorna, tusan också, men nya tag i helgen) och lyssnar på flera avsnitt i veckan. Jag älskar att hitta en bra podd där det finns oändligt med inspelade avsnitt att lyssna på och jag tror det finns runt 125 stycken att se fram emot. Daniel Sjöstedt som driver podden är mental tränare och jag har lärt mig så mycket på bara några avsnitt, ni måste lyssna. Ett avsnitt är runt 12-15 minuter långt, kort och koncist, precis som jag vill ha mina poddavsnitt.

Vad har du på dig idag?

Det här! Kappa River Island här, byxor gamla från Zara, top från River Island här och sneakers från Jim Rickey. Kanske inte det smartaste klädvalet med tanke på att det regnar som bara den i Stockholm idag men jag fick två komplimanger redan i morse på väg till jobbet för att jag lyser upp i det gråa vädret, haha.

Vad är du på för humör idag?

Riktigt bra fredagshumör! Jag tycker det ska bli mysigt att stanna i stan i kväll och äta middag hos Michaela och Damon. Blir jag klar med allt jag har att göra i tid så kanske jag går en sväng på stan först, det är inte ofta det händer längre men jag är sugen på att titta på julskyltningen på NK. Jag har skymtat den i lite stories och den ser så fin ut i år men fortsätter det att regna hoppar jag nog och tar det en annan dag.

Helgens planer?

I kväll, middag hemma hos Michaela och Damon med Petra och Markus. I morgon plockar vi upp Jonathan och Mikaela på Lilla Essingen och åker ut till landet. Det blir julstök hela helgen och vi ska köpa julgran, äntligen!

Vad var det roligaste som hände den här veckan?

Det har inte varit någon specifik händelse men allt underbart häng på kontoret. Jag sitter mestadels med Michaela, Emelie och Louise (som är anställda hos Michaela) just nu och vi har så jäkla bra tugg på kontoret. Det är snack om både det ena och det andra, högt och lågt helt enkelt och det bästa av allt, vi skrattar mest hela tiden. Vad vore livet utan kontoret alltså? Jag vet faktiskt inte!

Vad var det jobbigaste som hände den här veckan?

Jag kan tyvärr inte skriva om det här i bloggen, det är jobbrelaterat och det vore tyvärr inget bra att ta upp de här. Jag som vill berätta allt för er men ibland går det bara inte. Jag blev i alla fall riktigt besviken över en grej tidigare i veckan, jag fick fan en ordentlig chock och det ska mycket till för att rubba mig men den här personen lyckades verkligen. Efter några samtal och pepp från de underbara tjejerna som nämns vid namn här ovan gick jag dock hem i slutet av dagen med en känsla av att “nu jävlar”. Den känslan älskar jag och den har hållit i sig resten av veckan.

Veckans fundering?

Jag har inte funderat så mycket den här veckan, bara kört på! Det jag har tänkt mest på är hur många lussekatter jag kan köpa med mig ut till landet från 7eleven utan att de kollar konstigt på mig i kassan, haha. Jag har ju laddat för det här i en månad nu, ända sedan de började sälja dem små godingarna och jag lutar mot att det blir minst 20 stycken. Vi är ändå fyra personer som ska vara där i två dagar och jag kan lätt äta 5-6 stycken om dagen bara jag.

Vad lyssnar du på idag?
Vad har du på dig idag?
Vad är du på för humör idag?
Helgens planer?
Vad var det roligaste som hände den här veckan?
Vad var det jobbigaste som hände den här veckan?
Veckans fundering?

Om ni vill får ni jättegärna kopiera listan och svara på frågorna i en kommentar, ni behöver inte svara på alla, kanske bara någon men jag tycker det är så kul att få ta del av vad som händer i era liv just nu. Puss & kram!


18 kommentarer18 kommentarer om “en fredagslista”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad lyssnar du på idag?
  Än så länge julmusik på radion i bilen.
  Vad har du på dig idag?
  Träningskläder
  Vad är du på för humör idag?
  Positivt och lite nedstämd. Semester idag men gick upp tidigt för att åka med min guldklimp Gösta till veterinären för 3 månaders vaccination. Det gick galant! Sen vidare till biltvätt och handling. Nedstämd för att idag säljs min barndomsgård där jag växt upp och gjort en massa kul.
  Helgens planer?
  Min pojkvän kommer hit ikväll och vi ska äta gomiddag, hyra film och äta godis. Så länge sedan då jag försöker (hmm) vara duktig att inte äta sånt.
  Vad var det roligaste som hände den här veckan?
  Att hänga med min guldklimp och se han växa och bli duktigare för var dag som går.
  Vad var det jobbigaste som hände den här veckan?
  Mitt tidigare svar med gården.
  Veckans fundering?
  Hur kan tidnings och reklamhögen växa så fort på bordet? Och hur många lussekatter kan jag äta ur fpk utan att pojkvännen kommer fråga 🙂 ( har redan ätit en)

  Reply
 • Hej fina du! Åh jag beklagar verkligen, förstår att det måste vara tufft att förlora sitt barndomshem som varit med en i alla dessa år. Tack för du tog dig tid att svara på frågorna, det gjorde mig så glad 😀 Och ett litet tips angående tidnings- och reklamhögen som växer. Sätt upp en “ej reklam”-skylt. Det är bra för miljön också 😀 Kram fina du! <3

  Reply
 • Vad lyssnar du på idag?
  Mig själv.
  Vad har du på dig idag?
  Svart.
  Vad är du på för humör idag?
  Glöd het.
  Helgens planer?
  Skriva musik.
  Vad var det roligaste som hände den här veckan?
  Att jag bokade sånglektioner.
  Vad var det jobbigaste som hände den här veckan?
  Att jag inte träffade familjehunden.
  Veckans fundering?
  Vem förtjänar egentligen julklappar?

  Reply
 • Haha vad kul, lycka till med sånglektionerna!

  Reply
 • Vad lyssnar du på idag?
  Kelly Clarkson’s nyaste album ‘Meaning of life’. Vill man kanna sig riktigt power ar det definitivt ratt musik att lyssna pa 🙂
  Vad har du på dig idag?
  Ett par skona jeans och t-shirt. Jobbar hemifran idag och det ar sa skont att inte behova anstranga sig sa mycket haha.
  Vad är du på för humör idag?
  Toppenhumor, riktigt sadar mysigt helghumor.
  Helgens planer?
  Ah ikvall ska jag och min man pa Blenheim Palace (bor i England) vilket ar sa mysigt och romantiskt. Resten av helgen maste jag plugga men ska forsoka klamma in lite roliga saker ocksa.
  Vad var det roligaste som hände den här veckan?
  Kanske inte later som mycket, men pratade med min basta van som bor i USA i over tva timmar. Hon ar den enda personen jag kanner dar tva timmar kanns som fem minuter, vi kan verkligen prata pa i timmar. Det var ett riktigt mysigt samtal som gav en sadan bra kansla efterat.
  Vad var det jobbigaste som hände den här veckan?
  Ligger efter med pluggandet. Jag jobbar heltid och pluggar till psykolog pa deltid och ibland hinner jag bara inte med. Sa har kannt mig valdigt stressad.
  Veckans fundering?
  vad kan man gora for att halla forhallandet levande och infora lite mer kul? Jag och min man har nu varit tillsammans i 12 ar och medan han ar varldens basta sa kanns det som att varat forhallande liksom bara ‘rullar pa’ just nu. Sitter och funderar pa vad vi kan hitta pa for att ge varat aktenskap lite mer ‘liv’!

  Reply
 • Åh, tack för tipset! Ska kolla upp Kellys nya album direkt. Vad kul att du bor i England 😀 och spännande att plugga till psykolog. Jag har alltid sagt att om jag skulle sadla om skulle jag vilja bli psykolog eller florist. Psykologi är så kul. Lycka till med äktenskapet, jag förstår precis vad du menar <3 Jag tror det viktigaste är att aldrig börja ta varandra för givet men också acceptera att man i perioder i livet när man har mycket annat måste låta varandra få lite space. Kram fina du <3

  Reply
 • Vad har du på dig idag?
  Just nu ”fake” skinnbyxor ifrån KappAhl, röd topp ifrån Michael Kors och boots ifrån Tory Burch.
  Vad är du på för humör idag?
  Lite trött men ändå pepp 🙂 Det är ju trots allt fredag och mkt kul i helgen som väntar!
  Helgens planer?
  På väg till Toso i Göteborg för middag och drinkar med min kille och tre vänner. Imorgon kväll väntar inflyttningsfest hos en kompis och i övrigt blir det lite träning och kaffe/långpromenad med en av mina närmsta vänner på söndag.
  Vad var det roligaste som hände den här veckan?
  Oj, inte en specifik sak faktiskt. Men avslutade en miniweekend med mamma i London i måndags med en helt underbar långlunch på Hakkasan och hade sååå mysigt.
  Vad var det jobbigaste som hände den här veckan?
  Faktiskt inget jobbigt som hänt – så skönt med sådana veckor! Tacksam!
  Veckans fundering?
  Oj mkt men måste hitta en riktigt fin julklapp till världens bästa mamma 😊

  Reply
 • Hej fina du! Åh vad kul att få en lite inblick i ditt liv i Göteborg. Jag var där på WoW i somras och vill åka dit snart igen. Tror det är en supermysig stad för en weekend. OM du har några grymma restaurangtips får du gärna dela med dig. Och visst är Hakkasan magiskt, en av mina favoriter 😀 Kram

  Reply
 • Hahaha jaaa lussekatter är ju underbara. Skrattade verkligen när jag tänkte på dig och hur du skulle smussla dem:D <3

  Reply
 • Haha, jag tappade räkningen över hur många jag fick i mig under helgen och nu i veckan är jag redan uppe i 5-6 stycken. Jag blir som sagt beroende av lussekatter, kram!

  Reply
 • Du ar bast Linn!

  Vad lyssnar du på idag?
  Spotify och Headspace meditationer! MEN nu har jag laddat ner en massa Monkey Mindset poddar. TACK for tipset!

  Vad har du på dig idag?
  Hoga vida roda byxor, vit topp och boots! Men har precis bytt om till skonaste pjamasen.

  Vad är du på för humör idag?
  Sa himla pepp!

  Helgens planer?
  Ska pa TEDxWomen konferens i London

  Vad var det roligaste som hände den här veckan?
  Payday friday! Och att min presentation for cheferna gick sa bra!

  Vad var det jobbigaste som hände den här veckan?
  Massa angest och stress pa jobbet, sjalvkritik

  Veckans fundering?
  “mistakes are great educators when one is honest enough to admit them & willing to learn from them”. Att man efter varje miss ska fraga sig sjalv “what exactly did not work, why did it not work and what can I improve next time” istallet for att grava ner sig!

  Reply
 • Åh vad kul, jag kör också headspace men har slarvat lite sista tiden. Inte OK 😛 Visst är Monkey Mindset bra? <3 Whaaat Ted Women-konferens, vilken dröm. Vad fick ni lära er? Jag hade så gärna velat åka på det någon gång. Och jag känner igen mig i självkritiken <3 Kämpa med att vara snäll mot dig själv, det försöker jag påminna mig själv om varje dag. Håller helt med på ditt resonemang om misstag, man lär sig så mycket. Tack för bästa peppen fina du. Kram <3

  Reply
 • Vad lyssnar du på idag?
  Just nu inte så mycket, men innan idag lyssnade jag på dammsugarljudet.

  Vad har du på dig idag?
  Mjukisbyxor och myströja. Men var på möte i eftermiddags så då var det jeans och blus och stickad tröja över.

  Vad är du på för humör idag?
  Gott humör hela dagen, fredag ju så har dammsugit inför helgen och det är alltid mysigt när det är rent och snyggt. Hämtade ut min adventskalender till våra katter som jag vann på en facebooktävling i veckan och så har vi ätit god middag och även ätit fredagsgodis.

  Helgens planer?
  De innefattar besök i djurbutiken under lördagen. Eftersom det är Kattens dag har de en massa erbjudanden på allt kattigt.
  Söndagen är det först glöggmingel och sedan julskyltning på byn. Båda sakerna känns julmysiga.

  Vad har varit det roligaste som hänt denna vecka?
  Måste ha varit den fantastiska tisdagskvällsträningen där åkarna presterade så bra. Hårt jobb lönar sig även för oss tränare!

  Vad har varit det jobbigaste som hänt denna vecka?
  Hmm …. jag har haft en bra vecka *peppar, peppar* så jag kan inte komma på något faktiskt.

  Veckans fundering?
  Att slå till och köpa hus eller inte. Men måste tillstå att funderingar på att köpa lussekatter eller inte till första advent också är en tanke som cirkulerar tack vare att du skrev det =)

  Reply
 • Haha, åh vad mysigt, jag hoppar också alltid i mjukiskläderna så fort jag kommer hem <3 Vad mysigt med adventskalender till dina katter, har inte ens tänkt på att man kan ha det, jag borde ju slå in 24 godisar till Charlie, haha. Hon älskar paket! KRAM <3

  Reply
 • Vad lyssnar du på idag?
  Julmusik. Här i Filippinerna är det bara julmusik som spelas överallt (dom börjar julpynta i september(!).)
  Vad har du på dig idag?
  Jag har på mig en blommig tunika – tvättdag idag!
  Vad är du på för humör idag?
  Det regnar här och jag känner mig ungefär lika trött som regnet. Men glad. Och framförallt tacksam.
  Helgens planer?
  Förhoppningsvis åka på en dagstur till Manjuyod Sand bank.
  Vad var det roligaste som hände den här veckan?
  Dagarna flyter ihop, men det måste nog vara alla människor som jag har träffat!
  Vad var det jobbigaste som hände den här veckan?
  Det jobbigaste var min hemlängtan häromdagen. Den kom från ingenstans. Saknar någon hemma och det blev väldigt intensiv känsla.
  Veckans fundering?
  Varför har jag inte gjort den här resan tidigare?

  Reply
 • Haha, i september? Det är ju galet 😛 Då har det ju inte ens varit Halloween 😛 Hur länge är du i Filippinerna? Hoppas hemlängtan går över så du kan njuta av din resa fullt ut. Kram kära du <3

  Reply
 • Vad lyssnar du på idag?
  Ingenting, ljudet från diskmaskinen.
  Vad har du på dig idag?
  Myskläder
  Vad är du på för humör idag?
  Bra humör, känner mig lugn och balanserad.
  Helgens planer?
  Jag håller på att skriva klart min doktorsavhandling (som handlar om influencer marketing 😉 ), så hela helgen går till att skriva. Jag missar således en rolig 30 års fest i kväll men ibland måste man prioritera. Trodde jag skulle bli rastlös och velande gällande mitt beslut att jobba hela helgen, men till min stora lättnad känns det bra!
  Vad var det roligaste som hände den här veckan?
  På onsdagen flyttade jag med min sambo till en ny lägenhet i Vasastan, så mysig och jag trivs väldigt bra 🙂
  Vad var det jobbigaste som hände den här veckan?
  Inget särskilt, jobbig och ångestfyllt att skriva en avhandling men jag har vant mig vid känslan och lyckas tackla den på olika sätt. Det är en del av processen att tvivla på sig själv och sin förmåga, så länge man inte låter den känslan ta över.
  Veckans fundering?
  Igår såg jag på Skavlan och som gäster var där en man som gjort en dokumentär om hemlösa och själv levt på gatan i 36 dagar, samt en man som varit hemlös i 10 år. Det berörde mig så djupt och fick mig att känna tacksamhet över att jag har tak över huvudet, samt att jag vill se till så att jag alltid har cash på mig så jag kan skänka till hemlösa. Känns så hopplöst med all konsumtionshets och människor som lever i överflöd (inkluderat jag själv) när andra inte har något…

  Reply
 • Hej där! Fy fan vad häftigt att du gör en doktorsavhandling i Influencer Marketing. Den hade jag velat läsa när du är klar <3 Och vad mysigt med flytt till Vasastan, jag hänger där mer och mer och området växer verkligen på mig. Jag känner igen mig i ångesten med att skriva, jag gick genom exakt samma sak när jag skrev min civilekonomuppsats men också nu när jag startar mitt nya företag. Det är verkligen en del av processen att tvivla på sig själv och jag tror det är bra till viss del också för att resultatet ska bli så absolut bra som möjligt. Kämpa på och hör av dig om du vill ta en fika någon dag, vi bor ju nära varandra och det vore så kul att få höra mer om vad du kommit fram till i din forskning. Kram! Ps. helt rätt att välja bort 30-årsfesten, ibland behöver man välja bort det som är roligt för stunden för att känna sig i fas med allt <3

  Reply