Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:30 | October 10, 2018

jordnära toner och ett litet tips

byxor här // mörkbrun kappa här // polotröja med ribbstickad krage här // väska Fendi här // kjol här // kashmirkam här

Hej älsklingar! 

Jordnära toner är höstens nya svarta. Jag älskar det! Om ni, precis som många andra, letar efter den perfekta höstkappan just nu är mitt tips att spana in &Other Stories. Min favorit hos dom är den här mörkbruna drömmen med skärp i midjan. Läderdetaljer är också riktigt hett just nu. Byxorna och kjolen tycker jag är hur snygga som helst, båda två är dessutom riktiga budgetkap.

Och ska jag bara ge er ett endaste tips på investering i höst så här det att införskaffa en kashmirkam, framförallt om ni gillar kashmir lika mycket som jag gör. Jag vet nämligen inte hur många gånger jag har trott att jag slitit ut mina plagg tills jag upptäckte att de går att rädda med någon så enkelt som en kashmirkam. Noppror är ju bara för irriterande och efter en omgång med kammen känns plagget som nytt igen, tips!

Vi har städdag på kontoret idag, det är verkligen på tiden så nu ska jag dyka ner i mina lådor och börja sortera…

Puss så länge!


2 kommentarer2 kommentarer om “jordnära toner och ett litet tips”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag har stört mig så länge på att mina kashmirplagg blir noppiga. Kan du rekomendera någon specifik kam?

    Reply
  • Jag har lite olika, en från Soft Goat och en från Davida men de är precis lika bra båda två och ser ut precis som den jag rekommenderade. Kram och hoppas det fungerar!

    Reply