Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:36 | September 25, 2018

teddyjacka och vita sneakers

teddykappa här // väska vintage // leggins liknande här // hatt liknande här // sneakers liknande här // tröja liknande här

Hej tisdag! 

Idag har jag (hör och häpna) förbjudit mig själv att jobba med bloggen. Och här har ni mig ändå, haha! Nej, men jag måste lösa en lång rad administrativa grejer och jag fastnar ofta med att fota samarbeten, skriva texter eller något annat eftersom jag tycker det är så kul att jobba med just bloggen. Men idag har jag t.o.m sagt åt Matilda att förbjuda mig så att jag kan bli klar med allt det andra.

Jag ska bara…. haha, ja ni hör ju! Jag ska i alla fall “bara” skicka iväg ett förslag till ett samarbete, publicera det här inlägget och sen får jag inte gå in här mer idag. Jag har redan sörplat i mig en grön smoothie i morse och det blir nog en till efter lunch. Det verkar vara det enda min kropp är sugen på för tillfället, antagligen för att den vill återhämta sig efter den tuffa helgen, hehe.

Vi hörs i morgon helt enkelt, puss på er!


7 kommentarer7 kommentarer om “teddyjacka och vita sneakers”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här