Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:47 | October 8, 2018

önskerubrik – mitt portalbyte och teamet bakom bloggen

Har du möjlighet att skriva ett inlägg kring portalbyte? Det är ju mycket bakom bloggen som spelar in för att en blogg ska fungera som business, tex bra säljteam, regelbundna intänkter, synlighet mm. För mig som läsare var tex metroportalen mycket bra (jämfört med tex Cube eller Elle) men jag förstår att man som bloggare måste väga in andra saker än bara formatet. Hur tänker du kring portalval mm?

Hej på dig! Tack för din kommentar, självklart kan jag berätta lite om mitt portalbyte och bakgrunden till mitt beslut. Det är så spännande att höra vad ni läsare tycker också. Du får gärna berätta varför du tycker att min nya bloggplattform är sämre än min förra? Vi utvecklar den hela tiden nämligen och lyssnar alltid på vad ni läsare tycker och tänker.

Den främsta anledningen till att jag bytte bloggportal var för att jag ville ligga under en egen domän och inte under någon annans webbplats. Nu äger jag själv min domän (linnherbertsson.se) och eventuella förändringar hos en annan part kommer inte påverka mig eller bloggen nämnvärt. Väljer jag att “flytta” min blogg till en annan bloggportal i framtiden kommer flytten knappt påverka er läsare. Det är främst mitt jobb bakom kulisserna som i så fall kommer se annorlunda ut.

Jag har inte en enda gång ångrat min flytt till Cube och jag har flera kolleger i branschen som har valt att följa efter. Jag älskar teamet bakom Cube, det känns som en enda stor familj där alla är välkomna. Jag upplever att de säljer väldigt bra på mitt personliga varumärken och jag vet inte vad ni tycker men jag känner att jag har bättre samarbetspartners än någonsin. Alla varumärken jag väljer att jobba tillsammans med är varumärken jag har använt sedan tidigare och som jag verkligen kan stå för till hundra procent. Det känns underbart!

På Cube-kontoret nere på Kammakargatan sitter bl.a. ett säljteam på 8-9 personer, vår säljchef Daniel och Helena som jag har jobbat med sedan flera år tillbaka och trivs så bra med. Vi har två agenter, min agent heter Richard och så har vi tre projektledare. Så fort säljarna har sålt in en affär lämnas denne över till en projektledare som sedan blir min främsta kontaktperson under utförandet. Det är så mycket mer strukturerat än hur de jobbade på min förra bloggportal där säljaren agerade både säljare och projektledare. Det blev lätt lite stökigt och som ni vet så är jag ett stort fan av ordning och reda, haha.

Jag hoppas att du fick svar på allt du undrade och annars får du gärna ställa fler frågor, puss och kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “önskerubrik – mitt portalbyte och teamet bakom bloggen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för svaret Linn. Spännande att höra. Det var inte meningen att kritisera bloggen utan allmän nyfikenhet. Jag ser inte hela texten när jag läser bloggen på ipad (har en gammal ipad) en tredjedel av texten till höger hamnar utanför bilden. Tycker också det är mycket ”accept vilkor” innan man når fram. Men man vänjer sig 🙂

  Reply
 • Hej där! Åh, jag uppfattade det absolut inte som kritik men tyckte det var kul att utveckla och svara på din kommentar i ett eget inlägg så tack för att du lämnade avtryck. Det var en bugg i bloggen för ett tag sedan men det ska vara fixad så jag hoppas det fungerar på din Ipad igen? Annars får du gärna höra av dig och accept-villkoren är nya. Det är för att GDPR (General Data Protection Regulation) har införts och det är alltså för er användares säkerhet. Så att era uppgifter inte ska komma i fel händer om man ska förklara det enkelt, du kan läsa mer om Dataskyddsförordningen här. När du har kryssat i det en gång på din surfplatta, mobil eller dator borde det dock inte upprepas igen förrän du raderar historiken. Kram!

  Reply
 • Intressant inlägg, kul att få veta lite mer om vad som händer i bakgrunden :). Jag gillar nya bloggen bättre, läser mest på pc med chrome och tycker det känns som om bilder och text fått ta mer plats. Men nu när jag öppnade en random metroblogg (följde flera där förut, alla har flyttat….) så ser det ut precis som här. Antingen minns jag väl fel eller så har de ändrat!

  Reply
 • Hej där! Ja jag tror att de flesta portalerna ändrar till bredare bilder och snyggare outlay. Jag gillar också min nya design så mycket bättre, vad kul att du också gör det. Kram och ha en fin dag!

  Reply