Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:41 | September 19, 2018

sno stilen – vitt från topp till tå


vita jeans Totéme här // kappa här // stickad polotröja här // vita boots här // örhängen här

Hej älsklingar! 

Ni vet ju att jag älskar att klä mig i ljusa toner vid det här laget. Jag tycker att det livar upp en hel del, speciellt nu när höstmörkret är påväg. Outfiten ovan är en av era favoriter från tidigare i år och jag tänkte, varför inte göra ett inlägg där ni kan “sno stilen” med vad som finns ute i butik just nu?

Vita jeans är det finaste jag vet och hur härligt är det inte att man kan klä upp en mysig tröja? Bekvämt med snyggt! De vita bootsen gör outfiten enligt mig och jag lever i vita skor och stövlar för tillfället. Är det inte sneakers så är det de här ankelbootsen eller mina högre, vita stövlar som slutar precis under knäna. Dessa är från Nelly och kostar kring en femhundring, så snygga och värsta budgetkapet!

Puss & kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här