Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:20 | November 11, 2018

önskerubrik – den perfekta basgarderoben

kappa här // halsduk här // vit skjorta här // grå mössa här // vita sneakers här // grå tröja till set här // vit t-shirt här // grå jumper här // svarta byxor i PU här // svarta boots här // handskar här // ribbstickad kjol till set här //

Hej Linn! Kan inte du tipsa om hur man ska tänka när man ska planera den perfekta basgarderoben? Jag älskar din stil!

Klart jag kan! Det är några av er som har frågat om jag kan tipsa om just baskläder! Jag tycker att hösten, om någon årstid, bjuder på möjligheten att frossa i baskläder som går att spara i garderoben i flera år framöver. Baskläder är nämligen just det för mig – stilrena plagg som inte sticker ut för mycket och som går att mixa och matcha med andra säsongsbaserade plagg och mer “trendigt” mode.

Det är så skönt att kunna titta in i garderoben och känna att det alltid finns något att ha på sig som man trivs i. Stunder när jag känner för att ha på mig något med lite mer mönster eller färg så vill jag inte behöva springa runt på stan och leta efter något som passar till. Då vill jag att min basgarderob ska vara komplett, med tidlösa plagg i neutrala färger som går att matcha med det mesta.

I din basgarderob rekommenderar jag att du har en blandning av vitt, svart och grått. Jag brukar tänka på att ha minst en vit och en svart t-shirt. Arket har väldigt fina och prisvärda t-shirts, tips! Sen kommer man alltid få användning för ett par svarta boots och framför allt ett par vita sneakers, jag vet inte hur mycket jag har använt mina.

Se alltid till att ha en vit skjorta och ett par svarta byxor i ett material som du gillar, ni vet ju att jag älskar mina skinnbyxor och det kanske inte är det mest klassiska plagget men så användbart och piggar upp en annars väldigt enkel outfit. Nu på hösten och den kommande vintern har jag dessutom insett att det inte går att ha för många grå stickade tröjor.

De senaste åren har jag börjat använda beige som basfärg också och om ni gillar det här inlägget så kan jag göra ett likadant men där jag tipsar om snygga basplagg i lite ljusare toner istället? Let me know! I det här kollaget har jag i alla fall samlat de snyggaste basplaggen i butik just nu, om ni frågar mig!

Puss på er! 


9 kommentarer9 kommentarer om “önskerubrik – den perfekta basgarderoben”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här