Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:47 | October 23, 2018

brun fuskpäls och markerad midja

kappa i brun fuskpäls här // tröja här // skärp liknande här // byxor här // stövlar här // solglasögon Celine här // väska Chloé här

Hej favoriter,

Det är faktiskt första gången på länge som jag går omkring på stan och fotar en outfit utan smink. Det känns lite naket måste jag erkänna men sedan jag fick problem med mina ögon så orkar jag inte sminka mig varje dag. Det har nästan blivit lite befriande att gå utan och jag vet inte varför jag sminkar mig i tid och otid egentligen. Får jag bara fylla i brynen och fixa håret så känner jag mig fin så jag ska hålla fast vid det framöver. Det är skönt att vara lite ofixad ibland.

Jag har förresten hittat den perfekta höst/vinterkappan! Jag har botaniserat en hel del i de alternativ av fuskpäls som finns på marknaden och denna från Twist & Tango är verkligen en dröm. Den är så skön och mjuk, jag hade nästan velat sova i den, haha. Jag gillar att den har ett skärp så att man kan markera midjan om man vill och för ovanlighetens skull har jag dessutom klätt mig helt i svart under, det var så längesen.

Kram på er!


4 kommentarer4 kommentarer om “brun fuskpäls och markerad midja”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Superfin även utan smink!

  Reply
 • Men åh tack gulliga du!

  Reply
 • Du kan verkligen det där med att klä dig snyggt – riktigt elegant outfit här också! Sen vill jag även passa på att tacka för råd om halsduk till kamelfärgad rock, som jag frågade om. En mörkröd fick det bli – passar riktigt bra i kombination! 😉

  Hoppas det blir bättre med ögonen!

  Reply
 • Men åh, vad glad jag blir! vad kul att det passade, kan tänka mig att det blev hur snyggt som helst. Kram och tack fina du!

  Reply