Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:23 | September 17, 2018

vecka 38 – kort arbetsvecka och bröllop i Frankrike

veckans planer

Hej måndag! Hur mår ni idag? Jag är taggad för ny veckan även om det kommer bli väldigt kort! Idag har jag inga möten inbokade så jag ska bara sitta och beta av mail och måsten. Jag har en outfit kvar som jag måste lösa till bröllopet så jag tänkte kila ner på stan i eftermiddag. I morgon och på onsdag jobbar jag tillsammans med Matilda, jag har ett par möten men annars ska vi bara jobba med den nya hemsidan och saker som rör mitt nya företag. Jag har nog aldrig haft en så lång att göra-lista som just nu, mycket tid förra veckan gick till möten och saker som rör bloggen så den här veckan blir det fokus på allt jag inte hann med förra. Redan på torsdag är min arbetsvecka över, gällande allt förutom bloggen och Instagram så klart. Då hoppar vi nämligen på flyget till Frankrike och sedan är det bröllop i dagarna tre! Jag längtar så mycket!!!

veckans bästa

Petra och Markus bröllop så klart! Men jag måste även tipsa er om nya Mamma Mia-filmen, haha! Jag och Martin såg den på bio tillsammans förra veckan och ända sedan dess har jag levt i ett konstant lyckorus. Martin har precis gjort slut med sin tjej och var lite extra känslosam, för mig var filmen känslosam eftersom den handlar så mycket om mor och dotter-relationer. Vi satt med gåshud och tårar i ögonen om vartannat, så bra var den! Bästa filmen jag har sett på flera år (i den genren åtminstone) och vi gick därifrån alldeles tagna, med en känsla av att livet är så jäkla underbart, man måste bara våga kasta sig ut där och leva det. En fin påminnelse just nu när arbetsdagarna avlöser varandra och hösten är på ingång. Ni måste se den!

veckans sämsta

Hmm, jag har svårt att komma på något! Kanske att jag har varit lite glömsk den senaste veckan. Jag har så mycket att göra så det har hänt att jag glömmer småsaker, jag som i vanliga fall vill ha koll på minsta lilla måste släppa kontrollen. Ganska skönt ändå nu när jag tänker efter, haha!

veckans låt

Jag har redan börjat ladda upp inför helgens bröllopsfest och min favoritlåt när det kommer till fest just nu är Watch the Sun med Comet Blue, underbar! Den går på repeat i mina hörlurar idag…

Vad har ni för planer den här veckan?


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här