Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:08 | September 14, 2018

helvitt och stickat

tröja Zara här // kjol Zara här // sneakers Jim Rickey // väska Fendi // solglasögon Celine // örhängen H&M

God morgon godingar!

Jag har fått så många fina kommentarer från er den senaste tiden, både här och på Instagram angående mina outfit-inlägg. När jag började jobba tillsammans med Matilda för lite mer än ett år sedan så var min tanke att mode skulle bli en tydligare del av bloggen, med finare outfitbilder och inspiration.

Jag vill absolut inte bara skriva om mode, jag kommer ha en livsstilsblogg så länge jag bloggar men jag älskar mode på mitt sätt och min vision var tydlig när jag och Matilda satte oss ner och diskuterade det första gången. Jag vill inspirera “vanliga” människor, för jag gillar att klä mig snyggt men jag har svårt för många trender och måste tolka dem fritt som jag vill så att de passar min stil.

En följare på Instagram skrev t.ex.: “Av alla influensers är du verkligen den med snyggast klädstil!!! Känner verkligen att allt du bär är 100% min stil och kan bäras av “vanliga människor” med vanliga jobb.”

Och jag blev så jäkla glad. Nu tycker jag att det finns många influensers med ännu finare klädstil än jag, haha, men jag blir så glad när jag får höra att jag kan inspirera er med plagg och accessoarer som man faktiskt kan använda varje dag och på jobbet eller i skolan för det är precis vad jag vill. Användbart mode helt enkelt!

Puss på er och tack för att ni finns!


10 kommentarer10 kommentarer om “helvitt och stickat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lustigt, tycker precis tvärt om. Dina outfitbilder känns bara väldigt obekväma och stela.

  Reply
 • Haha tack för den!

  Reply
 • Ser ut som du klippt dig på dessa bilder (men anar att den långa manen är instoppad i kragen där nånstans). Oavsett; du hade passat skitbra i även den frisyren :).

  Reply
 • Tack fina du! Det händer faktiskt ganska ofta att jag får höra att jag skulle passa bra i page men än så länge är jag inte alls sugen. Ett av mina livsmotton är däremot att “aldrig säga aldrig” så vem vet. Kram!

  Reply
 • Älskar din stil, du inspirerar och känns så äkta! Fortsätt precis som du gör!

  Reply
 • Tack fina du, vad gullig du är. Fint namn har du också 😀 Kram

  Reply
 • Jätte fin kjol och tröja, men hittar inte dem när man följer linken, är dem kanske slutsålda?
  Kram

  Reply
 • Precis, de finns tyvärr inte längre. Kram <3

  Reply
 • Jätte fina kläder, men hittar inte dem när jag söker på länken? Är det fel eller kanske slutsålda?
  Kram

  Reply
 • Ja, det är för att de inte finns längre <3

  Reply