Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:36 | September 14, 2018

fredagsbestyr

Hej fredag!

Det har varit en riktigt bra dag hittills, jag hade möte med min agent i Kina i eftermiddags och vi har gjort de sista ändringarna, wohoo! Håll tummarna för att nästa vända med prover är 100% för då är vi snart igång. Jag ska ta lite bilder på proverna i helgen så att ni får se, det ska bli så roligt att äntligen visa er och viktigast av allt, att få er feedback. Nu känns de äntligen så pass bra så att jag kan visa upp er vad jag har arbetat med.

Jag kommer nog behöva jobba över lite i kväll om jag ska bli klar med dagens att göra-lista men det gör inte så mycket för sen ska jag bara hem om en snabbis, duscha och göra mig i ordning och sen ska jag på kombinerad inflyttnings- och födelsedagsfest hemma hos Ida-Sofia och Mauritz. Hur jäkla kul med hemmafest? Jag minns inte senast jag var på hemmafest. Charlie och Mattias åker ut till landet i eftermiddag så om jag orkar sätter jag mig i en taxi och åker ut i natt, det är tio gånger mysigare att vakna upp ute på landet än i lägenheten i stan, speciellt när man är lite bakis också.

Jag hoppas ni får en underbar kväll så hörs vi i helgen, puss så länge!


3 kommentarer3 kommentarer om “fredagsbestyr”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åååh! Är din väska från en ny eller gammal Fendikollektion? Så fin! Om den är en äldre modell, är den nyinköpt second hand eller hade du den i garderoben sedan länge? 😀

    Reply
  • Ursäkta tjat, men, hallå?! 😀

    Reply
  • Hej där, den är gammal vintage tyvärr, köpte den för många år sen men kolla på t.ex. Vestiaire Collective, de har massa vintageväskor från olika märken och hade några fina Fendi sist jag kollade. Kram!

    Reply