Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:16 | October 4, 2018

kappa med luva och lager på lager

kappa Morris från Nobodesign här // rutig kavaj här // beige polotröja Pillowtalk här // jeans här // klackar Louboutin här // Fendiväska vintage

Hej Älsklingar!

Vilken höst vi har fått här i Stockholm. Hösten är en av mina favoritårstider och jag blir alldeles lycklig. Vill bara gå runt i parker och mysa av den krispiga luften, haha. Ett extra plus med hösten är modet och jag älskar färgerna som trendar just nu: sandiga och jordnära toner i beige, brun och kamel, men det har ni ju koll på vid det här laget. I höst kommer jag att jobba mycket lager på lager. En mysig polo i kashmir, kavaj och kappa. Jag är helt hooked på min nya kappa från Morris som jag hade med i ett collage tidigare i veckan. Hur mysigt att den har en luva som man kan ta upp i höstrusket?

Humlegården är som absolut finast just nu och ni som befinner er i Stockholm borde absolut ta med er en kaffe dit och strosa runt lite. Jag är här dagligen med Charlie för att gå en liten promenad och nu sitter jag och Matilda på No18 med varsin lyxkaffe från Espresso House och jobbar. Jag har en bra känsla med den här dagen. Matilda vill dessutom slå ett slag för att det är Kanelbullens dag idag, jag hade helt glömt bort det, haha. Så vi passade på och köpte med ett gäng kanelbullar till kontoret när vi var nere på Grev Turegatan under lunchen!

Har ni inte ätit Kanelbullarna på Fabrique så är det ett hett tips, de godaste som finns! Och glöm inte att följa mina Stories för fler inblickar i min vardag, jag har jobbat så mycket de här dagarna och inte hunnit med bloggen lika mycket som vanligt men försöker uppdatera Instagram kontinuerligt!

Puss på er!


4 kommentarer4 kommentarer om “kappa med luva och lager på lager”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jätte fint!!! Vilken storlek har du på kappan? 🙂

  Reply
 • Jag har storlek 36 i kappan från Morris. Kram!

  Reply
 • Riktigt elegant outfit! 🙂

  Just köpt en kamelfärgad rock själv. Bara haft svart och mörkblå tidigare. (Är kille.) Har du något tips på vilken halsduk som passar till detta, så det inte skär sig färgmässigt?

  Fin blogg!

  Reply
 • Hej där! Tack snälla, jag hade satsat på en mycket ljusare halsduk, nästan vit som min polotröja, antingen det eller en färgklick, kanske mörkröd eller burgundy hade varit så snyggt. Åh jag älskar kamelfärgade rockar på killar, bra köp. Kram!

  Reply