Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:46 | October 16, 2018

beiga toner och ormskinnsmönster

bikerjacka här // tröja Soft Goat här // byxor Twist & Tango här // skor här // datorfodral The Case Factory här

Hej gullisar!

Sedan jag valde att sluta blondera mitt hår har det blivit flera nyanser mörkare och jag har blivit alldeles tokig att klä mig i ljusa kläder, det blir en så fin kontrast tycker jag. Jag är ju lite av en periodare men just nu lever jag i beiga toner och framförallt i min skinnjacka. Jag älskar den och är så glad att hösten har varit så pass ljummen så att jag har kunnat använda den så mycket.

Jag rotade dessutom fram de här byxorna ur garderoben som kommer från förra säsongen, de finns kvar och är på rea hos Ellos så passa på om ni vill fynda. Som ni ser på bilderna så har jag lagt ner kanten hos min skräddare vilket jag ofta gör med mina byxor. Jag älskar byxor som går ner till marken även när jag har högklackat på mig och eftersom jag är ganska lång så är det mer regel än undantag för mig att ta med mig mina nyinköpta byxor till skräddaren, haha.

Glöm förresten inte min rabattkod LINN25 som ger er 25% rabatt på hela LXLS sortiment, bara ange den i kassan när ni checkar ut!

Puss på er!


6 kommentarer6 kommentarer om “beiga toner och ormskinnsmönster”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snygg outfit och datafodralet såå fint <3

  Reply
 • Tack fina du, kram och ha en fin eftermiddag <3

  Reply
 • Inte min stil i kläder med du är jätte söt!! Kram.

  Reply
 • Tack fina du! Kram <3

  Reply
 • Jag har alltid tyckt att du verkar vara en så genuint fin varm människa. Svårt att finna sådana vänner som finns kvar även när det blåser..
  Kram🤗

  Reply
 • Men fina du! Tack för din gulliga kommentar, den gjorde min dag, kram och ta hand om dig.

  Reply