Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:10 | October 30, 2018

jag säljer en massa kläder

Hej gullungar!

Det är riktigt busväder i Stockholm idag så vi bestämde oss för att jobba hemma hos mig resten av dagen istället för att gå till kontoret, det är ganska mysigt att jobba hemma faktiskt och jag har bara varit ute i regnrusket när jag var på Saras lunch på Nobis, hon har gjort en kollektion för Davidas och allt var så fint. Jag skulle egentligen filma till två Instagram-samarbeten idag också men det är så mörkt ute så det blev inte något bra. Jag får göra det på torsdag istället helt enkelt!

Som ni läsare vet så älskar jag att rensa ur mina garderober och göra mig av med saker så att jag kan hålla ordning och reda på det jag har kvar. Förr stod jag alltid och sålde alla prylar på bloppis men den senaste tiden har jag gjort utrensningar lite då och då och samlat på hög hemma. Så för några veckor sen beställde jag hem Sellpy-påsar och nu ligger allt uppe här. En hel del till fastpris och ännu mer på auktion och alla auktioner har utropspris 50 kronor. Jag tycker det är roligare med låga priser så att mina gamla guldkorn kan hitta nya ägare, in och fynda!

Puss på er!

Mobilskal The Case Factory här


8 kommentarer8 kommentarer om “jag säljer en massa kläder”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Selling your clothes is definitely a great way to make the most use out of them – especially if they are still in excellent condition and you paid a lot for them. Although I am a firm believer that getting outside and enjoying the fresh air as well as working in different locations is very beneficial to the brain and our bodies, I couldn’t agree more that sometimes remaining in the comfort and warmth of our homes is really the best solution. Especially with the cold weather now here. I love your phone case by the way 🙂

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • Thanks hun! <3

  Reply
 • Nä vad kul! Skulle vara jätte roligt att får köpa lite av dina snygga kläder. Tack för det fina du:) Kram.

  Reply
 • Tack själv gulliga du 😀 Ha en fin helg! <3 Kram

  Reply
 • Tack själv gulliga du, ja du får kika in alla mina kläder som ligger uppe till försäljning här. Ha det fint, kram

  Reply
 • Tack själv gulliga du, ja du får kika in alla mina kläder som ligger uppe till försäljning här. Ha det fint, kram

  Reply
 • Så snyggt mobilskal!

  Reply
 • Tack, visst är det 🙂 Älskar det! Kram

  Reply