Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:31 | September 16, 2018

söndagsuniform

Hej söndag och du underbara helg!

Jag har levt i det här setet från Notes du Nord den senaste tiden på landet, älskar! T.o.m. Mattias gav mig en komplimang för de fina mjukisbyxorna, kul med en lite annorlunda modell på mjukisbyxor och de sitter så fint på. Eller nu lät det som att Mattias aldrig ger mig komplimanger, haha, det gör han men inte lika ofta när jag har mina bekväma hemmakläder på mig såklart.

Till vänster i bild har ni förresten en liten sneak peek på mina produkter, jag sitter ofta på golvet när jag jobbar, jag älskar det! Annars brukar vi inte ha en hög med tygstycken på golvet i köket, haha. Jobb står på schemat för mig idag, min arbetsvecka börjar nästan alltid på söndagar men jag njuter ändå till fulla muggar av att mysa runt på landet samtidigt som jag får en massa gjort vilket underlättar för kommande jobbvecka.

Vi kör lite Game of Thrones-tema den här helgen, vi tog en liten paus vilket var skönt, det är ju en ganska intensiv serie där det händer ganska mycket, minst sagt! Vi är inne på säsong fyra och jag tycker det är lika bra som innan. Serien är väldigt underhållande men kanske inte så bra så att jag förstår mig på den enorma hypen kring det men det kanske blir bättre för varje säsong som går, vad vet jag. Jag har i alla fall fastnat för det så att jag har en serie att mysa ner mig framför under hösten vilket var mitt mål med det hela.

Min favoritkaraktär är ju helt klart Daenerys Targaryen och hennes drakar och det är nog det jag gillar bäst med Game of Thrones, att det känns som en saga, eller ett brädspel. När jag ser på det känns det lite som att jag spelar ett parti Risk, haha, håller ni inte med? I kväll blir det i alla fall plock till middag, vi ska tända en brasa, massa ljus och se några avsnitt till. Mysigt!

Puss på er och ha en fin söndag!

Det kom en jättestor fågel med något konstigt i munnen när vi tog bilderna och vi lyckades fånga hela mitt minspel på kameran, haha!


4 kommentarer4 kommentarer om “söndagsuniform”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad fint set. Vart har du köpt de? :* Kram

  Reply
 • Hej, Hej där, mitt mjukis-set kommer från Notes du Nord och finns i butiken Magnolia på Odengatan 90 i Stockholm. Kolla Boozt.se som har mycket från det märket så kika där, kram! <3

  Reply
 • har du någon länk till var du köpt det fantastiska setet? 🙂

  Reply
 • Hej där, mitt mjukis-set kommer från Notes du Nord och finns i butiken Magnolia på Odengatan 90 i Stockholm. Boozt.se har mycket från det märket så kika där, kram!

  Reply