Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:47 | November 5, 2018

polotröja, skinnkjol och höstens bästa köp

kjol liknande här // polotröja Pillowtalk här // stövlar Stories här // väska Fendi

Hej hjärtan!

Höstens bästa köp för min del är helt klart de här stövlarna, jag använder dem var och varannan dag just nu, antingen till kjol eller med byxor. Jag älskar att de känns så klassiska och så är dem dessutom hur sköna som helst. Perfekt för mig som älskar att gå i högklackat men som även har blivit lite mer bekväm med åren. Till vardags är det sneakers eller lite lägre klackar som gäller så att jag kan ta mig fort fram.

Ibland undrar jag om jag föddes med mindre känsel i mina fötter än alla andra? De flesta jag känner som har ett par Louboutins tycker att dem är så obekväma medan det är mina skönaste klackar. Aja, tack för det om så är fallet för även om jag är 176 cm så hade jag gärna varit närmre 1,80. Att vara lång är så snyggt tycker jag och ju längre jag blir med mina klackar desto starkare känner jag mig. Det är precis som att mitt självförtroende får sig en extra push med klackar, konstigt det där…

Puss på er och ha en fortsatt fin måndag så hörs vi här i morgon igen!


10 kommentarer10 kommentarer om “polotröja, skinnkjol och höstens bästa köp”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Riktigt snygg outfit – lyxig och fin!

  Reply
 • Tack snälla <3 Kram

  Reply
 • Så snyggt

  Reply
 • Tack gulliga du <3 Kram

  Reply
 • Hej!

  När får vi se de utlovade bilderna på hur färgen blev hemma hos dig?

  Reply
 • Hej där, haha, ja problemet har som sagt varit att jag inte kunnat fota där hemma för det har varit så mörkt. Solen lös med sin frånvaro i säkert två veckor här i Stockholm men nu har jag tagit hem min blixt istället. Så här kan du se ungefär hur det ser ut, det blir inte riktigt lika verklighetstroget med blixt men ganska. Färgen är lite varmare i verkligheten! Fler bilder kommer snart!

  Reply
 • B E A U T I F U L !!!

  Reply
 • Tack 😀 Kram!

  Reply
 • Typ 20 bilder på samma outfit? Hade kanske räckt med en, max 2? Har du bloggtorka och måste fylla ut med en massa bilder? Tips! Ta en paus så kanske inspirationen kommer tillbaka.

  Reply
 • Haha, tack för den! Jag har sällan bloggtorka och har så mycket jag vill skriva om men alldeles för lite tid. Jag älskar dessutom att fotografera och jobba med bilder och gillar själv sådana här inlägg i andra bloggar och kommer fortsätta med det. Kram!

  Reply