Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:25 | September 23, 2018

svar på kommentarer – tatuering under foten, Civilekonomprogrammet m.m

Hej älsklingar!

Tack för att ni engagerar er så mycket här i bloggen och lämnar kommentarer hela tiden. Jag jobbar så mycket just nu så jag hinner inte svara lika fort som vanligt men jag svarar alltid på alla kommentarer, det ska ni veta. För ni är det viktigaste i den här bloggen och det är relationen till er läsare som gör det här till världens bästa och roligaste jobb! Jag har valt ut några frågor till det här inlägget men om din kommentar inte finns med så leta under inlägget där du lämnade den.

Tack för att ni är så fantastiska, nu kör vi….

Ser ut som du klippt dig på dessa bilder (men anar att den långa manen är instoppad i kragen där nånstans). Oavsett, du hade passat skitbra i även den frisyren!

Tack fina du! Det händer faktiskt ganska ofta att jag får höra att jag skulle passa bra i page men än så länge är jag inte alls sugen. Ett av mina livsmotton är däremot att “aldrig säga aldrig” så vem vet. Kram!

Åååh! Är din väska från en ny eller gammal Fendikollektion? Så fin! Om den är en äldre modell, är den nyinköpt second hand eller hade du den i garderoben sedan länge?

Hej där, den är gammal vintage tyvärr, köpte den för många år sen men kolla på t.ex. Vestiaire Collective, de har massa vintageväskor från olika märken och hade några fina Fendi sist jag kollade. Kram!

Älskar de här inläggen! Har en mamma som bor i Skåne och när hon kommer och hälsar på vill både hon och jag testa nya caféer och restauranger, så kul att få tips då. Du som också är hundägare, är det någon av dessa som är okej med hundar inne? Ute går ju oftast men just inne är så olika från ställe till ställe.

Hej där! Vad kul att ni gillar mina caféguider! De flesta ställen jag tipsar om får man ha med hund på, däremot så är endast mindre hundar tillåtet inomhus på vissa ställen. Ett tips är att ringa i förväg. Det brukar jag göra om jag t.ex. ska till en lunchrestaurang och finns det ingen skylt på dörren brukar jag ta med Charlie in och så får personalen i så fall säga till. Kram och hälsa mamsen!

Det där setet säljs på Mango i Sthlm, vid plattan!

Åh, tack för tipset, det var många läsare som undrade och på hemsidan stod det att setet inte fanns i butik. Kram!

Åh jag såg setet på hemsidan idag och blev så sugen! Fast funderar på att välja det gråa, även om det beiga är himla snyggt, vilken storlek har du?

Ja, det är också så fint och kanske ännu mer användbart senare i vinter? Jag har S i underdel och M i överdel, kram!

Jag går igenom exakt detsamma nu! Kommit till fabriksstadiet/webbshopsutvecklandet nu. vissa dagar flyger man andra dagar är det gråt och som du säger “vem skulle köpa detta” Vill du ta en kaffe och prata business aå maila mig! Det är så jag får min energi och kunskap nu. Att mingla med andra entreprenörer- man känner sig lite som ett team då.

Åh, så skönt att höra att man inte är ensam, hehe! Jag har inte en sekund över just nu men kommentera gärna med din mailadress (den saknades?) så sparar jag den och hör av mig senare i höst, vore kul att ta en kaffe och bolla lite. Kram!

Snälla ta bort märkesboxarna… Det är så otroligt töntigt att visa upp sånt trams i bokhyllan. För att visa att man har råd att köpa på Lv, Gucci? Mina ligger i garderoben ifall någon är intresserad av att förundras över några tomma kartonger..

Haha, sådana här resonemang tycker jag är så konstiga. Vi har nästan aldrig folk på besök hemma i lägenheten och om du tycker att man har LV, Gucci och andra märkesväskor eller kläder bara för att visa att man har råd med det så är det väl lika illa att gå runt med dem på sig? Det är ju då andra verkligen får se att man har råd med det. Utveckla gärna ditt resonemang, jag är verkligen nyfiken. Kram!

Skulle gärna vilja veta var mattan är ifrån? Jag kikar runt på lite Classic collection men alltid lättare se helheten i ett fint hem. Och den grå/silvriga ni har är perfekt. Så du får gärna dela med dig.

Vår matta kommer från Värmdö färgbod. Atelje heter den i färgen blyerts och jag älskar den. Vi har samma ute på landet och även som matta i vardagsrummet och matsalen i stan. Kram

Hej Linn! Så kul att du gillar bollywood musik, chaiyya chaiyya är en gammal klassiker. Flera tips på indiska låtar som jag tror du kommer att gilla. Dilbar dilbar (finns även en remix av den som är bra) och Deewani mastani (lite mer sensuell).

Wow, tack för tipsen fina du! De hamnar direkt i min Bollywood-lista på Spotify. Jag älskar indisk musik, kram!

Hej Linn! Ni har det verkligen så fint både på landet och i lägenheten!!! En sak som jag kom och tänka på ikväll, har följt dig läääänge, men du har väl en tatuering under foten med någons namn? Det kan vara jag som är helt snurrig såklart. Funderar själv på göra en mindre men vet inte om den slits bort snabbt… Kram

Hej där! Tack snälla, vad glad jag blir. Och det stämmer alldeles utmärkt, jag har en tatuering under foten som jag gjorde i Bangkok för tio år sedan. Galet att tiden har gått så fort. Jag fick gå runt till tre tatuerings-ställen innan jag hittade någon som ville tatuera mig under foten. Nervtrådarna och all känsel sitter nämligen precis vid ytan i händerna och under foten så det gör väldigt ont att tatuera sig där. Dessutom så slits tatueringen fortare bort än på andra ställen av kroppen och tatueringen kan försvinna helt fick jag höra. De varnade mig dessutom för att jag skulle behöva fylla i den en gång om året. Jag vet inte om det är för att jag har hög fothåla eller varför men min tatuering sitter där den ska och hittills har jag aldrig fyllt i den, vilket jag är glad för eftersom det kändes som att någon stod och stack en kökskniv i min fot när dem gjorde den, haha. Nu var det längesen min tatuering fastnade på bild och för det mesta glömmer jag bort att jag har den men jag ska försöka komma ihåg att fota den snart så att du får se. Tatueringar är egentligen inte min grej och det var mest en fix idé jag fick när vi var iväg och backpackade men jag har inte ångrat den för en sekund, varje gång jag ser den och påminns om att jag har en tatuering under foten blir jag jätteglad. Jag älskar den verkligen! Kram och lycka till…

Åh men det går! <3 Jag har startat upp 3 bolag och man lär sig så otroligt mycket. Idag finns också så mycket hjälp att hitta på nätet men det är just hoppet och tilltron som man måste se till alltid finns i grund och botten. Resten går att lösa!

Klart det går, allting är möjligt om man bara ger sig fan på det, haha! Vad spännande, tre stycken? Wow vad grym du är, vad är det för bolag? Kram

Åh vad fint! Vad heter kjolen?

Tack! Åh, jag vet tyvärr inte vad modellen heter, jag klipper alltid av alla lappar i mina kläder så det blir tyvärr svårt att ta reda på. Hoppas du hittar den eller någon liknande modell ändå. Kram!

Hej, var pluggade du till civilekonom?

Hej där, jag läste Civilekonomprogrammet på Stockholms Universitet men jag tror inte att det finns kvar där länge, vill du ta ut en Civilekonomexamen idag så får du söka in till varje kurs terminsvis och när du är klar sedan ansöka om att få ta ut en Civilekonomexamen. Anledningen till det är att programmet inte går att översätta/räknas internationellt enligt Bolognaprocessen (läs mer här) så om jag vore du skulle jag först ta en kandidat sen en master istället för en Civilekonomexamen. Lycka till, kram!

Tack för svar! Vad glad jag blev att du tog dig tiden! Skjortan är på väg hem till mig i tre olika storlekar så att jag ska kunna prova mig fram, haha!

Klart, jag svarar alltid på era kommentarer även om det dröjer ett tag ibland innan jag hinner. Haha, vad bra! Jag hoppas att den blir till belåtenhet i någon av storlekarna i alla fall, kram!

Snyggt med detta nya soffbordet! Har själv varit spekulant på det men valet föll på ett mindre. Ångrar mig nu när jag ser detta hos er haha, det är så läckert!!

Haha! Visst är det snyggt, men då kan jag åtminstone berätta att det är ett mindre företag att försöka hålla det rent. Jag putsar det en-flera gånger om dagen. Glasbord är så opraktiskt, haha. Kram!

Hej! Vad fina tavlor, vart kommer den med tjej på ifrån?

Hej där, tack snälla! Postern har jag köpt på Trademax för något år sedan så jag vet inte om den finns kvar men du kan kika här. Kram!

Tänkte bara tipsa om denna till Petras bröllop den dagen du önskade en klänning med mönster!

Haha, så roligt, ni läsare känner mig så bra för jag kikade på den här klänningen till dag tre med tema mönster. Så fin men valet föll till slut på en annan. Tusen tack för tipset fina du, kram!

Linn, fortsätt titta på ”The affair”. Jag tyckte första säsongen var intressant, andra sådär…men den sista säsongen var hur spännande och bra som helst. Den tar en slags vändning kan man säga…så fortsätt!!

Jag strecksåg The Affair i lördags när Mattias var iväg och såg klart även säsong fyra. Man fastnade verkligen, däremot är jag en sucker för lyckliga slut och blev så ledsen i slutet av sista säsongen, haha. Men helt klart en sevärd serie.. Kram!

Har du någon länk till var du köpt det fantastiska setet?

Åh vad fint set. Vart har du köpt de? Kram

Hej där, mitt mjukis-set kommer från Notes du Nord och finns i butiken Magnolia på Odengatan 90 i Stockholm. Boozt.se har mycket från det varumärket så kika där också om ni inte bor i Stockholm. Hittar inte setet på nätet just nu tyvärr, kram!

Är din never full en MM eller GM? Jag ej har tyvärr möjlighet att åka och prova en innan köp, och skulle gärna vilja ha någon som referens för vilken storlek jag ska välja, då min sambo ev. ska köpa en åt mig när han åker förbi Sthlm! Vi är ungefär lika långa du och jag och och din ser perfekt ut i proportion till din längd!  Är du nöjd med väskan? Med storleken? Har den hållt sig i fint skick? Stör det dig att det typ är den allra vanligaste märkesväskan man ser på stan? Jag har velat mellan om jag borde köpa något mer unikt eller köra på en sådan då den är så klassisk! Svårt val!

Hej där! Jag har storlek GM och skulle inte vilja ha mindre, tycker att den stora är absolut snyggast. Jag älskar min och har ju den i schack-mönster men hade kunnat tänka mig en i LV-monogrammet också. Den är så användbar och jag tror inte du kommer ångra dig! Den kostade dock bara runt 5-6000 då och nu går den väl på runt tio? Väskor är helt klart en bra investering, haha. Kram och lycka till!

De är snygga, men man ska inte ha döda (torkade) växter hemma, det ger dålig (död…) energi i hemmet. Då är det bättre att köpa konstgjorda vass om du vill ha dem hela året. Alternativt, plocka friska i naturen och ha i vas med vatten.

Haha, jag tror å andra sidan en hel del på olika energier men den tanken har aldrig slagit mig. Jag tänker nog främst på energier som människor och djur ger ifrån sig. Jag har haft vass hemma ett bra tag nu och inte känt av någon skillnad men utveckla gärna ditt resonemang. Kram!


27 kommentarer27 kommentarer om “svar på kommentarer – tatuering under foten, Civilekonomprogrammet m.m”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linn,
  Hoppas allt är bra med dig!

  Jag har nyligen köpt en LV Noe som jag vet att du också har. Nu funderar jag på hur man ska sköta om den? Vad använder du för impregnering? Smörjer du in den? Man vill ju att den ska hålla sig snygg länge! Hoppas du har tid med en fråga till 🙂

  Kram Mathilda

  Reply
 • Jag skulle det tycka att det vore kul att läsa ett helt inlägg dedikerat till hur man bäst tar hand om sina väskor 🙂

  Reply
 • Det finns jättemycket info om sådant online om du googlar runt lite, säkert om den specifika väskan du är extra rädd om också. 🙂

  Reply
 • Det är jag tyvärr ganska dålig på, hehe, men ska kika på ett sånt inlägg! Kram!

  Reply
 • Hej, åh jag har inte tagit så bra hand om min Noe tyvärr, den har varit med på otaliga fester, stått på golvet under blöta dagsfester och än så länge har jag aldrig smort in den heller, haha. Vad dålig jag är! Men jag har fått tips om att köpa vanlig läderbalsam och smörja in den så det ska jag göra, även med min Neverfull och bag. Jag har alltid tid med era frågor så klart, tack för din kommentar, kram!

  Reply
 • Ditt hår! Vad använder du för produkter? Vad går du till för frisör och vad är det för fantastisk färgkombination? Så snygg!!

  Reply
 • Tack fina du! Just nu gör jag ingenting särskilt med mitt hår än mina Hairtalk extensions, senast jag var där satte vi i ännu fler mörka, jag är nämligen sugen på att bli helt mörk men utan att färga det. Den blonda utväxten tar sin lilla tid att bli av med! Utöver shampoo och balsam använder jag inte så mycket andra hårprodukter. Favoritmärkena är Oribe, Shu Uemura och Redken just nu, kram.

  Reply
 • Ang vassen så är det enligt feng shui. Vet inte hur mycket jag tror på det haha, men just detta med att inte ha döda växter hemma känns logiskt. 😊

  Till den som frågade om Neverfull så beror stl på hur stor du är själv. Jag har också GM och är lika lång som Linn. Men tycker att den är alldeles för stor för någon som är kort, det ser dumt ut. Typ som en väska med person på istället för tvärtom haha. Är du i medellängd eller under tycker jag du ska köra på MM, är du lång köp en GM! Man kan ändå inte stoppa GM helt full med grejer för de smala remmarna skär in i axeln när den blir tung. Jag har monogram och det är en klassisk modell som passar till det mesta, jag använder den dock mest höst och vinter. Vill ha ljusare väskor vår och sommar. Om man gillar stora väskor är Neverfull absolut ett bra köp och skulle du mot förmodan tröttna har de ett bra andrahandsvärde.
  😊

  Reply
 • Du kanske har rätt, just nu har jag hela hemmet fullt av torkat pampasgräs och de är så fina så jag hoppas att det inte stämmer, hehe. Och jag har aldrig ens tänkt på att en Neverfull GM kan se för stor ut på en kortare person, men det kanske stämmer.

  Reply
 • Måste bara säga att jag tycker så mycket om dina fråga svar inlägg! Du har en härlig ton i inlägget och det känns inte som om du bara ger ett svar utan verkligen inleder en dialog. Jag blir typ sugen på att skriva en till kommentar så vi kan fortsätta prata.

  Reply
 • Åh, då är vi två! Jag älskar de här inläggen och din kommentar påminde mig om förr när jag brukade lägga upp ett inlägg och stanna framför datorn en-två timmar och svara på era kommentarer direkt så det blev mer av en dialog, typ som en chatt. Underbart! Jag kanske borde köra ett sånt inlägg någon gång snart igen? Kram på dig fina du!

  Reply
 • Åh, nu måste du berätta vad det står under din fot?! 😀

  Och kan du snälla göra ett inlägg om alla dina märkesväskor, pros and cons, och vilka du fortfarande använder och vilka som blir liggande, osv? Vore så kul och intressant!

  Undrar också var den där fina ljusa jackan med knyt i midjan är ifrån? Du är så snygg i allt så man vill alltid omedelbart springa in till affärerna där du köpt allt och ba kopiera dig in i minsta detalj. Haha. Inte bra. Du får sluta visa outfitbilder för jag blir ruinerad! 🙂 <3

  Reply
 • Hej där, det står Anne (mamma), Peter (pappa), Mattias (bror) och Inga (som var min mormors syster och stod mig väldigt nära. Den ljusa jackan är från Rut&Circle och jag köpte den på Nakd. Haha, vad glad jag blir att du gillar min stil, det värmer verkligen. Det känns lite konstigt att göra ett inlägg om mina väskor, nästan lite “skrytigt” om du förstår vad jag menar men jag har sparat din kommentar och ska absolut kika på att skriva ett inlägg om mina väskor om ni tycker det vore intressant. Kram!

  Reply
 • En stor eloge till dig Linn som besvarar alla kommentarer oavsett om den innehåller en fråga eller ej, visar på stort engagemang vilket är beundransvärt och, enligt min uppfattning, unikt i din bransch. Stor kram!!

  Reply
 • Självklart gör jag det, jag svara på allt efterhand som jag hinner. Ni läsare är det viktigaste för mig här i bloggen och jag blir så glad varje gång ni lämnar ett avtryck här. Puss och kram!

  Reply
 • Gällande tomma boxarna som inredningsdetalj: Jag tycker att det blir kaka på kaka. Tex om jag har på mig ett Hermes armband och min lilla LV väska. Så ser ju folk att jag har det. Sen skulle jag skämmas om mina vänner som kommer hem till mig får se dessa boxar på bokhyllan eller avlastningsbordet. Jag skulle framstå som en märkesgalen tjej. Men smaken är som baken! Ditt hem i övrigt ser helt fantasiskt ut, och likså du! Kram

  Reply
 • Alltså, om dina vänner redan sett din LV väska ute på stan så förstår de väl antagligen att den kommit i någon typ av låda och lär därför inte bli så chockade av att se lådan hemma hos dig? Haha

  Reply
 • Haha, sant, bra input. Kram!

  Reply
 • Tack fina du! Ja, smaken är verkligen delad och tur är väl det, hehe, kram på dig!

  Reply
 • Håret är riktigt snyggt! Och jag gillar din stil för tillfället; galant 🙂

  Reply
 • Tack snälla 😀 <3

  Reply
 • Hej Linn!
  Undrar var ni köpt er snygga köksö och stolar?
  Stor kram till världens bästa tjej!

  Reply
 • Hej där, köksön är måttbeställd från ett stenbolag som levererade och satte ihop den på plats och barstolarna kommer från ett märke som heter No Early Birds. Kram tillbaka fina du!

  Reply
 • Åååååhsnälla kan inte du ge mig Mattias kyckling pallird recept? Har frågat förut men fick den inte! Kram

  Reply
 • Haha, sorry! Mattias gör paillarden på känsla varje gång men jag ska försöka beskriva det så bra jag kan. Grundingredienserna är ruccolasallad, avokado, tomat, champinjoner och frästa pinjenötter. Ugnsstekt kycklingfile (gärna Minute-filéer som är tunnare än vanlig kycklingfilé) som läggs ovanpå salladen, och det viktigaste av allt, såsen. Den gör han på Hellmans majonäs (viktigt att det är Hellmans, den är godast), vit tryffelolja (finns i matbutiken bland andra oljor), några droppar vitvinsvinäger, salt och peppar. Fördela såsen i klickar över hela salladen och riv riktigt mycket parmesanost över hela kalaset. Hoppas det smakar, puss!

  Reply
 • Hej Linn, jag har tänkt beställa ditt fina Notes du nord set på nätet. Två snabba frågor.. är det mjukt eller stickigt? Jag är så känslig av mig och vill ha ett mysigt set 🙂 och vilken storlek har du på det? Vill ju gärna att tröjan ska vara lite rymlig men inte för pösig heller..tack!

  Reply
 • Åh, jag förstår precis för jag var jättekänslig mot det förut men har vant mig. Jag hade inte beställt det här då eftersom det är ull.Ett tips är istället att kika in Davida, min vän Sara har designat superfina set i cashmere för dem som jag tror du kommer älska. Där snackar vi silkeslena plagg som inte kliar det minsta. Om du ändå vill testa så har jag storlek S i mina byxor och M i tröjan från Notes du Nord. Jag gillar när tröjor sitter lite löst, kram!

  Reply