Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:10 | September 10, 2018

ribbstickat set och sneakers

ribbsticka kjol Mango här // ribbstickad tröja Mango här // sneakers Jim Rickey // transparent väska Lindex

Set, set, set!

Matilda bara skrattar åt mig, jag vet inte hur många set jag har, byxor, kjolar, kostymer. Det är något av det bästa jag vet i klädesväg och det här setet kommer från Mango. Jag fick syn på det på flygplatsen i Barcelona när vi var på väg hem men tyvärr hade de inte min storlek inne. Det säljs inte i butik i Sverige men jag hittade det till slut på Mangos hemsida, så glad för det! Det finns även som klänning, mjukisbyxor och kofta i samma material och färg, så fint och jag hade kunnat köpa allihop.

Jag ska snart kila hemåt och jag tänkte lämna min bärbara dator på kontoret, kors i taket! Det händer i princip aldrig för jag brukar jobba ett par timmar till på kvällen men idag kommer jag ha suttit på kontoret i nästan 10 timmar och har haft riktigt bra flow så jag förtjänar verkligen kvällen ledig. Jag tänkte bestämma mig för vilken klänning jag ska beställa till Petra och Markus bröllop och sen se några avsnitt av The Affair. Jag tyckte att säsong ett var sådär men utan att jag visste ordet av det så var jag helt fast ett par avsnitt in i säsong två. Jag vet inte om jag tycker det är särskilt bra egentligen men jag är alldeles för nyfiken och måste veta vad som ska hända härnäst, haha.

Ha en fin kväll hjärtan så ses vi här i morgon igen, pusss!


16 kommentarer16 kommentarer om “ribbstickat set och sneakers”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fint och mysigt set😍👌🏻

  Reply
 • Tack fina du 😀 kram

  Reply
 • Det där setet säljs på Mango i Sthlm, vid plattan🙃

  Reply
 • Åh, tack för tipset, det var många läsare som undrade och på hemsidan stod det att setet inte fanns i butik. Kram!

  Reply
 • Så fin påse! Var har du hittat den? 🙂

  Reply
 • Den kommer från Lindex men från i våras. Kram!

  Reply
 • Cannot find the bag online 😔

  Reply
 • Its sold out, sorry 🙁 <3 xxx

  Reply
 • You definitely deserve the night off darling! Kick your feet up and relax. You always work so hard and deliver amazing work xx Anyhow, I adore this outfit and it’s so perfect for fall. The transparent bag is so on trend and I love how it takes this simple and minimalistic look to the next level. The shoes also look so comfy. I recently got a very similar pair from Nelly which I have been loving. Have a lovely and restful evening my dear. 😀

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • Agree, it’s the best! Love XXX

  Reply
 • Så snyggt

  Reply
 • Tack gullig! <3

  Reply
 • Åh jag såg setet på hemsidan idag och blev så sugen! Fast funderar på att välja det gråa, även om det beiga är himla snyggt 🙂 vilken storlek har du?

  Reply
 • Ja, det är också så fint och kanske ännu mer användbart senare i vinter? Jag har S i underdel och M i överdel, kram!

  Reply
 • Tyckte det här var så fint och har klickat hem samma set i beige. Dock är kjolen jag fått en nyans mörkare än tröjan. Är det samma för dig? Ser inte ut så på bilderna..

  Reply
 • Hej där, nej det är ju jättekonstigt? Mina är i samma färg så det måste ha blivit något fel, det är nog bäst att du kontaktar Mango och kollar upp det, lycka till. Kram!

  Reply