Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:40 | October 1, 2018

vecka 40 – kampanjplåtning och möte med fraktbolag

veckans planer

Hej oktober! Hjälp vad september gick snabbt, håller ni inte med? Det kändes som en förlängning av sommaren i början av månaden, det kanske är därför den gick så fort. Idag har jag min administrativa dag, en massa fix men inga möten så jag ska bara sitta här framför datorn på kontoret hela dagen, jag kanske tar en promenad på lunchen beroende på vädret. I morgon jobbar jag tillsammans med Matilda, vi börjar morgonen med frukostmöte och sen ska jag på möte med en fraktfirma. På onsdag har jag en fotografering för en kampanj jag ska vara med i och jag räknar med att det tar nästan hela dagen. På torsdag kör jag och Matilda kontorsdag hela dagen och på kvällen har min redovisningsbyrå inflyttningsfest i sina nya lokaler. Min fredag är än så länge obokad och helgen kommer bli superlugn och spenderas ute på landet! Jag kommer behöva jobba en hel del men ska vila upp mig ordentligt också!

veckans bästa

TEKLA är hemma från LA och det är inte vilken hemkomst som helst för den här gången har hon nämligen med sig sin lilla bebis Zelda. Vi ska ses i morgon och jag spricker nästan av längtan!

veckans sämsta

Jag är så spänd i nacken efter alldeles för mycket tid framför min bärbara dator, jag märker vilka under min stationära dator på kontoret gör för jag satt knappt vid den alls förra veckan och då får jag ont direkt. I fredags var jag nästan lite yr av det och så såg jag dimmigt, är det någon som har varit med om det av nackont? Det släppte en hel del när vi var på yogaretreat i helgen men jag måste nog boka in en massage i veckan så jag får bukt med det. Jag älskar massage där man masserar bort knutor, det gör ont men på ett skönt sätt, haha.

veckans låt

Idag lyssnar jag på Benjamin Ingrossos nya album, det har fått väldigt bra kritik och han var med i Nyhetsmorgon igår och det lilla jag hörde lät magiskt. Jag lovar att återkomma om jag får några favoriter, jag måste ju som ni vet lyssna ett par gånger först innan låtarna verkligen fastnar.

Ha en fin måndag favoriter!


8 kommentarer8 kommentarer om “vecka 40 – kampanjplåtning och möte med fraktbolag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag får ofta huvudvärk, blir ibland yr och illamående och får en riktig jobbig känsla ibland pga min spända nacke och axlar. Dock kommer de främst när jag får dålig sömn efter kvälls till dagjobb. De enda som funkar är att gå ut och springa, vila och i långa loppet stretch och yoga. Men jag har även gått hos en sjukgymnast, där jag fått stretch/knäckningar/massage som hjälpte mycket när de var som värst.

  Reply
 • Åh, ja jag va på massage i fredags, var helt slut i ett dygn efteråt och hon rekommenderade mig att komma tillbaka och fortsätta om 1-2 veckor. Jobbigt men lika bra att ta tag i det nu 🙂 Kram och ha en fin söndag!

  Reply
 • Hej Linn,
  Jag, man och barn flyttar om 2 veckor ut till vårt vackra hus vi köpt på Resarö vid Vaxholm. Tänkte jag skulle klicka hem lite varma hemmakläder, nattkläder och nån rock man kan dra på sig när jag måste upp och vagga sonen på natten. Det är ju kallare i hus än i lägenhet. Du har ju en väldigt fin stil så du får gärna tipsa om lite bra kläder jag kan klicka hem nu inför förmodligen en kall vinter som väntar. Stort tack!!

  Reply
 • Hej där! Åh, vilket dröm, Vaxholm är ju så fint. Jag brukar kika in lite då och då på Ellos, de har en hel avdelning som heter Sov- och Mysplagg med en massa härliga hemmakläder, sockor och annat du kan mysa runt i. Hoppas du hittar något fint. Kram! https://www.ellos.se/dam/sov-och-mysplagg?utm_source=affiliates&utm_campaign=33101&utm_medium=CPO&extcmp=04_SE_zanox_affiliate_33101&awc=8905_1538907057_c62cf08549478bf94099bbd2ab609300

  Reply
 • Hej! Jag får också så av nacke/axlar. Jag går regelbundet på idrottsmassage där knutorna ”masseras sönder”. Min massör har sagt att det viktigaste är inte att stretcha utan att öka blodcirkulationen- så exempelvis rulla med axlarna/armarna bakåt & framåt. Prova & se om det hjälper!

  Reply
 • Jag va på en sån massage i fredags, varit så trött efter det så jag antar att där fanns lite att fixa med, hehe. Tack för tipset, det ska jag testa. kram

  Reply
 • Tråkigt att du har ont men du har ju dina strategier så det fixar sig. Jag har själv vaknat med nackont idag efter att ha sovit konstigt så det blev promenad nu på förmiddagen och det känns genast bättre.
  Måste säga att jag älskar din blogg, ibland glömmer jag bort den eftersom du “bara” uppdaterar en gång om dagen men å andra sidan infinner sig alltid ett lugn när jag går in på din blogg. Jag vet inte vad det är som påverkar så men det spelar ingen roll. Känslan av lugn på din sida är bästa starten på dagen pausen på eftermiddagen eller nedvarvningen på kvällen beroende på när jag tittar in. Tack för att du skriver och jag hejar på dig och ditt företag 🤗

  Reply
 • Tack fina Li för din kommentar! Vad glad jag blir! Ja jag uppdaterar 1-2 gånger om dagen nu men försöker lägga mer tid på varje inlägg och jag är glad att du gillar innehållet. Kram på dig!

  Reply