Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:59 | October 7, 2018

söndagschill, skogspromenader och vår bil som har blivit stulen

Hej söndag! 

Hur mår ni idag? Jag ser absolut inte ut så här idag, haha, jag har en tofs på huvudet, mitt ena öga är lite svullet, jag vet inte varför dock och jag har precis hoppat i mina yogakläder. Bilden tog jag i veckan till ett Instagram-samarbete. Jag var på massage i fredags och massageterapeuten tryckte och försökte lösa upp alla knutor i min rygg och nacke så jag var alldeles slut igår.

Jag tog inte bara en utan två tupplurar under dagen, såg klart sista säsongen av Game of Thrones, hjälpte till lite i trädgården, gick en lång promenad med Charlie i skogen och började läsa på en ny bok. Jag ogillar skarpt att vara så trött som jag var igår men nuförtiden försöker jag bara att acceptera det och låta kroppen vila om den vill det.

Idag känner jag mig mycket piggare så jag tänkte inleda min söndag med ett yogapass, jag ska tvätta lakan, handdukar, sortera lite prylar och fixa. Fortsätta läsa i min bok och sen måste jag jobba lite i eftermiddag. Det är så sjukt men vår bil blev stulen i torsdags. Så när vi skulle gå ner med alla väskor i fredags efter jobbet och åka ut till landet så var den borta, haha.

Så snopet! Vi var tvungna att åka ut till landet och plantera några buskar som levererades tidigare i veckan så det fick bli taxi och samma sak tillbaka in till stan i kväll. Jag antar att vi får plocka ut en hyrbil sen, antingen tills bilen återfinns eller tills vi har köpt en ny. Jag trodde typ aldrig att en bil kunde bli stulen mitt i centrala Stockholm på Birger Jarlsgatan, där det alltid är lite trafik, även under natten, men tydligen händer det.

Vi hade ju larm på bilen men jag antar att tjuvarna har hittat ett sätt att undgå det. Vi har även larm med videoövervakning och rörelsedetektorer i huset, garaget och lägenheten i stan, jag hoppas att dem fungerar bättre än billarmet i alla fall, haha. Så att man kan känna sig trygg!

Nej, nog om det, nu ska jag gå och träna och komma igång med dagen, puss på er och ha en fin söndag!


4 kommentarer4 kommentarer om “söndagschill, skogspromenader och vår bil som har blivit stulen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sjukt med bilstölden. Att inte folk kan skilja på mitt eller ditt gör mig så förbannad.

  Reply
 • Visst är det galet <3

  Reply
 • Hej! Hittade din blogg precis så kan inget om dig. Var hitta jag liksom en introduktion till dig, vet inte vem du är och vad du gör!
  P.s. Vad tråkigt att bilen blev stulen, att det finns så låga människor !

  Reply
 • Hej Bella! Vad kul, välkommen hit. Högst upp i bloggen till höger finns en knapp som heter “about” där du kan läsa mer om mig. Kram (direktlänk: https://linnherbertsson.se/about/ )

  Reply