Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:05 | November 18, 2018

svar på kommentarer – yoga, sorg och vår bil som aldrig var stulen

Vad bra du sätter ord på saker som jag tänkt men inte lyckats tydliggöra i skrift eller uttryck. Bra poäng som du säger att inte bara styra agerande men styra tankarna som leder till agerande. Jag känner igen det där med att ibland trampa någon på tårna för att man uttrycker en känsla/tanke via impuls. Hur tänker du för att styra bort sådant? Skriver du någonting utöver bloggen? Ha en fin helg och tack för bra inlägg! /Jenny

Hej Jenny! Tack för din kommentar, den värmer och jag är glad att den fick dig att reflektera lite. Angående att säga vad man tycker och tänker så är det en fin linje, för jag önskar egentligen att fler kunde vara öppna och rakt på sak, allting blir så mycket mer spännande och intressant då, haha, håller du inte med? Jag gillar när saker går undan och då är rak och tydlig kommunikation jätteviktigt men de senaste åren har jag börjat ifrågasätta varför jag känner att jag alltid måste få uttrycka mina tankar och känslor? När jag slutade att agera och sätta ord på varenda tanke märkte jag snabbt att det var ganska skönt, vissa tankar och åsikter är bättre att behålla för sig själv helt enkelt. Du borde testa, det är en ganska befriande känsla har jag upplevt men det beror så klart på vilken situation vi talar om. Till din andra fråga, jag skriver jättemycket utöver bloggen. Jag vet inte hur många texter jag har om sorg, livet och andra reflektioner. Ibland tänker jag att jag skulle vilja skriva en bok om sorg och vad jag har lärt mig av vad jag gått genom men den tiden i livet är inte just nu. Ha en fin helg du också, massa kramar!

Vilket bra inlägg! Det känns verkligen rakt på och utan omskrivningar. Det är fint att du är så öppen och berättar om både toppar och dalar men att det sedan är grundinställningen som lyfter dig och tar dig vidare. För alla som förlorat en anhörig är sorgen alltid där men det är vad man gör med den som avgör måendet. Tack för fint inlägg, Linn

Tack snälla, vad kul att du gillade inlägget om min inställning till livet, det gör mig jätteglad. Jag håller verkligen med, sorgen finns alltid kvar men vi kan välja vilken inställning vi ska ha och hur vi ska förhålla oss till den. Det är kämpigt så klart men så värt det i slutändan tycker jag. Ha en fin helg kära du, kram!

Jag älskar också yoga och trivs väldigt bra med att komplettera det med pilates som jag upplever som mer muskelbyggande. Kram.

Pilates har jag också fått tips om men de har inte det på mitt gym och jag känner faktiskt inte till ett enda pilatesställe i Stockholm, värt att kolla upp. Kram!

Vad härligt att du känner att du nått din topp för yogan! Hur länge har du känt att du, sporadiskt, hållit på med yogan? För mig känns det som att jag hållit på relativt länge (säkert 9 månader fram och till), men jag känner mig inte alls så flexibel som jag skulle vilja vid det här laget. Är du bra på att vara konsekvent med yogan? Kram!

Hehe, att jag nått min yogatopp var väl lite att ta i. Jag har fortfarande mycket jag kan bli ännu bättre på men skulle jag bygga upp styrkan som krävs känns det som att jag hade behövt träna yoga varje dag och det hinner jag inte tyvärr. Så min plan nu är att träna styrkepass (Megaformer eller Barre) två dagar i veckan och yoga två gånger i veckan ett tag och se vad det ger för resultat. Förhoppningsvis blir jag ännu bättre på yoga efterhand som jag blir starkare. Jag har tränat 2-5 yogapass i veckan (bortsett från när jag har varit sjuk eller på resande fot) i runt 3 år nu så ja, jag är nog ganska konsekvent faktiskt men jag älskar yoga och mår så bra av det. Att vara flexibel är inte alltid så bra för kroppen och lederna, man borde även bygga muskler och bli stark så låt det ta den tid det tar. Lycka till, kram!

Min pappa gick bort fem dagar efter din mamma. Jag låg i mammas säng och skrollade igenom internet och där hittade jag din blogg. Och fem dagar tidigare hade du gått igenom samma sak med din mamma, nu snart sex år senare har jag följt dig och mått mycket bättre för att det har känts som om vi gått igenom det ihop, utan att vi ens känner varandra. Går inte riktigt att beskriva men tusen tack för allt !!!!

Wow, tack fina du för din kommentar, jag blev alldeles rörd! Jag beklagar verkligen sorgen men blev genast mycket gladare när jag tänkte på att du har följt mig och funnits vid min sida under hela den här tiden, även om jag inte har vetat om det så känner jag en otroligt stark koppling till er läsare och vet inte var jag hade varit idag utan ert stöd. Tack snälla du, kram!

Så snyggt mobilskal!

Tack, visst är det. Jag älskar det! Kram

Nä vad kul! Skulle vara jätte roligt att får köpa lite av dina snygga kläder. Tack för det fina du. Kram.

Tack själv gulliga du, ja du får kika in alla mina kläder som ligger uppe till försäljning här. Ha det fint, kram!

Vad skönt att du fick så bra hjälp och bra svar! Tyvärr spelar det ju ingen roll hur roligt vi har det på jobbet om det innebär att vi är stressade i längre perioder utan återhämtning så klokt att du tar hand om dig och trappar ner. Inget jobb är värt hälsan oavsett hur kul det är. 

Hej där, jag håller verkligen med! Ha det fint kära du och ta hand om dig, kram!

Hej du! Det går tyvärr inte att öppna länkarna, kommer bara till bad gateway, vill du snälla göra om, då det var många fina plagg. Kram!!

Åh det verkar vara något tekniskt fel i bloggen, har mailat teknisk support och meddelar dig så fort jag vet mer. Kram!!

Nu fungerar länkarna igen, det var en uppdatering som gjordes så det var därför de inte fungerade en stund, kram!

Hej, det hade varit kul om du ville skriva ett inlägg om själva processen med att starta företag. Typ hur man börjar, hur man kommer i kontakt med fabriker, väljer material, finansierar osv. Har själv planer på att starta företag i framtiden men har ingen aning om hur man går till väga.

Hej där! Tack för din kommentar, jag sitter och filar på ett inlägg som handlar om just det så det kommer, vad kul att du har planer på att starta företag, det är så sjukt roligt, läskigt också och man känner verkligen att man lever, haha. Bästa känslan! Kram så länge!

Kul att läsa allas kommentarer och dina svar. Jag gillar verkligen idén men reser typ aldrig så kommer nog inte få användning för så många av produkterna MEN blev väldigt glad över att läsa att du ska sälja dom styckvis! Då kan man köpa det man verkligen vill ha/behöver och prova sig fram därifrån utan att det blir för dyrt. Älskar organisering och hade jag rest mycket och haft råd hade jag definitivt köpt allt haha!

Vad kul att du gillar idéen att sälja dem styckvis, jag vill som sagt att mina produkter ska vara tillgängliga för alla och jag gillar att man kan köpa en produkt och testa om det passar en innan man köper fler. Ska bli så kul att höra sen vad du tycker! Kram och ha det fint!

Var är orginalinlägget? hade varit super om du länkat! tack!

Sorry, där skulle vara en länk men det blev något fel, här kan du se de första proverna jag sydde upp. Kram!

Jaaaa snälla, en påse som skyddar det runtomkring från hög värme vore fantastiskt!!!!!! Jag plattar/lockar tyvärr ofta håret i sista sekund och så har jag typ 2 minuter tills jag måste grabba resväskan och springa, och då har jag så många gånger fått ta platt-/locktången i handen när jag rusar till tåget för att jag inte vågar slänga ner den i väskan för att den fortfarande är supervarm! Behöver jag nämna att jag är motsatsen till ett planerings-/ordningsfreak…

Hahahaha, nej det framgick rätt väl. Jättebra input, ska kika på det! Kram och ha det fint kära du!

Fin idé och riktigt snygg design! Hoppas det går bra för dig och att du tjänar multum!

Haha, tack fina du! Kram

Hej, vi renoverar vårt hus vid havet på västkusten. Vad är det för typ av yttertak (färg) ni har o på stuprännorna?

Hej där, åh det var ett tag sen nu men om jag inte minns helt fel så är det ett zink-tak. Jag minns tyvärr inte varifrån vi köpte det dock, hehe. Sorry, jag hade stenkoll på allt när vi renoverade huset men minns inte allt tyvärr. Hoppas du hittar rätt! Mattias är inte hemma men om du inte blir klokare av mitt svar så hör av dig igen så kollar jag med honom om han minns. Kram!

Älska sådana här inlägg, så roligt att läsa! Har en bra helg!!

Vad kul att du gillar, tack och detsamma, kram!

Guuuud vad söt hon är, säg till henne att vara med på fler bilder haha! Kram.

Haha, jag lovar tvinga Mathilda att vara med på fler bilder från och med nu! Kram

Hur kommer det sig att du ser alkoholism som en sjukdom? Och du måste se Bohemian Rhapsody!

Det är absolut en sjukdom och klassificeras även som det av WHO. Tack för tipset, vi tänkte faktiskt se den i veckan, den verkar så bra.

Jag hade gärna delat din uppfattning för kamratandan, men det är absolut ett tillstånd man väljer själv; som med alla missbruk. Du är grym ändå!

Jag håller inte med men alla får tycka olika så klart. Ha en fin dag!

Gillar verkligen de här inläggen, så bra upplägg att svara på ett och samma ställe så alla läsare får ta del av svaren, så mycket roligare än att “bara” ( skriver så för att jag uppskattar att bloggaren svarar överhuvudtaget, inte alla som gör det!) svara i kommentarsfältet. En sak ang Magnetröntgen, det är egentligen ett slarvigt ord för det används ingen strålning alls, utan det är med hjälp av magneter bilderna tas och är inte farligt för kroppen på det sättet som vanliga röntgen är, hoppas dock att dina problem går över! Är ganska läskigt med MRT tycker jag, men såklart vill man ju hellre veta vad det är för del än att avstå undersökning. Kram!

Hej där! Tack, vad kul att du gillar det Ah, sorry, jag är inte så påläst gällande röntgen och det kanske inte var MR som läkaren syftade på men han sa i alla fall att man inte vill röntga i onödan då det inte är bra att utsättas för det för ofta. Ha en fin dag kära du. Kram!

Alltså WOW vad fint du har det!! Riktigt snygg stil och även jätte mysigt. Stor kram. Nea xx

Tack snälla du, vad glad jag blir. Ja, vi trivs så himla bra här nu och alla pusselbitar börjar falla på plats. Fler bilder kommer inom kort, kram och ha en fin helg!

Hej! När får vi se de utlovade bilderna på hur färgen blev hemma hos dig?

Hej där, haha, ja problemet har som sagt varit att jag inte kunnat fota där hemma för det har varit så mörkt. Solen lös med sin frånvaro i säkert två veckor här i Stockholm men nu har jag tagit hem min blixt istället. Så här kan du se ungefär hur det ser ut, det blir inte riktigt lika verklighetstroget med blixt men ganska. Färgen är lite varmare i verkligheten! Fler bilder kommer snart!

Hej Linn! Var kommer det vita smala skåpet till höger ifrån?

Hej där, det kommer från IKEA och serien heter Bestå. Du hittar skåpet här, det är två sådana i färgen Lappviken vit. Så fina och nu sitter dem uppe på väggen, vi har tre stycken i matsalen också, bilder kommer. Kram!

Men GUD vad fint ni har det Linn! Dör. Du hann smita från kontoret innan vi var tillbaka, men ha en mysig helg! 

Du är väl då bara för gullig! Så glad att du har börjat jobba med Michaela, ha en fin helg goding så ses vi på måndag, kram!

Fy vilken snygg stil!!!!!!

Tack fina du! Blir så glad att ni gillar lägenheten, kram!

Vilken rasistisk och sorglig kommentar om sjukvården, blev ledsen i hela kroppen. Stackars människa som tror att det finns ett vi och dom.Hoppas att du som skrev kommentaren lär dig att alla människor är exakt precis lika mycket värda och att saker som händer dig eller som du råkar ut för inte har någonting med någons ursprung att göra. Jag inte bara tror, utan vet, att du talar osanning när du påstår att vissa skulle få en bättre vård än vad du får på grund av deras ursprung. Hoppas du börjar dela med dig av kärlek och förståelse till människor i din omgivning istället för att vara så bitter och hatisk.

Word!

Hej Linn, till dina nya produkter, har du fatt hjälp av någon duktig med logga och branding? Haller precis på att starta eget själv och letar efter en grafisk designer.

Jag har ritat det mesta själv men sen får jag hjälp att göra dem i dator för jag har noll kunskap om att göra loggor och tryck, hehe. Kolla in Designcrowd, världens bästa tjänst. Kram!

Typ 20 bilder på samma outfit? Hade kanske räckt med en, max 2? Har du bloggtorka och måste fylla ut med en massa bilder? Tips! Ta en paus så kanske inspirationen kommer tillbaka.

Haha, tack för den! Jag har sällan bloggtorka och har så mycket jag vill skriva om men alldeles för lite tid. Jag älskar dessutom att fotografera och jobba med bilder och gillar själv sådana här inlägg i andra bloggar och kommer fortsätta med det. Kram!

Hur gick det med er bil som blev stulen? Fick ni köpa en ny eller kom den tillbaka?

Hahaha! Jag orkar inte, jag har helt glömt bort att berätta för er att bilen INTE var stulen. Jag jobbade så mycket den veckan så glömde helt bort det, sorry. 3-4 dagar senare fick vi nämligen veta att den hade stått på städgata och blivit bortforslad. Jag frågade Mattias flera gånger om han var säker på att den inte hade stått olagligt och han svor på att han hade parkerat den där han fick, haha. Men han tänkte inte på att det var städgata. Vi har råkat stå på städgata förut men aldrig blivit av med bilen så vi tänkte inte så långt. Jag skyller allt på min stökiga sambo och han kommer bli så sur om han läser det här, haha. Vi blev jätteglada när de ringde och funderar på att skaffa rattlås även om just bil inte var stulen för vi fick höra att det sker så många bilstölder här i stan. Kram!

Hej fina Linn! Vilken fin och avslappnad helg du haft. Och du har så fin relation med din pappa <3 så himla gulligt att du uppvaktat honom hela helgen!

Tack fina du, vad kul att det lyser genom! Jag älskar honom så mycket och är väldigt tacksam för att vi står varandra så nära. Kram!

Åh jag ska också måla min lägenhet som jag precis har köpt. Du har inte kvar provburkarna och vill sälja dom vidare? Tänker som du att det är onödigt att köpa helt nya bara för att provmåla.

Åh, det var ju bästa idéen! Jag visste inte var jag skulle göra av färgburkarna så jag gav dem till vår byggare men nästa gång ska jag tänka på det. Du hade fått färgen gratis så klart, kram!

Hej, jag undrar Vilken Färg skåpen hade när du köpte dem? Tack!

Hej där! Skåpen från Ikea var vita från början. Kram!

Grässtråt, det kommer från..? Tack för en fin o inspirerande blogg.

Hej där, det är pampasgräs och jag har köpt det på Floristkompaniet på Norrlandsgatan 16 här i Stockholm. Kram!

Inga bilder på själva arbetsplatsen!

Haha tänkte samma Lena J! Men fint iaf Linn, kram!

Haha, Mattias sa samma sak. “Älskling, du har lagt upp ett inlägg på vår nya arbetsplats men inga bilder på själva skrivbordet!”. Det var jag som hade bråttom och fuskade lite. Där låg en massa produkter och var jättestökigt på skrivbordet så jag tog bilder så det inte syntes, haha. Fler bilder kommer och då på HELA arbetsrummet! Kram.

Jättesnyggt! Vad för typ av sten var det ni funderat på, istället för träet menar jag? Sort, färg, osv?

Jag var inne på marmor först men tyckte det blev så mycket varmare och finare med träskiva så jag är jätteglad för att vi valde det. Det känns också bättre som underlag till en skrivbordsplats. Kram!

Mysig helg! Vet att du tidigare skrivit att du lätt får fet/oljig hy, och att du använt ngn ansiktsolja som hjälpte? Eller har du andra tips för att slippa bli glansig? (Syns aldrig på dina bilder att du har fet hy!) Kram!

Hej där! Jajamensan, jag tyckte det var jättejobbigt tidigare, det gör ju att sminket inte sitter lika bra och min lugg kan bli lite flottig. Men sen berättade en tjejkompis att glansig hy (talg som det är) lägger sig som en hinna och skyddar huden. Hudens eget försvar kallade hon det till och med. Fet hy åldras därför ofta långsammare än torr hy. Vad det finns för vetenskapliga belägg för det här vet jag inte men sedan dess har jag låtit min hy få sköta sig själv och jag använder sällan ansiktsolja. Om du mot förmodan ändå vill slippa glansig hy så använde jag en olja från Ren Skincare som fungerade hur bra som helst. Mitt glans försvann på bara ett par veckor men mitt tips är att du ska strunta i det och embracea din oljiga hy. Det är inte så snyggt på bild med fet hy tycker jag för det blir som ljusa fläckar, därför torkar jag alltid bort glans med mina händer när vi fotar, haha, fråga Matilda, jag gör det stup i kvarten och måste även bättra på mitt smink mer ofta än många andra. Kram!

Haha jag känner igen mig! Särskilt det där om att man kan gå igenom typ alla känslor på en dag!

Visst är den kreativa processen galen, kul att du känner igen dig! Eller kul och kul, det är skitjobbigt, haha, men du förstår vad jag menar. Kram!

Hahahaha ååå jaaa!! Tack för att du delade med dig!

Skönt att jag inte är ensam om att gå genom den kreativa processen, hehe. Kram!

Tack för den här texten. Ibland läser man något vid precis rätt tidpunkt i livet. Du har påverkat positivt mer än du kan ana!

Hej fina du, vad glad jag blir! Kan jag bara hjälpa en person med mina inlägg så blir det värt all tid jag lägger ner flera gånger om. Kram och ta hand om dig!

Hoppas du får en superfin helg! Jag måste bara fråga vart din polo o jacka kommer ifrån? Du klär dig så fint!

Tack kära du! Min polotröja kommer från Soft Goat och jackan från Na-kd förra året. Kram!

Hej linn! Det är ganska svårt att scrolla i din blogg från mobilen, allt bara hoppar runt. Jag har en iphone6. Kanske bara jag som har problem? Men hoppas det löser sig snart. 

Hej där, vad konstigt! Jag upplever det inte alls så men det är bra att du hör av dig, tack snälla. Jag kollar med våra tekniker direkt och återkommer. Kram!

Hej Linn! Det där var en snygg kostym på dig! Kul att du har användning för den igen. Du ser lite “djurisk” ut i den ha ha. Mycket av modet just nu är det ska vara så “boxigt” men det är inte snyggt på mig då jag är kurvig. Det boxiga har varit mode länge nu. När ska det förändras? Om jag har på mig en boxig jumper så “står” den liksom rätt ut ha ha, det ser inte klokt ut, pga att jag har stor byst.Det boxiga kan vara snyggt på någon som är smal och lång dock. Jag har letat efter en snygg kappa länge nu. Provade den kamelfärgade från Lindex som du tipsade om för ett tag sen och den var snygg och jag passade ganska bra i den färgen. Men det kändes inte riktigt rätt. Så jag har beställt hem ca 4-5 kappor från Ellos, Zalando m.m och provat dem mycket. Jag kanske är för självkritisk men nu har jag äntligen hittat vad jag vill ha och det är en kappa från Ida Sjöstedt som är lång och figursydd och i färgen khaki. Jag fick tag på i storlek 44 den sista som var kvar. För övrigt är jag väldigt nöjd med Zalando där man kan beställa kläder mot faktura i 30 dagar och skicka tillbaks plagget smidigt om det inte passar och sen är de dessutom snabba med leveranserna. Ha en trevlig kväll Linn!

Hej där! Tack snälla! Och vilken snygg kappa, älskar den! Jag håller med, snabb leverans och enkla returer är a och o när man handlar på nätet. Ta hand om dig, kram!

Tyvärr verkar det vara en fluorfri tandkräm (om jag läser rätt) inte bra för tänderna. /tandläkaren

Åh nej, den tanken har inte ens slagit mig! Ska jag vara ärlig vet jag knappt vad fluor är bra för men jag har för mig att det motverkar karies va? Finns det inget annat ämne som har samma effekt som fluor? Intressant tycker jag! Kram och kul att ha en läsare som är tandläkare, ta hand om dig!

Ja precis fluor motverkar karies. Det gör tänderna mer motståndskraftiga när de utsätts för socker. Studier har visat att de klarar av fem gånger så mycket socker utan att karies utvecklas om man tillför fluor genom tandkräm. Man har inte hittat något annat som fungerar lika bra ännu, så om man inte vill utesluta all form av socker i kosten är det väldigt bra att använda fluortandkräm.

Tack snälla för att du informerar! Vilken tur, då får den helt enkelt bara agera snygg i badrummet så får jag ha en med fluor i lådan som jag använder istället, hehe. Kram!

Budgettips: Kicks har en egen ögonkräm som heter BB Cream Eyes (90 sek på extrapris just nu), den kan jag verkligen rekommendera – men inte som “ögonkräm”, utan just som primer som du nämner. Det blir jättefint med lite concealer ovanpå!

Åh, tack för tipset! Den ska jag testa nästa gång jag har vägarna förbi Kicks, kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “svar på kommentarer – yoga, sorg och vår bil som aldrig var stulen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älska detta inlägget:) Tack för att du tagit din tid finaste!!

  Reply
 • Klart jag tar mig tid och svarar på era kommentarer, det är ni läsare som gör den här bloggen till vad den är, massa kramar!

  Reply
 • Hej,

  Vill bara förtydliga kommentaren angående att alkoholism. Alkoholism är en beroende sjukdom.

  Reply
 • Jag håller med! Kram

  Reply