Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:06 | September 12, 2018

stickade plagg och bikerjacka

ribbad tröja med knytning här // ribbad mjukisklänning här // mössa Samsøe & Samsøe här // väska Carin Wester här // quiltad bikerjacka här // sneakers Nike här

På tal och ribbstickat och bekväma plagg! 

Här kommer tips på en riktigt mysig och snygg höstoutfit. Detta är några av mina favoriter i butik just nu. Hur mysigt att gå runt i en mjuk och lång klänning, ett par sneakers och en bikerjacka? Jag är som sagt inne i en period av ribbstickat just nu så jag hoppas att ni inte redan har sett er mätta, haha. Precis som att jag gillar gå i klackar går jag lika ofta runt i sneakers nuförtiden. I höst ser vi dessutom massor utav grövre modeller på sneakers och de här från Nike är jag så sugen på. Matilda hittade förresten den här väskan från Carin Wester när vi sprang omkring på stan här om dagen och vi blev båda helt sålda. Hon slog till direkt, så vi får se om jag lånar den och fotar med en outfit eller om jag kanske slår till på en egen, hehe, ett riktigt budgetkap.

Puss & Kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “stickade plagg och bikerjacka”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du får sluta tipsa om snygga saker!? Köpte hem väskan 😂

  Reply
 • Haha, visst var den fin! Så sugen på den jag också 😀 Kram

  Reply
 • Linn, fortsätt titta på ”The affair”. Jag tyckte första säsongen var intressant, andra sådär…men den sista säsongen var hur spännande och bra som helst. Den tar en slags vändning kan man säga…så fortsätt!!

  Reply
 • Jag strecksåg The Affair i lördags och såg klart även säsong fyra. Man fastnade verkligen, däremot är jag en sucker för lyckliga slut och blev så ledsen i slutet av sista säsongen, haha. Men helt klart en sevärd serie.. Kram!

  Reply