Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:40 | September 17, 2018

ton i ton – kamel

kappa i kamel här // byxor med pressveck här // skor Louboutins // väska Fendi // kashmir-tröja här

I helgen var det riktigt kallt i luften ute på landet, hösten är definitivt på ingång även om det känns som att vi har det väldigt varmt fortfarande för att vara i mitten av september. Jag kommer säkert få ångra att jag skriver det här men just nu tycker jag det är jättemysigt att det är lite svalare ute så att man får slänga på sig en höstkappa.

Det känns dessutom helt ok att det blir mörkt runt sju så att jag kan tända värmeljus och en brasa när det är svalt i lägenheten, jag har saknat det. Men senare i vinter när det blir mörkt klockan fyra och jag måste ha fem lager kläder på mig för att inte frysa kommer jag säkert sakna värmen och sommaren som aldrig tog slut, haha.


4 kommentarer4 kommentarer om “ton i ton – kamel”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow vilka bilder! Älskar dina ton-i-ton outfits, så himla snyggt.

  Reply
 • Tack Cornelia, vad glad jag blir 😀 Kram och ha en fin dag!

  Reply
 • Hej,

  Snygg outfit. Din cashmeretröja var är den ifrån? Länken verkar gå till byxorna. 🙂

  //Paulina

  Reply
 • Från Soft Goat, jag har fixat så länken fungerar igen 😀 Kram

  Reply