Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:25 | October 30, 2018

frukost hela dagen på Gretas

Hej tisdag!

Förra veckan såg jag och Matilda att Holy Greens på Kungsgatan öppnar redan klockan åtta och tänkte därför att de måste servera frukost, men icke. Så när vi stod där, alldeles besvikna, bestämde vi oss ganska snabbt för att istället gå till en gammal favorit för mig, nämligen Gretas på Haymarket vid Hötorget. Jag har nämnt Gretas i bloggen förut och lyft det faktum att de har helt magisk inredning, men jag har inte varit så duktig på att visa er bilder på just det.

Har man en dålig dag kan det definitivt vara ett smart trick att gå hit för att muntras upp, man blir så glad av den fina atmosfären och de rosa detaljerna. Vi beställde en havregrynsgröt och en avokadosmörgås. Havregrynsgröten var toppad med gojibär, blåbär och jordnötter och det var sååå gott! Varför har jag inte tänkt på att toppa med jordnötter förr?

Det tog ganska lång tid för mig att börja tycka om gröt och jag har märkt att jag gärna vill att den är ganska salt för att det ska bli gott och då är ju krossade jordnötter riktigt bra som topping. Jag fick en kanna mjölk till men häller aldrig på mjölken, då blir det alldeles för grötigt för mig. Matilda var dessutom mäkta imponerad av smörgåsen. Den vita krämen ni ser är vispad cream cheese och på toppen låg ett helt perfekt kokat ägg. Tio poäng till Gretas och ytterligare pluspoäng för att de serverar frukost hela dagen!

Nej, nu ska vi börja filma till ett samarbete här hemma i lägenheten, på lunchen ska jag iväg på ett event och i kväll är det middag på L’Avventura med en massa vänner, jag längtar…

Puss & kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “frukost hela dagen på Gretas”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • It looks I’ve returned to the whole blogging world starting with a marvelous post by you. Your restaurant/cafe and foodie posts are some of my favorites because you always provide so many wonderful recommendations. You’ve already inspired me to go back and make one of your smoothie bowls for lunch. Because it’s been a while since I’ve been blogging, this is the first time I’m seeing your new banner and wow, what a goddess you are! It looks so professional and you are truly a wonder woman in every way. I hope you’ve been well and had a great start to the week. xx

    http://www.beingisabella.com

    Reply
  • Bella, that means so much to me, thank you for appreciating my content. Love Linn

    Reply