Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:16 | October 12, 2018

svar på kommentarer – om sorg, feng shui och mitt jobb med bloggen

Alltså wow! Vilken respons ni gav mig igår på inlägget om mina produkter. Är ni verkligen på riktigt? Jag vill att ni ska veta hur mycket det betyder för mig. Från djupet av mitt hjärta, tack! Ni är världens bästa människor och jag är så glad för att ni följer just min blogg.

När jag publicerade inlägget igår och kommentarerna började rulla in så satt jag med Matilda på kontoret. Jag måste erkänna att jag var ganska nervös. Jag har ju jobbat med det här så länge och i perioder stirrar jag mig blind på mina produkter och då är det så viktigt att få ta del av andras reaktioner när de får höra om konceptet. Jag är så glad för att ni gillar det så mycket!

Jag läste upp era kommentarer högt för Matilda och vi båda satt med ögonen fulla av tårar, så lyckliga var vi. Vi ställde oss t.o.m upp och kramades, haha. Matilda har ju varit med mig från starten och vet precis hur hårt jag har jobbat för det här.  Jag kommer sätta mig i lugn och ro i helgen och börja svara på alla era frågor och feedback så det får bli ett eget inlägg och här kommer lite svar på andra kommentarer som har trillat in den här och förra veckan.

Ha en underbar fredag och tack för att ni finns, jag är fortfarande alldeles lycklig sen igår!

Hej Linn! Har också läst ekonomi och håller själv på med ISK främst. Hur tänker du kring att investera nu när det snackas om att vi går in i lågkonjunktur? Jag drar mig från att lägga sparpengar på annat än sparkonton då det snackas om att marknaden är på en topp just nu. Även om man tänker långsiktigt blir jag rädd att det ska dyka väldigt mycket och att man då även på lång sikt inte gjort bra investeringar. Visserligen snackats så länge och jag har därför senaste året inte riktigt vågat och inte lyckats klura ut hur jag bäst gör med risk att marknaden faller. Så blir det att pengarna ligger kvar utan ränta istället hehe.

Hej där! Jag tror att man måste se sina investeringar ur ett lite långsiktigare perspektiv (gärna 10-20 år) för så fort man gör det så kan man rent historiskt sett se en konstant uppgång även om marknaden alltid går upp och ner under perioder. Men visst är det lite läskigt, jag följer mina investeringar som har svängt en hel del senaste veckorna, det tyder ju på att det är en lite ostadigare period men jag försöker ha is i magen och avvakta. Det har talats om en lågkonjuktur under längre tid nu och är det någonting vi borde ha lärt oss vid det här laget så är det att en lågkonjuktur är omöjlig att förutspå (även för nationalekonomer och experter), men med det inte sagt att det blir en dipp snart. Allt kan hända! Jag har haft mina investeringar stående under hela uppgången så jag tänker att det finns lite “att ta av” om det kommer en plötslig nedgång. Men även när jag startade mitt ISK så var det snack om att marknaden snart skulle vända, det hände aldrig och istället fick jag ta del av uppgången. Så mitt råd är att vara förnuftig men trots det inte låta pengarna bara stå på banken, du kan väl välja ett upplägg med lägre risk nu i början och avvakta lite om det känns bättre?

Hej fina Linn! Vill tipsa om en bok som jag precis läste klart. “De kommer att drunkna i sina mödrars tårar” av Anyuru, läs den! Så himla fin bok, och väldigt poetiskt skrivet. Kram

Alltså, gulliga du! Jag rös till lite och fick gåshud när jag läste din kommentar. Det känns så häftigt att ni läsare är som mina vänner, ni vet vad jag gillar för kläder, mat och vilka böcker jag läser. Jag hittade boken på Storytel och började lyssna direkt, den verkar så bra redan nu i början så tack för tipset. Vet inte vad jag hade gjort utan er, puss och kram!

Jätte fint!!! Vilken storlek har du på kappan från Morris? 

Jag har storlek 36 i kappan från Morris. Kram!

Tyckte det här var så fint och har klickat hem samma set i beige. Dock är kjolen jag fått en nyans mörkare än tröjan. Är det samma för dig? Ser inte ut så på bilderna..

Hej där, nej det är ju jättekonstigt? Mina är i samma färg så det måste ha blivit något fel, det är nog bäst att du kontaktar Mango och kollar upp det, lycka till. Kram!

Riktigt elegant outfit! Just köpt en kamelfärgad rock själv. Bara haft svart och mörkblå tidigare. (Är kille.) Har du något tips på vilken halsduk som passar till detta, så det inte skär sig färgmässigt? Fin blogg!

Hej där! Tack snälla, jag hade satsat på en mycket ljusare halsduk, nästan vit som min polotröja, antingen det eller en färgklick, kanske mörkröd eller burgundy hade varit så snyggt. Åh jag älskar kamelfärgade rockar på killar, bra köp. Kram!

Vad har du för storlek på byxorna från zara? 

Storlek 34, kram!

Kan inte förstå vilken tröja detta är på zaras hemsida! Hur ser ärmarna ut? Någon annan detalj jag kan leta efter?

Hej där, jag köpte den förra året, jag kikade på deras hemsida för ibland tar de ju in samma modell igen men jag hittar den tyvärr inte. Hoppas att du hittar en annan liknade, kram!

Hej Linn, Hoppas allt är bra med dig! Jag har nyligen köpt en LV Noe som jag vet att du också har. Nu funderar jag på hur man ska sköta om den? Vad använder du för impregnering? Smörjer du in den? Man vill ju att den ska hålla sig snygg länge! Hoppas du har tid med en fråga till.

Hej, åh jag har inte tagit så bra hand om min Noe tyvärr, den har varit med på otaliga fester, stått på golvet under blöta dagsfester och än så länge har jag aldrig smort in den heller, haha. Vad dålig jag är! Men jag har fått tips om att köpa vanlig läderbalsam och smörja in den så det ska jag göra, även med min Neverfull och bag. Jag har alltid tid med era frågor så klart, tack för din kommentar, kram!

Ditt hår! Vad använder du för produkter? Vad går du till för frisör och vad är det för fantastisk färgkombination? Så snygg!!

Tack fina du! Just nu gör jag ingenting särskilt med mitt hår än mina Hairtalk extensions, senast jag var där satte vi i ännu fler mörka, jag är nämligen sugen på att bli helt mörk men utan att färga det. Den blonda utväxten tar sin lilla tid att bli av med! Utöver shampoo och balsam använder jag inte så mycket andra hårprodukter. Favoritmärkena är Oribe, Shu Uemura och Redken just nu, kram.

Hej Linn! Jag är brukar inte skriva till dig,har dock läst din blogg i många år. Jag är gammal nog att kunna vara din mamma. Fyllde 50 i sommar. Jag kände bara att jag var tvungen att skriva efter ditt inlägg om yoga och meditation. Har haft ett rätt så tufft liv med sexuella övergrepp och misshandel..blev tillslut utbränd..orkade inte hålla fasaden och brakade ihop. Det är 5 år sedan nu och det som hjälpt mig att bearbeta mina trauman är yogan och meditationen. Jag har såklart haft terapi och medicin oxå men det som gjort störst skillnad för mig är den flummiga yogan. Jag bor inte i Stockholm så jag är lite dålig på utbudet där men det finns ett ställe som jag hört mycket om och själv ska besöka. Jag älskar kundalinishaking och gör det ganska ofta hemma. Ett annat tips är att utforska kundaliniyogan..den är ju inte fysisk på samma sätt som Ashtanga tex men jag fullkomligt älskar den mentala utmaningen den ger. Vi behöver både yin och yang i vårt liv..en kärleksfull balans. Du är supermodig och jag tror verkligen att du kommer ha nytta av meditationen. Stor kram och massor av kärlek från mig!

Hej på dig och tack för din fina kommentar! Jag blir så ledsen när jag läser om vad du har gått genom men samtidigt glad och hoppfull när du skriver att yoga och meditation har hjälpt dig. Ibland vet jag knappt var jag själv hade varit om det inte vore för yogan. Jag ska kika in det där stället direkt, tusen tack för tipset och kärleken, massa kramar!

Ang vassen så är det enligt feng shui. Vet inte hur mycket jag tror på det haha, men just detta med att inte ha döda växter hemma känns logiskt. Till den som frågade om Neverfull så beror stl på hur stor du är själv. Jag har också GM och är lika lång som Linn. Men tycker att den är alldeles för stor för någon som är kort, det ser dumt ut. Typ som en väska med person på istället för tvärtom haha. Är du i medellängd eller under tycker jag du ska köra på MM, är du lång köp en GM! Man kan ändå inte stoppa GM helt full med grejer för de smala remmarna skär in i axeln när den blir tung. Jag har monogram och det är en klassisk modell som passar till det mesta, jag använder den dock mest höst och vinter. Vill ha ljusare väskor vår och sommar. Om man gillar stora väskor är Neverfull absolut ett bra köp och skulle du mot förmodan tröttna har de ett bra andrahandsvärde.

Du kanske har rätt, just nu har jag hela hemmet fullt av torkat pampasgräs och de är så fina så jag hoppas att det inte stämmer, hehe. Och jag har aldrig ens tänkt på att en Neverfull GM kan se för stor ut på en kortare person, men det kanske stämmer.

Måste bara säga att jag tycker så mycket om dina fråga svar inlägg! Du har en härlig ton i inlägget och det känns inte som om du bara ger ett svar utan verkligen inleder en dialog. Jag blir typ sugen på att skriva en till kommentar så vi kan fortsätta prata.

Åh, då är vi två! Jag älskar de här inläggen och din kommentar påminde mig om förr när jag brukade lägga upp ett inlägg och stanna framför datorn en-två timmar och svara på era kommentarer direkt så det blev mer av en dialog, typ som en chatt. Underbart! Jag kanske borde köra ett sånt inlägg någon gång snart igen? Kram på dig fina du!

Hej Linn! Undrar var ni köpt er snygga köksö och stolar? Stor kram till världens bästa tjej!

Hej där, köksön är måttbeställd från ett stenbolag som levererade och satte ihop den på plats och barstolarna kommer från ett märke som heter No Early Birds. Kram tillbaka fina du!

Hej, Vi åker 20-25 maj, har bokat 3 nätter på Hotel princess och 2 nätter på my aktis. Vilket är närmst staden? Vet du hur det kommer sig att my aktis bara har 3,5 stjärnor? Gillade ni my aktis? Tack för en bra guide!

Hej där! Åh vad härligt med Mykonos, det är världens bästa ö! My Aktis ligger lite längre från stan men mer på “rätt” sida av ön där många restauranger, strandklubbar och annat finns, men jag skulle säga att det är marginellt. Mykonos är litet så det blir aldrig särskilt långt att åka så länge man inte fastnar i eftermiddagstrafiken, då kan det ta riktigt lång tid. Eller om det har hänt en olycka, gatorna är väldigt små och i dåligt skick på många platser. Angående MyAktis kan jag tänka mig att de har få stjärnor p.g.a. den dåliga servicen. Hotellet är superfint men tyvärr måste man hela tiden påminna om saker, städ, mat, transfer osv. Förhoppningsvis har det blivit bättre tills ni åker dit i maj, det är ju ett ganska nytt hotell. Ha en underbar resa, kram!

Jag känner igen mig SÅ mycket i det där att vara trött på att sörja och att längta efter att må bra… Då är det så lätt att stänga av! När min mamma dog, ett litet tag innan din mamma dog, så gjorde jag inget annat än sörjde. Sörjde o sörjde tills jag kände mig “klar”. Så nuförtiden sörjer jag väldigt sällan, men ibland kommer det liksom ifatt en. Jag tror det är jätteviktigt att ge utrymme för sorgen regelbundet, för ju mer man stänger in den desto sämre mår man. Man ska egentligen inte vara så himla rädd för sorg, även om det är lättare sagt än gjort. För visst är det en skön lättnad man känner efter att ha gråtit av sig? Om man tillåter sorgen tror jag man mår bättre över lag <3

Vad skönt att höra att jag inte är ensam om det och ja, jag håller verkligen med, det är så skönt efteråt när man har gråtit ut. Någon sorts känsla av lättnad som infinner sig! Däremot är det precis som att dra ur proppen, haha, för jag har gråtit flera gånger och varit så känslig sedan jag var på yogaretreatet, men jag försöker se det som något bra. Kram och ta hand om dig, tack för din fina kommentar!

Hej fina du. Tack för att du öppnade upp dig och skrev. Jag relaterar så mkt. Började gråta. Jag har förlorat min mamma i cancer för tio år sedan när jag var 13. Det är bara På senare få åren jag har slutat stänga av och börjat bearbeta det. Skickar lite kärlek till dig!

Men usch, jag beklagar verkligen sorgen kära du. Vad ung du var! Jag kan inte ens föreställa mig det men vad glad jag blir att du har börjat bearbeta det till slut. Ta hand om dig, massa kramar och kärlek tillbaka!

Åh, nu måste du berätta vad det står under din fot?! Och kan du snälla göra ett inlägg om alla dina märkesväskor, pros and cons, och vilka du fortfarande använder och vilka som blir liggande, osv? Vore så kul och intressant! Undrar också var den där fina ljusa jackan med knyt i midjan är ifrån? Du är så snygg i allt så man vill alltid omedelbart springa in till affärerna där du köpt allt och ba kopiera dig in i minsta detalj. Haha. Inte bra. Du får sluta visa outfitbilder för jag blir ruinerad! 

Hej där, det står Anne (mamma), Peter (pappa), Mattias (bror) och Inga (som var min mormors syster och stod mig väldigt nära. Den ljusa jackan är från Rut&Circle och jag köpte den på Nakd. Haha, vad glad jag blir att du gillar min stil, det värmer verkligen. Det känns lite konstigt att göra ett inlägg om mina väskor, nästan lite “skrytigt” om du förstår vad jag menar men jag har sparat din kommentar och ska absolut kika på att skriva ett inlägg om mina väskor om ni tycker det vore intressant. Kram!

En stor eloge till dig Linn som besvarar alla kommentarer oavsett om den innehåller en fråga eller ej, visar på stort engagemang vilket är beundransvärt och, enligt min uppfattning, unikt i din bransch. Stor kram!!

Självklart gör jag det, jag svara på allt efterhand som jag hinner. Ni läsare är det viktigaste för mig här i bloggen och jag blir så glad varje gång ni lämnar ett avtryck här. Puss och kram!

Åh berätta mer om yogaretreat i Skärgården!

Du kan läsa mer här, kram!

Vilka fantastiska bilder!! Och vilket bröllop. Önskar jag kan ha nåt liknande en vacker dag haha! Man vill verkligen drömma sig bort och vara i dessa vackra miljöer. Du är superduktig på att fota! Kan passa på och lägga till att jag verkligen uppskattar den höga kvalitén du lägger ner på bloggen. Kan tänka mig att det ligger oerhört mycket planering bakom. Även om jag glömmer bort att kommentera rätt ofta så läser jag din blogg dagligen och du är verkligen den bloggaren där det syns att du lagt ner massa tid och omtanke i text och bilder vilket blir en härlig upplevelse att läsa. Blir alltid inspirerad av dina inlägg. Stor kram!

Hej där! Wow, stort tack kära du! Vad glad jag blir, det betyder jättemycket för mig att få feedback från er läsare och jag är så tacksam för att ni är så duktiga på att lämna kommentarer till mig. Yes, du har alldeles rätt, det ligger mycket tid och planering bakom men det är så värt det, jag älskar verkligen mitt jobb med bloggen och er läsare. Jag vet helt ärligt inte vad jag hade gjort utan er, haha. Massa kramar till dig och ha en fin dag!

Menar man inte normalt sett brudklänning när man pratar om bröllopsklänning? Jag kanske har fel, men har reagerat på det för många gånger för att vara tyst nu när du pratat så mycket om din “bröllopsklänning”. Haha. Jättevacker oavsett vad du eller någon annan vill kalla den! Vet du vad den kommer i för färger? Kram

Jag tänkte också att om man säger bröllopsklänning menar man sitt eget bröllop. Annars är det bara en festklänning man haft på ett bröllop. Men fin klänning oavsett.

Haha, jo det gör man alldeles säkert! Jag googlade bröllopsklänning och det kommer bara upp en massa bilder på brudklänningar så ni har helt rätt. Det är så typiskt mig och oss skåningar att hitta på egna innebörder av ord, det händer mig hela tiden. Jag var helt säker på att man sa bröllopsklänning, festklänning känns som något man har på sig på en “vanlig” fest tycker jag, haha. Vet tyvärr inte om den kommer i andra färger men jag hoppas det, äskar den! Kram på er!

Åååååhsnälla kan inte du ge mig Mattias kyckling pallird recept? Har frågat förut men fick den inte! Kram

Linn snälla !!!! Mattias kyckling palliard recept !!! Puss

Haha, sorry! Mattias gör paillarden på känsla varje gång men jag ska försöka beskriva det så bra jag kan. Grundingredienserna är ruccolasallad, avokado, tomat, champinjoner och frästa pinjenötter. Ugnsstekt kycklingfile (gärna Minute-filéer som är tunnare än vanlig kycklingfilé) som läggs ovanpå salladen, och det viktigaste av allt, såsen. Den gör han på Hellmans majonäs (viktigt att det är Hellmans, den är godast), vit tryffelolja (finns i matbutiken bland andra oljor), några droppar vitvinsvinäger, salt och peppar. Fördela såsen i klickar över hela salladen och riv riktigt mycket parmesanost över hela kalaset. Hoppas det smakar, puss!

Hej, vart kan man köpa dina örhängen? Kram

Hej på dig, örhängena kommer från H&M, kram!

Snälla skriv igen vart är jackan ifrån? Kanske på din insta. Tack

Teddyjackan kommer från Nakd.com, kram!

Gällande tomma boxarna som inredningsdetalj: Jag tycker att det blir kaka på kaka. Tex om jag har på mig ett Hermes armband och min lilla LV väska. Så ser ju folk att jag har det. Sen skulle jag skämmas om mina vänner som kommer hem till mig får se dessa boxar på bokhyllan eller avlastningsbordet. Jag skulle framstå som en märkesgalen tjej. Men smaken är som baken! Ditt hem i övrigt ser helt fantasiskt ut, och likså du! Kram

Tack fina du! Ja, smaken är verkligen delad och tur är väl det, hehe, kram på dig!

Alltså, om dina vänner redan sett din LV väska ute på stan så förstår de väl antagligen att den kommit i någon typ av låda och lär därför inte bli så chockade av att se lådan hemma hos dig? Haha.

Haha, sant, bra input. Kram!

Brukar du använda ögonkräm också?

Ja, just nu använder jag den här, älskar den!

Hej Linn, Jag, man och barn flyttar om 2 veckor ut till vårt vackra hus vi köpt på Resarö vid Vaxholm. Tänkte jag skulle klicka hem lite varma hemmakläder, nattkläder och nån rock man kan dra på sig när jag måste upp och vagga sonen på natten. Det är ju kallare i hus än i lägenhet. Du har ju en väldigt fin stil så du får gärna tipsa om lite bra kläder jag kan klicka hem nu inför förmodligen en kall vinter som väntar. Stort tack!!

Hej där! Åh, vilket dröm, Vaxholm är ju så fint. Jag brukar kika in lite då och då på Ellos, de har en hel avdelning som heter Sov- och Mysplagg med en massa härliga hemmakläder, sockor och annat du kan mysa runt i. Hoppas du hittar något fint. Kram!

Är du kompis med Nanna fortfarande eller har ni glidit isär?

Hej där! Jag anser alla vara mina vänner tills de bevisar motsatsen och Nanna kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta men ja, vi gled isäg under åren hon bodde i London och umgås inte längre.

Vad är det för byxor? Ser jättefina ut i färgen. 

Tack, det är mina kostymbyxor från Viktoria Chan, tyvärr finns de inte kvar längre men hoppas du hittar några liknande. Kram!


9 kommentarer9 kommentarer om “svar på kommentarer – om sorg, feng shui och mitt jobb med bloggen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för alla svar! Jag har varit så nyfiken på ruin retreat ett tag! Har letat överallt efter bilder på badrummen och bastun men hittat ingenstans! Kan du inte ta lite kort runt om i huset?

  Reply
 • Hej där! Jag bad Angelika ta lite bilder på rummen och badrummet när vi var där. Om du missade inlägget så hittar du det och fler bilder från magiska Ruin Retreat här. Kram!

  Reply
 • Hjälp! Jag kan knappt läsa din blogg på
  Mobilen. Är det nån inställning jag har eller nån ändring som gjort att den inte är
  Mobilanpassad? Jag älskar ju din blogg!🙏🏼

  Reply
 • Hej, vad glad jag blir att du älskar min blogg, tack fina du! Det var en bugg i mobilversionen som är löst. Tack för att du kommenterade så jag fick nys om det. Kram!

  Reply
 • Åh ett väskinlägg vill jag också se! Förstår känslan om skrytigt men liksom du kan ju vinkla det till ett mer praktiskt perspektiv om du förstår hur jag menar? Jag skulle ex gärna läsa om de väskor du köpt vintage (vilka sidor är bra, vad ska man tänka på mm), samt vad du tycker om kvalitén / användningsområdet på dem du har (varit så användbara som du trodde vid köp, är kvalitén bra eller ej, hade du köpt den om du fick välja om idag). Kram!

  Reply
 • Haha, jag har fått så många önskemål om det här så jag ska bara fila på ett bra upplägg så det känns bra att lägga upp det här i bloggen sen ska jag börja kika på det. Kram och tack för era kommentarer!

  Reply
 • Jag kan inte heller läsa bloggen på mobilen sen några dagar tillbaka det verkar ha hänt något?

  Reply
 • Yes, det var en bugg, tack för att du kommenterade! Det är så bra om ni gör det när någonting inte fungerar som det ska för då mailar jag vår teknikavdelning direkt så att de kan lösa problemet. Kram!

  Reply
 • Jaaa, inlägg om väskorna! <3

  Reply