Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:38 | September 20, 2018

beige bikerjacka och vintage kuvertväska

biker LXLS här // tröja Zara // byxor Zara // väska Dior // klackar Twist & Tango

Hej torsdag! 

Jag har packat klart väskan, lagt ner passet, pussat på Charlie tills hon blev trött på mig, ätit frukost tillsammans med pappa och nu ska han snart köra ut oss till Arlanda. Flyget går 11.25 så vi har gott om tid, vi mellanlandar dessutom i Munchen på vägen så vi har en lång resdag framför oss. Det passar mig perfekt för då hinner jag jobba, jag älskar att jobba under tiden som jag reser och får alltid så mycket gjort. Framför allt i luften när man inte har något fungerade wifi som stör, hehe.

Jag la ut den här jackan på min story för några dagar sen när jag var hos min vän Freddie i deras showroom för LXLS. Han hjälper nämligen mig en hel del med mitt nya företag och jag blev helt såld när jag såg den här jackan på hans kontor. Det står ju mitt namn på den så jag kunde inte låta bli utan slog till. Den här bikerjackan kommer jag använda varje höst och vår för resten av mitt liv, haha, eller åtminstone tills jag sliter ut den men det kommer ta riktigt lång tid för det var längesen jag hade på mig en så välgjord jacka.

Jag beundrar Freddie för han har verkligen lyckats hitta den perfekta balansen mellan design och kvalitet/hållbarhet. Jag är säker på att min nya biker kommer hänga med mig hela livet eftersom det är en så tidlös modell. Det här är inget samarbete (jag tycker det är viktigt att ni vet att jag alltid märker ut mina samarbeten här i bloggen) utan Freddie är en god vän till mig och jag vill alltid lyfta mina vänner och deras företag här i bloggen om jag kan.

Modellen jag har är en specialdesignad variant och det finns bara två stycken kvar av den, vill ni ha exakt den kan ni maila [email protected] och hälsa från mig. Jag bad dessutom om en kod till mina läsare och förhandlade upp den till hela 25% rabatt på hela LXLS sortiment! Haha, jag har Freddie att tacka för att jag har blivit bättre på att förhandla för det är han som har lärt mig det och jag slår vad om att han ångrar sig nu. Jackorna kostar nämligen runt 8000-9000 kronor så det blir en ordentlig rabatt. Använd koden LINN25 när du checkar ut i kassan för att nyttja rabatten!

Nu drar vi till Arlanda, puss & kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “beige bikerjacka och vintage kuvertväska”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här