Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:51 | September 6, 2018

on my mind – varma boots och stickade tröjor

svart kappa & other stories här // leggings här /// grå stickad tröja här // boots Billi Bi här // Chloéväska här

Hej hjärtan!

Jag längtar så efter att få styla mina favoritleggings med en kappa och promenera till kontoret i kylan. Den här veckan verkade sommaren visst komma tillbaka men jag fantiserar i smyg om att dra på mig en stickad tröja och varma boots. Jag är så sugen på höst!

I år planerar jag att införskaffa ett par nya boots, det är verkligen dags. Alla jag har är slitna och förstörda efter regn, rusk och sandade gator och modellen på de här från Billi Bi är en favorit som känns väldigt tidlös och som ett par boots man kan ha i många år.

Jag har precis mött upp Matilda på kontoret, vi ska fota lite och komma igång med vår arbetsdag och sedan ska jag kila iväg på ett lunchmöte på Asian Post Office, ha en fin morgon så hörs vi lite senare!

Puss på er!


2 kommentarer2 kommentarer om “on my mind – varma boots och stickade tröjor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej,
    Var pluggade du till civilekonom?

    Reply
  • Hej där, jag läste Civilekonomprogrammet på Stockholms Universitet men jag tror inte att det finns kvar där länge, vill du ta ut en Civilekonomexamen idag så får du söka in till varje kurs terminsvis och när du är klar sedan ansöka om att få ta ut en Civilekonomexamen. Anledningen till det är att programmet inte går att översätta/räknas internationellt enligt Bolognaprocessen så om jag vore du skulle jag först ta en kandidat sen en master istället för en Civilekonomexamen. Lycka till, kram!

    Reply