Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:54 | October 3, 2018

höst

Alltså, kan hösten verkligen vara så underbar som den är just nu?

Pappa meddelade precis att de har regn och rusk nere i Skåne men här i Stockholm ska det blir tio grader och sol blandat med moln vilket jag är väldigt glad för. I måndags stod det att det skulle regna och jag ska vara ute nästa hela dagen och fota en kampanj.

Det är bokat fotograf, make up artist och annat så det känns skönt att vi slipper boka om allt och att bilderna blir klara i tid. Vi ska ses klockan tio på mitt kontor och håller nog på att fota fram till 16-17 men förhoppningsvis hinner jag kika in här en gång till i kväll innan vi ska på middag och bio med några vänner.

Ha en fin onsdag så länge, puss och kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “höst”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här