Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:02 | November 9, 2018

ÄNTLIGEN FREDAG

Så här känner jag inför det faktum att det är fredag idag! Jag brukar inte längta så överdrivet mycket efter helgen…

…men den här veckan har det varit helt galet. Antagligen för att jag saknade pappa så mycket och vad fan hände med vädret egentligen?

Det har varit så grått, mörkt och småduggat konstant så Emil-kepsen har fått åka på i tid och otid.

Jag och pappa har haft världens mysigaste dygn i stan men nu är vi snart på väg ut till landet…

…och det finns få saker som slår känslan när jag får packa bilen och lämna stan för helgen.

Ha en fin fredag hjärtan så hörs vi från landet i helgen, puss & kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “ÄNTLIGEN FREDAG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja helgen är ju guldvärd varenda gång haha!! Ha en bra helg på landet.

  Reply
 • Tack fina du och detsamma, kram!

  Reply
 • Hoppas du får en superfin helg!
  Jag måste bara fråga vart din polo o jacka kommer ifrån? Du klär dig så fint!

  Reply
 • Tack kära du! Min polotröja kommer från Soft Goat och jackan från Na-kd förra året. Kram!

  Reply
 • Hur gick det med er bil som blev stulen? Fick ni köpa en ny eller kom den tillbaka?

  Reply
 • Hahaha! Jag orkar inte, jag har helt glömt bort att berätta för er att bilen INTE var stulen. Jag jobbade så mycket den veckan så glömde helt bort det, sorry. 3-4 dagar senare fick vi nämligen veta att den hade stått på städgata och blivit bortforslad. Jag frågade Mattias flera gånger om han var säker på att den inte hade stått olagligt och han svor på att han hade parkerat den där han fick, haha. Men han tänkte inte på att det var städgata. Vi har råkat stå på städgata förut men aldrig blivit av med bilen så vi tänkte inte så långt. Jag skyller allt på min stökiga sambo och han kommer bli så sur om han läser det här, haha. Vi blev jätteglada när de ringde och funderar på att skaffa rattlås även om just bil inte var stulen för vi fick höra att det sker så många bilstölder här i stan. Kram!

  Reply