Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:03 | November 6, 2018

hemmakontor – min nya arbetsplats i lägenheten

Ok, det där var orättvist!

Det är så klart VÅR nya arbetsplats, inte bara min, men jag misstänker att det är jag som kommer använda den mest och här har ni en liten titt på resultatet. Jag är inte riktigt klar än och det har fått ta sin lilla tid men nu börjar det äntligen likna något! Jag köpte ett gäng Bestå-skåp på IKEA och skruvade ihop dem på egen hand, tro det eller ej men jag är en av få som faktiskt älskar att skruva ihop IKEA-möbler, det är lite som terapi tycker jag.

Först hade jag tänkt att jag även skulle måla och sätta upp dem själv men jag insåg ganska snabbt att det blev ett lite större projekt än jag hade tänkt mig. Så Pandy kom hit och hjälpte mig att bygga sockel, fästa skåpen och så satte de även dit ramarna och målade skåpen i samma färg som väggen. Det är ju Dashas kille Douglas som har startat Pandy, världens bästa tjänst om ni frågar mig och de hjälper egentligen till med allt möjligt i hemmet.

Sen var det vår byggare Richard som undrade om vi inte ville ha någon snygg skiva på toppen när de var här och målade och det var ju tanken från början, att det skulle bli en skrivbordsdel vid fönstret. Däremot hade jag så svårt att bestämma mig om jag ville köra på trä eller sten. Valet föll tillslut på trä, jag skickade en inspirationsbild till Richard och så här blev resultatet.

Vad tycker ni?

Jag älskar det! Jag vet inte om ni minns men tidigare var detta bara en kal vägg där det stod två fåtöljer som vi ALDRIG använde. Det här är ju en del av vår hall mitt emot den stora bokhyllan och helt plötsligt när det blev en arbetsplats och snygg förvaring av det så känns hela lägenheten större. Tänk så lite några platsbyggda möbler kan göra.


19 kommentarer19 kommentarer om “hemmakontor – min nya arbetsplats i lägenheten”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, jag undrar Vilken Färg skåpen hade när du köpte dem?
  Tack

  Reply
 • Hej där! Skåpen från Ikea var vita från början. Kram!

  Reply
 • Grässtråt, det kommer från..? 🙂

  Tack för en fin o inspirerande blogg.
  /Maria

  Reply
 • Hej där, det är pampasgräs och jag har köpt det på Floristkompaniet på Norrlandsgatan 16 här i Stockholm. Kram!

  Reply
 • Inga bilder på själva arbetsplatsen 😉

  Reply
 • Haha, Mattias sa samma sak. “Älskling, du har lagt upp ett inlägg på vår nya arbetsplats men inga bilder på själva skrivbordet!”. Det var jag som hade bråttom och fuskade lite. Där låg en massa produkter och var jättestökigt på skrivbordet så jag tog bilder så det inte syntes, haha. Fler bilder kommer och då på HELA arbetsrummet! Kram.

  Reply
 • Haga tänkte samma Lena J! Men fint iaf Linn, kram!

  Reply
 • Jättesnyggt! Vad för typ av sten var det ni funderat på, istället för träet menar jag? 🙂 Sort, färg, osv?

  Reply
 • Jag var inne på marmor först men tyckte det blev så mycket varmare och finare med träskiva så jag är jätteglad för att vi valde det. Det känns också bättre som underlag till en skrivbordsplats. Kram!

  Reply
 • Så himla fint 😍 vart köpte du ramarna som du fäst på skåpen? Kram

  Reply
 • Hej!! Vart har du köpt listerna som du fäst på skåpen! Mvh/Bea

  Reply
 • De kommer från D-cor här, kram! https://www.d-cor.se

  Reply
 • Minns du vilken list från d-cor.se ni använde?

  Reply
 • Hej där, den här listen är det vi har på skåpen: https://www.d-cor.se/produkter/vagglister/vaegglist-z364 Kram!

  Reply
 • Hej!

  Superfint! Är inne på Ikeas hemsida nu, vilka skåp är det?
  Tack!!!

  Reply
 • Hej där! Skåpen heter bestå!

  Reply
 • Supersnyggt! Vad är det för färgkod på skåpen ? Och vilken typ av färg använde ni ?
  Med vänlig hälsning, Nadde

  Reply
 • Supersnyggt! Vilken färgkod använde ni på skåpen ? Vad är det för typ av färg ?
  Med vänlig hälsning, Nadde

  Reply
 • Hej! Superfin tavla, var är den ifrån?

  Reply