Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:25 | October 2, 2018

kamel och sand – favoriter i butik

beige stickad tröja här // kappa här // byxor här // vit jacka här // väska Gucci här

Hej tisdag!

Nu sitter jag på kontoret med Matilda och vi har precis kickat igång vår arbetsvecka. Vi brukar ju mestadels arbeta tisdagar och torsdagar ihop så jag ser ofta fram emot de dagarna lite extra. Förutom att vi hoppas på en produktiv dag blir det många spännande möten. Idag ska jag träffa ett fraktbolag för att bestämma detaljer kring leveransen av produkterna från Kina! Tekla är dessutom hemma från LA och har sin lilla bebis med sig, jag har saknat Tekla som en galning den sista tiden och det ska bli riktigt mysigt att få träffa hennes lilla knodd för första gången.

I collaget har jag samlat några av mina favoritplagg i butik just nu. Detta är verkligen spot on min stil. Ni har ju redan sett mig bära mina nya favoritbyxor i ett tidigare inlägg här (klick). Kappan i mitten är faktiskt på väg hem till mig redan, jag vart helt såld på att den har en luva som man kan dra upp och gå runt och mysa i höstrusket. Det finns hur mycket som helst i nyanserna kamel och sand ute i butikerna just nu, snyggaste trenden i höst om ni frågar mig!

Puss och kram, ha en fin tisdag!


2 kommentarer2 kommentarer om “kamel och sand – favoriter i butik”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Är du kompis med Nanna fortfarande eller har ni glidit isär? 🙂

    Reply
  • Hej där! Jag anser alla vara mina vänner tills de bevisar motsatsen och Nanna kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta men ja, vi gled isäg under åren hon bodde i London och umgås inte längre.

    Reply