Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:58 | September 6, 2018

i min sminkväska

Sleek Makeup palett med ögonskuggor här // Marc Jacobs foundation borste här // Marc Jacobs contouring borste här // Make Up Store ögonskugga borste här // Make Up Forever HD Foundation här // By Terry Hydra Powder här // YSL couture Brow här // Estée Lauder Little Black Liner här // Benefit Goof Proof Brow Pencil här // Estée Lauder Bronze Goddess solpuder här // Estée Lauder Envy Lash Mascara här // Estée Lauder Sumptuous Bold Mascara här

Hej hjärtan! 

Jag kom på mig själv med att gå runt med en riktig smutsig sminkväska och störde mig på det i flera dagar innan jag tog tag i och gjorde något åt det, hehe. När jag tömde sminkväskan för att rengöra den passade jag på att fota mina sminkfavoriter. Jag älskar att testa nya märken och jag byter ut mitt smink med jämna mellanrum och fyller på med nya favoriter men vissa guldklimpar får hänga med år efter år. Jag tänkte att vi skulle kika på vad jag sminkar mig med just nu!

Make Up Forever HD foundation är en favorit som jag har återkommit till i många år. Jag gillar foundations som täcker ordentligt och den här är en av de bästa enligt mig. Jag brukar varva mellan den här, Marc Jacobs Beauty Foundation och Dior Nude Air men känner att det snart är dags att testa lite nya foundations, det var alldeles för längesen.

By Terry Hydra Powder  är så bra för att matta ner min glansiga hy och jag älskar, älskar, älskar By Terry’s produkter. De är däremot ganska pricy men om du som jag har glansig hy och vill unna dig något superbra så är detta puder ett måste och räcker hur länge som helst. Ibland glömmer jag att ta med mig det i väskan och då håller mitt smink inte ens hälften så bra. Jag blir glansig i ansiktet, torkar bort glanset och då hänger sminket med, haha.

Estée Lauder’s gör några av de bästa mascarorna enligt mig. Det viktigaste när det kommer till mitt val av mascara är att jag ska kunna fylla på fransarna under dagen utan att det blir klumpigt och svart runt ögonen. Envy Lash och Sumptuous Bold är mina favoriter just nu.

Estee Lauder Little Black Lider, den här lilla saken är alldeles underbar om man vill få till sin eyeliner utan en massa kladd och passar perfekt för nybörjare. Pennan är lång vilket gör att man får ordentligt stöd mot kinden och det är mycket lättare än att lägga eyeliner med pensel om ni frågar mig. Övar man ett par gånger och får till den rätt schvungen blir det lika snyggt dessutom!

Sleek Atelier palett med ögonskuggor. Detta är det senaste tillskottet i min sminkväska och ni som följer mig på Instagram kanske såg på min story när jag visade upp den där. Jag är så glad att jag äntligen hittat den perfekta paletten, det här är precis mina färger. Sleeks ögonskuggor sitter bra hela dagen och dessutom är paletten oförskämt billig. Ett budgetkap enligt mig!

Benefit Goof Proof Brow Pencil  är en perfekt brynpenna om du vill fixa snygga bryn när du har bråttom. Den är skuren på ett sätt så att det är extra lätt att få till skarpa, snygga kanter. Jag använder den här pennan dagligen däremot brukar jag tycka det är kul att lägga lite mer krut på min sminkning när jag har tid över och då använder jag ibland Anastasia Dipbrow (här) fortfarande som jag applicerar med pensel, resultatet blir nästan detsamma.

YSL Couture Brow Jag använder den mörkaste nyansen som är 01, man applicerar Couture Brow som en mascara på brynen efter att man har fyllt i dem. Det blir väldigt naturliga bryn med den och man kan även använda den utan att fylla i först. Älskar! Jag kanske ska visa hur jag använder den i ett inlägg?

Marc Jacobs Beauty borstar är väldigt kompakta vilket jag föredrar. Jag började använda dem för över två år sedan och har fortfarande inte hittat några bättre. Idun har ett par som kan mäta sig med de här borstarna men bättre foundation-borste än min från Marc Jacobs Beauty finns inte.

Det var det, lämna en kommentar om ni har några frågor eller funderingar!


6 kommentarer6 kommentarer om “i min sminkväska”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här