Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:10 | September 28, 2018

drömmig gul bröllopsklänning

Jag passar på att önska er en härlig fredag med lite fler bilder av min bröllopsklänning!

Jag kände mig som en riktig prinsessa i min bröllopsklänning på Petra och Markus bröllop. Det var längesedan jag kände mig så fin! Det är faktiskt en kjol med tillhörande topp och båda ingår i en limiterad kollektion så om de finns kvar finns de i Valerie-butiken i Mood-gallerian där jag köpte dem.

Färgen kändes så perfekt nu när vi börjar gå mot höst hemma, jag har tappat en hel del av min bränna efter sommaren men såg ändå så brun ut i den här mörkgula nyansen. Älskar! Kjolen var alldeles smutsig efter alla timmars dans i fredags så det blir ett stopp hos kemtvätten sedan hänger jag in den i garderoben ett par år innan jag använder den igen.

Modellen känns väldigt tidlös så den här kommer säkerligen få följa med mig och dansa på fler fester i framtiden!

Puss på er, ha en fin fredag och helg så länge!


6 kommentarer6 kommentarer om “drömmig gul bröllopsklänning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh så vacker!

  http://www.johannagrahn.se

  Reply
 • Tack fina <3

  Reply
 • Menar man inte normalt sett brudklänning när man pratar om bröllopsklänning?

  Jag kanske har fel, men har reagerat på det för många gånger för att vara tyst nu när du pratat så mycket om din “bröllopsklänning”. Haha.

  Jättevacker oavsett vad du eller någon annan vill kalla den! Vet du vad den kommer i för färger?

  Kram

  Reply
 • Jag tänkte också att om man säger bröllopsklänning menar man sitt eget bröllop. Annars är det bara en festklänning man haft på ett bröllop. Men fin klänning oavsett.

  Reply
 • Haha, jo det gör man alldeles säkert! Jag googlade bröllopsklänning och det kommer bara upp en massa bilder på brudklänningar så ni har helt rätt. Det är så typiskt mig och oss skåningar att hitta på egna innebörder av ord, det händer mig hela tiden. Jag var helt säker på att man sa bröllopsklänning, festklänning känns som något man har på sig på en “vanlig” fest tycker jag, haha. Vet tyvärr inte om den kommer i andra färger men jag hoppas det, äskar den! Kram på er!

  Reply
 • Haha, jo det gör man alldeles säkert! Jag googlade bröllopsklänning och det kommer bara upp en massa bilder på brudklänningar så ni har helt rätt. Det är så typiskt mig och oss skåningar att hitta på egna innebörder av ord, det händer mig hela tiden. Jag var helt säker på att man sa bröllopsklänning, festklänning känns som något man har på sig på en “vanlig” fest tycker jag, haha. Vet tyvärr inte om den kommer i andra färger men jag hoppas det, äskar den! Kram på er!

  Reply