Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:39 | November 5, 2018

vecka 45 – produktfotografering, Barre och förra veckans mini-kris

veckans planer

Hej måndag! Hur mår ni idag? Jag mår fint och jag är så glad att jag spenderade helgen i stan. Missförstå mig rätt, jag älskar landet och tar varje chans jag får att åka dit. Jag hade kunnat åka dit i lördags och spendera hela söndagen där men det var så längesen jag bara var i stan och min helg kändes dubbelt så lång. Landet i all ära men dagarna flyter lättare ihop när vi är där ute och tar det lugnt. I stan får man så många fler intryck vilket jag verkligen har saknat. Men en helg då och då räcker, haha, i helgen ska det bli underbart att få komma dit igen. Idag har jag min administrativa dag, på lunchen ska jag träna Barre med Cecilie på Becore Stockholm och sen ska vi äta en snabb lunch tillsammans. Så mysigt! Vi har inte hunnit ses lika ofta den senaste tiden så när hon föreslog att jag borde följa med och testa ett Barre-pass tackade jag ja direkt. Alla sätt att lyckas klämma in tid med henne i kalendern är bra sätt. Efter vår lunch ska jag bege mig mot Birkastan och spendera en timme hos min massageterapeut för att fortsätta mjuka upp nacken och ryggen. I morgon har jag inte en enda sak inplanerad, jag brukar ju jobba med Matilda på tisdagar men den här veckan kör vi onsdag och torsdag istället så i morgon kommer jag sitta på kontoret hela dagen och beta av min att-göra-lista som lever sitt egna lilla liv. Hur mycket jag än betar av så växer den sig ändå större samtidigt, jag antar att det är så när man jobbar med det jag gör så nyckeln blir istället att lyckas stänga av när man väl tar ledigt. Och på onsdag smäller det, då ska nämligen jag, Matilda (och Charlie så klart) iväg till en studio i Vasastan och med oss tar vi alla produkterna som ska fotas till hemsidan. Nyp mig i armen, jag förstår fortfarande inte att det är på riktigt! Hela onsdagen kommer gå åt det så på torsdag blir det fullt fokus på bloggen! Vi ska fota till ett samarbete och lite annat.

veckans bästa

Och på torsdag kväll kommer pappa på besök! Så fort han hade satt foten på skånsk mark efter senaste besöket så köpte jag biljetter till honom så han kan komma upp nu i helgen. På söndag är det ju farsdag och jag tänker fira honom hela helgen. Vi börjar med middag på Noi by Nobis på torsdag och på fredag ska jag ta med honom till Shirtonomy där han ska få sy upp lite fina skjortor. Resten av helgen kommer vi spendera på landet! Jag måste nästan tvinga pappa att spendera en kväll i stan när han kommer upp nuförtiden, haha, han föredrar helt klart att hänga ute på landet.

veckans sämsta

Jag hade en riktig kris förra veckan! Nu är det egentligen bara små detaljändringar som är aktuella innan alla produkterna är helt klara. Jag bestämde mig för att ha överseende med en sak som jag egentligen inte alls var nöjd med och fick höra av alla jag frågade att det bara är jag som tänker på det. Jag vet att jag är ett jäkla control freak och detaljmänniska ut i fingerspetsarna, det var därför jag först tänkte att jag skulle släppa det men det slutade med att jag inte kunde sova ordentligt om nätterna, haha, jag är lite störd men jag vet i alla fall om det. Så i torsdags bestämde jag mig till slut för att vi måste åtgärda det ändå och sen dess har jag mått så mycket bättre igen. Det innebär ytterligare ett nytt materialprov men eftersom vi ändå måste göra ett tillägg för att säkerställa kvaliteten på kuberna så borde det inte ta mycket längre tid att få färdigt produkterna trots allt. Jag har snart lagt sex månader på att utveckla produkten tillsammans med min agent och fabriken så nu känner jag att en månad mer eller mindre inte spelar någon roll. Det här måste bli precis så bra som jag har tänkt mig!

veckans låt

Ok, jag vet inte ens om jag får tipsa om den här låten? Dem spelade den när jag var på toaletten på L’Avventura förra veckan och jag har inte kunnat sluta lyssna på den sen dess. Jag hör egentligen att den är ganska dålig, men ändå är det någonting som gör att jag bara vill spela den om och om igen. Jag kan inte riktigt förklara det, men nån av er kanske förstår? Låten heter Okay, Okay och artisten har jag aldrig hört talas om tidigare men han heter i alla fall Pino D’Angio! Ledsen om jag förstörde er måndag nu men jag blir så glad av den, haha!


2 kommentarer2 kommentarer om “vecka 45 – produktfotografering, Barre och förra veckans mini-kris”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Linn, till dina nya produkter, har du fatt hjalp av nagon duktig med logga och branding? Haller precis pa att starta eget sjalv och letar efter en grafisk designer.

    Reply
  • Jag har ritat det mesta själv men sen får jag hjälp att göra dem i dator för jag har noll kunskap om att göra loggor och tryck, hehe. Kolla in Designcrowd, världens bästa tjänst. Kram!

    Reply