Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:50 | November 8, 2018

bakom kulisserna – i studion och fotar produkterna

Hej hjärtan! Ni som följer mig på Instagram har redan fått kika på vad vi sysslade med igår på mina stories och här kommer ett gäng bilder från vår dag.

Jag satt och letade runt efter en studio som fotar produktbilder för några veckor sedan och hamnade på Studio1’s hemsida. Deras referensbilder var så fina så jag bad Matilda att maila dem direkt.

Så igår morse packade vi bilen full med kuber, påsar och produkter som skulle fotas till hemsidan. Charlie var så klart med och höll koll på läget!

Fan, jag hade velat ha en studio på vårt kontor. Framförallt nu när det är SÅ grått och trist ute.

Haha, hur gulligt att jag och André står precis likadant med huvudet på den här bilden.

Kreativt kaos, eller vad kallar man det?

Här står jag och filmar lite till Stories. Jag bad mina följare rösta vilken färg de gillar bäst och 53% svarade svart och 47% beige och ingen kunde vara gladare än jag att färgerna verkar lika populära båda två.

Vad hade jag gjort utan min bästa vän alltså, hon var framme och kollade läget flera gånger.

Hade jag velat så hade jag bara kunnat buda över produkterna till Studio1 och så hade de fixat bilderna…

…men är man detaljstyrd och dessutom ett control freak så är det lika bra att vara med på plats, haha.

Det tar ungefär en vecka innan alla bilderna är klara och jag får kika på ett första utkast. Det lilla vi såg i studion såg helt fantastiskt ut så jag är riktigt exalterad över att få se slutresultatet.

Ganska snabbt upptäckte jag att jag inte var den enda med sinne för detaljer i studion för André var på och fixade vartenda litet fel han också. ÄLSKAR DET!

Och eftersom proverna inte riktigt ser ut som de kommer göra när de är helt klara så kommer vissa ändringar göras av bilderna i Photoshop och det ska bli så spännande att få se resultatet och äntligen färdigställa hemsidan. Peppen alltså!


2 kommentarer2 kommentarer om “bakom kulisserna – i studion och fotar produkterna”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här