Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:27 | October 22, 2018

vecka 43 – event med rum21, lite lugnare tempo och ett serietips

veckans planer 

Hej hjärtan, wow jag vaknade upp i en nymålad lägenhet idag och här känns så fräscht. Jag måste bara göra i ordning lite sen  ska ni få se så klart. Jag har en väldigt lugn måndag framför mig, jag ska ställa tillbaka lite prydnader och göra fint här hemma under förmiddagen, svara på några mail och sen ska jag till min massageterapeut. Beroende på hur jag känner mig efteråt får styra resten av min dag men när man har mjukat upp och masserat är det ganska bra att undvika jobb och fysisk aktivitet så med största sannolikhet kommer jag slänga mig på soffan och kolla på en serie eller någon bra dokumentär. I morgon jobbar jag tillsammans med Matilda, jag ska få iväg ett par utkast till samarbeten och annars har vi inte så mycket planerat men vi lyckas nog fylla vår arbetsdag ändå ska ni se, hehe. På onsdag har jag ett möte på Cube som jag var tvungen att ställa in förra veckan och på kvällen har jag ett event på Rum21. Jag har bjudit in ett tiotal vänner som kommer och kikar på den nya butiken och äter middag tillsammans med mig och ni kan hänga med under kvällen på min Instagram. På torsdag jobbar jag tillsammans med Matilda igen och då har vi absolut ingenting bokat, haha, så vi kommer ägna hela dagen åt hemsida och annat fix. På kvällen om jag har hundvakt ska jag på ett mysigt event som Susanne håller i på Downtown Camper. På fredag står jag lite stand by, om min syn inte har blivit bättre tänker jag avsätta hela dagen åt att få tag i någon läkare som kanske kan hjälpa mig. Om jag mår bättre ska jag bort till Söder och fira att Jossan och Vanja har skrivit en bok tillsammans. Det är alltså Jossans andra bok det här året, hur grym är inte hon?

veckans bästa

Ok, lite deppigt kanske att veckans bästa är ett serietips, haha, men den här serien är så pass bra. Och det finns väl knappt något mysigare än att tända ljus och kolla på en serie i höstmörkret? Jag har ju sett klart alla säsonger av Game of Thrones och precis i rättan tid så tipsade pappa oss om HBO-serien Halt and catch fire. Den utspelar sig på 1980-talet och handlar om datorbranschen i USA, så intressant och sjukt peppande om man håller på att starta ett bolag. Jag förstår inte varför den här serien inte har blivit mer av en snackis? Så härlig är den! Tack le papps för tipset!

veckans sämsta

Att jag ser dåligt så klart, det är sjukt påfrestande men lite läskigt för jag vänjer mig vid det lite mer för varje dag som går. Jag hoppas och önskar bara att det inte blir sämre för det här är ändå hanterbart men jag har lovat mig själv att undvika stress och ta det ganska lugnt tills jag vet vad det beror på.

veckans låt

Jag tror aldrig att jag har tipsat om någon låt med Astrid S va? Lite konstigt för jag lyssnar på hennes låtar väldigt ofta, hon är så grym! Jag brukar sätta på hennes låt Breathe och dansa runt ute på landet när jag vaknar på morgonen! En peppig kärlekslåt som jag blir så glad av och som går på repeat på min dator idag. Think before I talk är också riktgt bra!

Puss på er och ha en fin måndag så länge!


2 kommentarer2 kommentarer om “vecka 43 – event med rum21, lite lugnare tempo och ett serietips”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Linn!

    Vad är det för app du har i din iPad för organisering? Ser väldigt organiserad ut. Sofia

    Reply
  • Det är Trello, jag är helt besatt av den appen, du kan läsa mer här! Kram

    Reply